>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Moneybookers - jest sens korzystać?

K 0

kris7777

Użytkownik
Witam, jak to teraz jest z moneybookers? Nie trzymałem tam pieniędzy ponad rok a widzę co chwile wpisy na forach że konta poblokowane i trzeba bawić się w skany dokumentów itp.Mnie jeszcze o skan nigdy nie prosili i wolałbym żeby tak pozostało;) Jest wogóle sens wpłacać tam pieniądze skoro tylu osobom poblokowali konta? Zależy mi na bezproblemowych wpłatach/wypłatach więc jeśli nie MB to jaka alternatywa?

Pozdro

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Nie wiem po co chcesz wplacac na MB kase i tam trzymac? Jak dla mnie tylko posredniczyc moze ze wplacam do buka przez niego i wyplacam i jak juz jest na mb to wyplacam, bo nie ma sensu tam trzymac ;)

alowy 5

alowy

Użytkownik
ale w czym jest pomocne??? Jestem nowy i właśnie chciałbym żeby ktoś mi wytłumaczył jaką mam korzyść że wypłacam przez MB a nie bezpośrednio z bwin na swoje konto???
A może coś źle rozumuję...? Z góry dzięki za odpowiedź.

marasking 63

marasking

Użytkownik
Korzystając z MB jesteś bardziej elastyczny z kasą. Na koncie bankowym masz po 2-4 dniach, na MB w zasadzie u dobrych buków w klika godzin. Masz do dyspozycji kase, mozesz cos zakontrować , itp/.

alowy 5

alowy

Użytkownik
Ok, jeśli to tylko ta kwestia to nie będę sobie zakładał tego konta. Myślę jeszcze nad jedną rzeczą... czy jeśli będę miał załóżmy większe wygrane i będą one przelewane bezpośrednio na konto w banku to czy bank albo Urząd Skarbowy nie zainteresują się tym???

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Po co się męczyć z jakimś moneybookers którzy do teraz nie oddali mi moich środków.
Nie lepiej założyć Nettelera , zweryfikować na starcie i mieć 100% pewność?

R 13

reward

Użytkownik
Niepotrzebnie straszycie ludzi...
Nie wiem czemu straszycie graczy i siejecie panikę... bank nie zwraca uwagi na tak małe kwoty, jakby były regularne wpłaty powiedzmy np. powyżej 50 tys. zł to bank może zainteresować się pochodzeniem dochodów na koncie, a takie kwoty jak kilka tys. zł to nie mają większego znaczenia... chyba jeśli jakiś obywatel jest skrupulatnie sprawdzany przez Urząd Skarbowy to wtedy są problemy np. przy okazji prowadzenia działalności gospodarczej US sprawdza wszystkie konta danej osoby... ale do tego to długa droga... jest wiele obejść, aby nikt nie dowiedział się o mniejszych dochodach...

K 0

kik0005

Użytkownik
mb
najlepsze miejsce transferów swoich funduszy między bukami według mnie jest to moneybookers utrzymanie konta nic tu nie kosztuje, a opłaty za przelewy wynoszą zaledwie 1% sumy transferu lecz nie więcej niż 0.5euro Gorąco polecam, naprawdę warto założyć tam konto polecam. Od każdego poleconego przyjaciela dostajesz aż 100 euro na swoje konto. Więc polecam bo przecież nie tak łatwo zarobić 100 euro w 15 minut.

Do góry Bottom