>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Moneybookers - ile trzeba czekać na przelanie pieniędzy?

P 6

patrykut

Użytkownik
Witam.
Ile muszę czekać na wypłatę pieniędzy z MB na konto ING Bank Śląski? Wypłaciłem wczoraj 40 zł bo więcej nie można było (weryfikacja...) i pieniędzy nie ma niestety do teraz. Myślałem, że przelew od nich dojdzie do 24h. Jaki jest oficjalny czas czekania na przekazanie przez nich pieniędzy?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
24 godziny? Sfera marzeń.
Przelewy z Moneybookers zazwyczaj dochodzą w 2-4 dni. Czasem jednak trzeba poczekać dłużej. Były sytuacje, gdy przelewali kasę dopiero po dwóch tygodniach.
Teraz jest ok więc po weekendzie możesz się spodziewać pieniędzy

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ja ostatnio robiłem dwie wypłaty na ING.
Jedna doszła na drugi dzień, a druga czwartek wieczorem zlecona, a we wtorek rano miałem na koncie.
W twoim wypadku powinno być w poniedziałek popołudniu lub we wtorek rano ;)

ciufas 11

ciufas

Użytkownik
W poniedziałek koło godz. 16 wysłałem z konta ING kasę na MB i do tej pory nie doszła, długo teraz trzeba czekać?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Pewnie pomyliłeś tytuł przelewu. Napisz do przelewy24. a pewnie jutro kasa wróci na twoje konto. Jak nie napiszesz chyba do 14 dni Ci to zwrócą.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Jeśli wysyłałeś przez Przelewy24 to możesz do nich pisać lub dzwonić. Obsługa jest ogarnięta, więc wszystkiego się dowiesz u źródła.

Biuro Obsługi Klienta: [email protected]

INFOLINIA:
801 00 33 24

Dla telefonów komórkowych:
(61) 642 90 09

Fax: (61) 642 90 31

Obsługa telefoniczna dostępna codziennie od 8:00 - 22:00
Jeśli robiłeś normalny przelew to jeszcze nie się czym martwić, bo to zawsze trwa kilka dni.

matys_20 0

matys_20

Użytkownik
Jeśł chodzi o przelanie pieniedzy.....przed 30 minutami, wpłaciłem na konta kilka złociszy...a na MB dlaej widnieje 0 zł. a na rachunku bankowym jest widoczny przelew. Co robic? Często wam się zdarza podobnie ?

Do góry Bottom