>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Moneybookers i konto bankowe

bedlin 30

bedlin

Użytkownik
Witam, chce wplacic pieniadze na bet365, jednak nie mam konta bankowego -&gt; mam wiecej niz 18 lat. W jaki sposob to zrobic, nie majac tego konta? Po prostu chcialem podac nr konta bankowego rodzicow, ale na czacie bet365 napisali mi ze jest to nie mozliwe.
wpadlem wiec na pomysl moneybookers, ale nie wiem dokladnie na jakiej zasadzie to dziala. czy jezeli podalbym konto bankowe moich rodzicow na moneybookers, wplacalbym tam pieniadze, a potem przez moneybookers wplacalbym na bet365, czy wystapilyby komplikacje?

jezeli tak, to w jaki sposob wplacic bez problemu te pieniadze, a nastepnie bez problemu je wyplacac?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
założenie konta bankowego nic nie kosztuje , idziesz do banku np. Mbank i zakładasz swoje konto na swoje dane.
a co do Moneybookers to musisz mieć swoje konto bankowe na swoje dane zarejestrowane w MB.
Chyba że zarejestrujesz konto w MB któregoś ze swoich rodziców i stąd będziesz robił przelewy.

kangur-60259 72

kangur-60259

Użytkownik
Wpłać kasę znajomemu na konto bankowe (albo po prostu daj do ręki ;) ), on niech przeleje na swoje MB (0,9% z Mbanku jest prowizja, z innych banków podobnie) i ze swojego MB przeleje Tobie (1% prowizji), do wypłaty możesz sobie potem wyrobić kartę MasterCard z MB, jednak polecam założenie konta w mBanku, czy gdzie tam chcesz (wtedy ominiesz ten 1% prowizji ;) ).
Czyli wpłacając/dając mu 100 zł. będziesz mieć na koncie 98,109 zł. :p

N 3

nyguss

Użytkownik
Zaklkadaj konto na MB na swoje dane jesli masz 18 lat i to wszystko,potem wplacasz kase na mb jak tylko chcesz i skad chcesz,a dalej do jakiego juz tam buka chcesz

K 0

krzysztof.b

Użytkownik
Wydaje mi się że warto jednak założyć darmowe konto np. w mbanku i nie płacicic niepotrzebnych prowizji przy transferze pieniędzy.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Zeby wplacic pieniadze do bet365 nie musisz miec konta bankowego wystarczy ze zlecisz przelew najlepiej przez moneybookers(tak bezpieczniej) jednak jakbys chcial wyplacic pieniadze z bet365 to takie konto juz musisz miec i to na siebie (swoje dane) Pozdrawiam

bludek 367

bludek

Użytkownik
wystarczy ze zlecisz przelew najlepiej przez Moneybookers
Tylko, żeby wpłacić na MB już musisz mieć konto bankowe ;)

Jeśli chcesz grać u buka internetowego to bez konta bankowego z dostępem przez internet jak bez ręki. Żeby wpłacić pieniądze gdziekolwiek potrzebne konto bankowe. Żeby zrealizować wygrane potrzebne konto bankowe.

Oczywiście jeśli się ktoś uprze to znajdzie bukmachera do którego można wpłacać paysafecard / przelewem pocztowym lub w placówce banku i wypłacać przez kartę MB czy nawet czekiem, ale jest to jednak spora uciążliwość, dodatkowe koszty i strata czasu.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Tylko, żeby wpłacić na MB już musisz mieć konto bankowe ;)
Jeśli chcesz grać u buka internetowego to bez konta bankowego z dostępem przez internet jak bez ręki. Żeby wpłacić pieniądze gdziekolwiek potrzebne konto bankowe. Żeby zrealizować wygrane potrzebne konto bankowe.
Oczywiście jeśli się ktoś uprze to znajdzie bukmachera do którego można wpłacać paysafecard / przelewem pocztowym lub w placówce banku i wypłacać przez kartę MB czy nawet czekiem, ale jest to jednak spora uciążliwość, dodatkowe koszty i strata czasu.
Ja jakos wpłacam na moneybookers nie majac konta bankowego, wypelniam druczek w banku i realizuje przelew w ten sposob,

aerts 78

aerts

Użytkownik
Co możecie powiedziec o koncie&lt;30 w BZ WBK, ma ktoś może albo zna?
I mianowicie jeszcze jedno pytanie przy zakładaniu takiego konta osobistego przez internet dostajemy do wyboru czy bierzemy do tego konto oszczednościowe czy bez, czy nie ma tutaj żadnej pułapki z tym kontem oszczędnościowym? Czy może lepiej wziąśc samo konto osobiste bez oszczędnościowego.(dodatkowe informacje co daje o konto oszczędnościowe) Atutaj link jak to wygląda : https://www.centrum24.pl/Ewnioski/personalAccount/showStep0.do;sessid=0000FN59QT3NTZiXew78WsN1Muq+14sv3gvaa?next=true

bludek 367

bludek

Użytkownik
Dlaczego?? Ja jakos zawsze tak wpłacam i nie widze problemu ????
http://forum.bukmacherskie.com/f197/problem-z-mb-jak-odzyskac-zabrane-pieniadze-56463.html

też mi zabrali i dostałem maila , trochę dziwne bo kilka tygodni temu wpłacałem kasę tym samym sposobem i nic nie potrącili a na stronie MB w zakładce wpłać jest dostępna metoda wpłaty przez przelew itp.
MB może widzieć problem ;).

Lepiej uważać, bo wpłacając pieniądze gotówką w banku dajesz im powody do zablokowania przelewu i potrącenia kosztów, a trochę bez sensu tracić pieniądze za taką głupotę...

Będziesz robił jak uznasz za słuszne, ale lepiej nie chwalić się łamaniem jednego z ważniejszych punktów regulaminu ;).

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Dziwne...Chyba nie dawno wyszedl taki przepis bo jeszcze w starym roku wplacalem za pomoca druczku w banku bez problemu
http://forum.bukmacherskie.com/f197/problem-z-mb-jak-odzyskac-zabrane-pieniadze-56463.html

MB może widzieć problem ;).
Lepiej uważać, bo wpłacając pieniądze gotówką w banku dajesz im powody do zablokowania przelewu i potrącenia kosztów, a trochę bez sensu tracić pieniądze za taką głupotę...
Będziesz robił jak uznasz za słuszne, ale lepiej nie chwalić się łamaniem jednego z ważniejszych punktów regulaminu ;).

bludek 367

bludek

Użytkownik
Być może przywiązują do tego małą uwagę. Jednak kilka osób straciło przez taką wpłatę po kilkadziesiąt zł. Zawsze lepiej uważać i nie dawać nikomu argumentów do oskubania się.

aerts 78

aerts

Użytkownik
@up
Co możecie powiedziec o koncie&lt;30 w BZ WBK, ma ktoś może albo zna?
I mianowicie jeszcze jedno pytanie przy zakładaniu takiego konta osobistego przez internet dostajemy do wyboru czy bierzemy do tego konto oszczednościowe czy bez, czy nie ma tutaj żadnej pułapki z tym kontem oszczędnościowym? Czy może lepiej wziąśc samo konto osobiste bez oszczędnościowego.(dodatkowe informacje co daje o konto oszczędnościowe) Atutaj link jak to wygląda : https://www.centrum24.pl/Ewnioski/personalAccount/showStep0.do;sessid=0000FN59QT3NTZiXew78WsN1Muq+14sv3gvaa?next=true

Do góry Bottom