>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Moneybookers - dane kontaktowe.

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Witam, juz trace cierpliwosc, bo za zadne skarby nie moge zweryfikowac mojego konta i wyplacic sobie wygranych pieniedzy na konto bankowe. Moglby mi ktos napisac na jaki mail i co mam wyslac, abym mogl wyslac im skan dowodu osobistego? Bo szukam na ich stronie takiej informacji juz od 2 dni, a nic nie moge znalezc, a sprawa jest o tyle nagla, ze wygrane rosna, wydatki w zyciu rowniez, a pieniadze mam zamrozone w internecie.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Jeśli chcesz wysłać im dokumenty logujesz się na konto, cykasz &#39;kontakt&#39; (pod flagami). Po lewej pod &#39;kontakt&#39;, będziesz miał &#39;pomoc drogą elektroniczną&#39; i to wybierasz.

Wybierasz zakładkę &#39;mój profil&#39;. Tam będziesz miał opcję weryfikacji konta i weryfikacji adresu do korespondencji. Tam możesz załączyć dokumenty i poprosić o list. Ewentualnie masz też opcję: Ogólne kwestie dotyczące sekcji &#39;Moje Konto&#39;. Gdzie możesz zadać pytanie dotyczące weryfikacji. Jeśli masz wątpliwości napisz im wyczerpującą wiadomość w której zadasz wszystkie pytania i czekaj na pomoc z ich strony (wysłanie drugiego pytania prawdopodobnie spycha Cię na koniec kolejki, więc cierpliwości).

Weryfikowałem konto dawno temu i nie pamiętam dokładnie jak to było, ale nie jest to nic trudnego. Nie ma co się denerwować.

Otrzymane punkty reputacji: +1
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Jeśli chodzi o list to jest tam napisane, że idzie od 2 do 5 dni, ale w rzeczywistości jest trochę dłużej, ja czekałem ostatnio 3 tygodnie, ale najlepiej się nie niecierpliwić bo list przychodzi z kodem, następnie weryfikujesz i nie ma problemów z większymi wypłatami aniżeli 45 złoty.

Do góry Bottom