>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Moneybookers blad z przelewem co zrobic

F 24

fibak90

Użytkownik
Witam panowie wczoraj wieczorem zlecilem wplate pieniedzy na moje konto moneybookers z deutsche banku jednak przy przelewie 24 popelnilem blad i wpisalem kwote 100pln a nie 100.90 czyli tyle ile powinno byc i przelew wogole nie dotarl co zrobic w takiej sytuacji z gory dziekuje za odpowiedz

I 1

icytower77

Użytkownik
Jutro powinieneś mieć zwrot, czyli stówka wróci na konto w banku. Da się też jakoś dopłacić jeszcze te 0,9 by przelew poszedł ale nie pamiętam jak. Dawno temu miałem ten problem. Zadzwoń do przelewy24 i zapytaj

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Witam panowie wczoraj wieczorem zlecilem wplate pieniedzy na moje konto moneybookers z deutsche banku jednak przy przelewie 24 popelnilem blad i wpisalem kwote 100pln a nie 100.90 czyli tyle ile powinno byc i przelew wogole nie dotarl co zrobic w takiej sytuacji z gory dziekuje za odpowiedz
Problem polega właśnie na tym,że podałeś dwie różne kwoty,miałem kilka dni temu taką samą sytuację,zadzwoń na 61 8475264,odbierze miła Pani,poprosi Cię o tytuł przelewu,który masz w historii swojego konta,podasz jej,a ona wyśle Ci na maila kod przedpłaty,który będziesz musiał wpisać ponownie w podane tam miejsce,po kilku chwilach pieniądze dotrą na moneybookers,Powodzenia !

F 24

fibak90

Użytkownik
Problem polega właśnie na tym,że podałeś dwie różne kwoty,miałem kilka dni temu taką samą sytuację,zadzwoń na 61 8475264,odbierze miła Pani,poprosi Cię o tytuł przelewu,który masz w historii swojego konta,podasz jej,a ona wyśle Ci na maila kod przedpłaty,który będziesz musiał wpisać ponownie w podane tam miejsce,po kilku chwilach pieniądze dotrą na moneybookers,Powodzenia !
tytul przelewu24 i haslo tak bo jesli chodzi o numer tranzakcji moneybookers to jej nie zapisalo tak jak ostatnim razem

Do góry Bottom