>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Monaco - PSG, HIT 27 kolejki Ligue 1 - 01.03.2015

Status
Zamknięty.
jakubeq93 261

jakubeq93

Użytkownik
Monaco-PSG, DW 1:1, bet365, kurs 6 Dostałem zwrot, bo w becie jak się postawi dokładny wynik to przy wyniki 0-0 zwracają kasę, nawet o tym nie pamiętałem
Hit kolejki w Ligue 1. Monaco po kiepskim początku sezonu wróciło na dobre tory. Przed meczem z Arsenalem byłem pesymistą jeśli chodzi o tę drużynę, ale pozytywnie mnie zaskoczyli. PSG w tym sezonie gra w kratkę, aczkolwiek jest cały czas w walce o mistrzostwo. Drużyna z Paryża to najczęściej remisująca drużyna w lidze obok St. Etienne (10 remisów), Monaco ma tych remisów o 3 mniej. 4 ostatnie pojedynki między tymi ekipami kończyły się wynikiem 1:1 co tym bardziej skłania ku postawieniu takiego wyniku. Dodatkowo w PSG zabraknie Ibry oraz Lucasa, więc ofensywa będzie osłabiona. W Monaco natomiast największe są ubytki w obronie: Abdennour, Ricardo Carvalho, Tiemoue Bakayoko, Andreę Raggi. Dla mniej odważnych typ: remis i poniżej 2,5, kurs 3,5 ✅ , który uwzględnia remis 0-0.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Z racji ciekawego meczu i założonego oddzielnego tematu na ten hit wpiszę kilka informacji, a może kogoś to natchnie do dyskusji i będzie aktywniej w dziale Ligue1 ;)

Niezwykle ciekawy mecz się zapowiada. Monaco ostatnio zagrało kapitalnie z Arsnealem. Wypunktowali ich niemiłosiernie. Super zagrał Joao Moutinho, szkoda, że to jego podanie piętą nie okazało się asystą, ale Ospina wyjął strzał Martiala. Słowa Dugarry&#39;ego &quot;Miałem kłopoty z zasypianiem, ale zacząłem oglądać mecze Monaco&quot; ???? obrazują dotychczasową grę Monaco w tym sezonie, lecz mecz z Arsenalem był tego zaprzeczeniem. Dziś pewnie będą wybijali grę z głowy PSG swoja dobrą defensywą.

W obu zespołach trochę kontuzji czy zawieszeń za kartki. W Monaco nie zagraja z róznych powodów Carvalho, Raggi, Traore, Abdennour i Bakayoko, ale pokazali że potrafią sobie radzić osłabieni. Na środku obrony dziś zagra Toulalan, który pauzował w meczu z Arsenalem. Wraca też Kurzawa.

PSG natomiast bez zawieszonego za kartki Zlatana. Ponadto Thiago Motta, Lucas, Cabaye i Aurier nie zagrają.

Monaco : Subasic - Alm.Touré, Toulalan, Wallace, Kurzawa - Fabinho, Kondogbia, Moutinho - Dirar, Berbatov, Ferreira-Carrasco
Paris-SG : Sirigu - Van der Wiel, Thiago Silva, Marquinhos, Maxwell - D.Luiz, Matuidi, Verratti - Pastore, Cavani, Lavezzi

Ciężko przewidzieć rezultat tego meczu. Najlepiej to usiaść i obejrzeć ten ciekawy mecz ;)

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
AS Monaco - Paris Saint-Germain F.C.
Typ: Remis
Kurs: 3.10
Bukmacher: Bet365
Mecz w którym jedni i drudzy zagrają zapewne o komplet punktów. PSG to aktualnie wicelider rozgrywek Ligue 1 ale ma szansę wyjść na prowadzenie bowiem wczoraj lider rozgrywek Lyon przegrał z Lille. Monaco natomiast zajmuje miejsce dające prawo gry w Lidze Europy ale wciąż liczą, że uda się zająć 3.miejsce - tym bardziej, że OM, który aktualnie jest na 3 pozycji gra ostatnio słabo, a w piątek przegrał u siebie Caen. Jedni i drudzy liczą na zwycięstwo i dla jednym i drugich remis byłby najprawdopodobniej porażką ale myślę, że w takim meczu podział punktów jest jak najbardziej realny.
Pierwsza rzecz jak rzuca się w oczy to bezpośrednie mecze obu ekip w ostatnim czasie:
05.10.14 LIG PSG Monaco 1 : 1
09.02.14 LIG Monaco PSG 1 : 1
22.09.13 LIG PSG Monaco 1 : 1
07.05.11 LIG Monaco PSG 1 : 1
18.12.10 LIG PSG Monaco 2 : 2
01.05.10 PUC Monaco PSG 0 : 1(0 : 0)
Jak widzimy w 6 ostatnich spotkaniach po regulaminowym czasie gry był remis. Inna sprawa, że Monaco to drużyna, która w tym sezonie stawia przede wszystkim na defensywę - stracili najmniej goli w lidze 19 ale też mało goli strzelają - 26 goli na zespół z czołówki to jednak trochę mało. PSG więc będzie dziś ciężko o bramki tym bardziej, że dziś zagrają bez Zlatana Ibrahimovica ale również bez Yohana Cabaye&#39;a, Serge&#39;a Auriera i Lucasa Moury. Monaco natomiast dziś zagra bez Ricardo Carvalho, Tiemoue Bakayoko, Andreę Raggiego i Lacine Traore.
Kolejna rzecz to PSG w tym sezonie wcale na wyjazdach nie prezentuje się tak dobrze jak w meczach domowych. Wygrali tylko 5 z 13 meczów i co ciekawe aż 6 razy remisowali na wyjeździe (ogólnie PSG ma w tym sezonie 10 remisów). Monaco natomiast ma na koncie 7 remisów z czego 5 miały miejsce na Stade Louis II .
Podsumowując wydaje mi się, że najbardziej prawdopodobne rozstrzygnięcie w tym meczu to remis. W ostatnim czasie obie ekipy ze sobą dzielą się punktami, dodatkowo Monaco gra bardzo dobrze w defensywie a PSG dziś bez swojego asa Ibrahimovicia. Statystycznie oraz patrząc na ostatnie mecze obu ekip wydaje mi się, że padnie dziś remis, a jak będzie naprawdę okażę się dziś wieczorem.

Otrzymane punkty reputacji: +3
betinos 200

betinos

Użytkownik
Monaco - PSG
Over 4 kartek azjany
kurs:1.90
Bet365
Krótko bo zaraz mecz...Ide w kierunku kartek w tym spotkaniu...Po pierwsze gdy druzyna PSG gra na wyjezdzie mozna liczyc na spora liczbe kartek.Na ostatnie 5 wyjazdowych meczy over wchodzil zawsze.Po drugie Monaco świetnie się broni a druzyna z Paryża za wszelka cene bedzie starala sie wskoczyc na fotel lidera, tak wiec myślę ze mecz bedzie ostry.Po trzecie arbitrem spotkania bedzie pan Bartolomeu Varela Teles, ktory dosc duzo daje karteczek jak na lige francuska...Myśle ze typ spokojnie wejdzie a kurs zacny.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom