>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

moje zakłady

himen1989 0

himen1989

Użytkownik
witam
Mam problem otóż postawiłem na mecz i gdy zaglądam w zakładkę moje zakłady pokazuje ze nie zwarłem żadnego zakładu. a także nie pokazuje mi zysów i strat. Więc nie wiele myślą zajrzałem do mojego konta i wziewałem zakładkę aktualne zakłady i wyskakuje komunikat serwer nieczynny. Więc co mam robić?? komuś coś takiego się zdarzyło...?? Przez te ich problemy straciłem kasę gdyż nie skontrowałem zakładu. Już do nich maila napisałem ciekawe co odpiszą....

himen1989 0

himen1989

Użytkownik
A zakład został przyjęty?
Został przyjęty. Pierwszy zakłąd zrobiłem przed meczem stawiając że nie będzie remisu w meczu Tottenham - Blackburn. pokazywało mi zę będę miał stratę gdy będzie remis a jak któraś z drużyn wygra to będę miał zysk. Jak strzelili to weszedłem żeby skontrować i w tedy wynikną problem ponieważ gdy wzeszedłem w mecz to nie pokazywały się straty i zyski... wszedłem w zakładkę moje zakłady i tam nie było mojego wcześniejszego zakładu....

R 2

robsonikk

Użytkownik
Zakłady są przyjmowane i rozliczane prawidłowo, tylko ich nie widać. Tylko, że granie w takiej sytuacji, kiedy wszystko trzeba liczyć ręcznie nie ma sensu.
Na forum BF support napisał, że pracują nad rozwiązaniem problemu.

himen1989 0

himen1989

Użytkownik
Zakłady są przyjmowane i rozliczane prawidłowo, tylko ich nie widać. Tylko, że granie w takiej sytuacji, kiedy wszystko trzeba liczyć ręcznie nie ma sensu.
Na forum BF support napisał, że pracują nad rozwiązaniem problemu.
A to już rozumiem. Tylko mnie jeszcze dwie rzeczy za stawiają mianowicie dlaczego jest mi wyskakuje błąd serwera i czemu raz sami pokazują zyski i strat a raz samemu trzeba rozliczać....?
To już wiem do czego są te programy.... Może ktoś zna jakiś program to niech poda bo mnie bardzo zaciekawiła gra na BF ale jak mają takie problemy to trzeba jaką alternatywę znaleźć.

B 4

bongo84

Użytkownik
w programie mam to samo. Program to tylko nakladka. Jak sa problemy na betfair to i w programie to samo bedzie. A tak apropo skoro ktos wyzej pisal ze zaklady so rozliczane tylko ich nie widac to w takim razie stracilem 50 euro bo skad ja moge wiedziec co sie dzieje...

B 4

bongo84

Użytkownik
no i taaaa koncowka meczu nie da sie tego odkrecic to sie pojawilo wszystko i co teraz? Bo ja napewno nie zamierzam placic za problemy nie z mojej winy

himen1989 0

himen1989

Użytkownik
w programie mam to samo. Program to tylko nakladka. Jak sa problemy na betfair to i w programie to samo bedzie. A tak apropo skoro ktos wyzej pisal ze zaklady so rozliczane tylko ich nie widac to w takim razie stracilem 50 euro bo skad ja moge wiedziec co sie dzieje...
A jakiego programu używasz....??

B 4

bongo84

Użytkownik
ja mam fairbota od niedawna. tylko co mi po programie jak nie mam z kim handlowac na nastepnym rynku 80 euro lezy i narazie jest na stracie ;/ napisalem juz do supportu ale narazie cisza

B 4

bongo84

Użytkownik
130 euro straty przez ich problemy techniczne i na to wyglada ze sie nie uda odzyskac pieniedzy.
Dziękujemy za nadesłany email.
Niestety, zgodnie z zaakceptowanymi przez Pana warunkami ogólnymi, Betfair nie ponosi odpowiedzialności za nie możność wyprowadzenia pozycji przez klienta poprzez trading.
Aby uzyskać więcej szczególowych informacji prosimy o kontakt na poniżej podany email/adres.
Z poważaniem
Biuro Obsługi Klienta Betfair

Do góry Bottom