>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Moje zakłady, moze zarobimy razem?

Status
Zamknięty.
A 0

agent51

Użytkownik
Witam jestem nowy na forum.. ale trochę już tu dyskutowałem i..
Cztery dni temu zaczynałem z pulą 30zł. Dzisiaj mam już 350zł. Cały czas gram na single lub trójki systemem 2 z 3. Mam dużą wiedzę na temat sportu, ale profesjonalnie jeszcze się nie bawiłem w zakłady bukmacherskie.. Chyba czas to zmienić ???? Nie mogę niestety założyć wątku w Vip Zakłady bo nie mam rangi Typer na forum, ale tu w tym temacie będę pisał na kogo stawiam. Obstawiam głównie koszykówkę europejską, ale też piłkę nożną. Czasami będe również próbował szczęścia w hokeju. Dziś fakt w lidze francuskiej Nancy przegrywało cały mecz 10punktami, ale w ostatniej kwarcie rzucili 33 i wygrali 1 punkcikiem. Mam nadzieję, że nie dostarczę wam takiego horroru nigdy..
Sprawa z moimi zakładami będzie wyglądała następująco. Przelewam teraz 300zł z wygranych na moje konto bankowe. 50zł zostawiam i to moja nowa pula ???? Jutro napisze na co chcem ją postawić. Możecie wspólnie ze mną dyskutować tu w tym temacie co uważacie na temat moich propozycji. Jutro będę trochę zajęty, ale od Poniedziałku będę na tym forum 24h na dobę ;) Mam dobrą passę i chciałbym się ją podzielić. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom