>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Moje Kupony

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
Jak w temacie będę podawał typy bukmacherskie, czyli moje kupony.
Każdy kupon będzie dodawany 3-6 godzin przed meczem.
to zaczynamy ????

Polska-Liechtenstein
Typ. Poniżej 1,5 bramki w 1 połowie.
Kurs. 1.80
Stawka. 100 zł:razz:

Ostatni mecz polska wygrała 5-0, w pierwszej połowie z tak słaba drużyna jak jest San Marino powinno pasć 3 bramki, moim zdaniem w tym meczu będzie tak samo, w pierwszej połowie nie będzie więcej niż 1 bramka, Ostatni mecz gosci zakończył się wynikiem 1-1 z Łotwą. Liechtenstein na wyjazdach nie gra tak źle, ostatnie mecze pokazują że nie tracą tak dużo bramek. Kurs bardzo wysoki opłaca się zaryzykować. W pierwszej połowie będzie skromne zwycięstwo Polaków 1-0 bramka padnie w ostatnich minutach. https://www.facebook.com/pages/Moje-Kupony/579750308710109 ✅⛔???

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
1 Dzień 80 zł
4.05.13 ✅ 80 zł,
Wczoraj na + nie udało się Polakom zdobyć ani jednej bramki w 1 połowie, tak jak przeczuwałem ???? ... Więc 80 zł do przodu ✅
MISTRZOSTWA ŚWIATA KWAL. (AFRYKA)
Mecz pomiędzy Kenią a Nigerią, Nigeria od ostatnich 7 meczów, nie przegrała ani jednego meczu, obie drużyny grały ze sobą 3 razy dwa razy padł wynik powyżej 2,5 gola, jednak na to się nie patrze. Nigeria jest w bardzo dobrej formie, i strzeli spokojnie dwie bramki. Wynik zakończy się wygraną Nigeri ale Kenia strzeli jedna bramkę. Kurs bardzo dobry 2.30 więc polecam, można też postawić że obie druzyny strzelą ????
Kenia-Nigeria
Typ. Powyżej 2,5bramki w meczu.
Kurs. 2.30
Stawka. 100 zł
Jeżeli chciałbys sledzić to co się dzieje na moim fanpage zapraszam.
https://www.facebook.com/pages/Moje-Kupony/579750308710109?notif_t=page_new_likes✅⛔?

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
3 dzień -30 zł ;/
Ostatni mecz nie wszedł po mojej mysli ;/ niestety Kenia- Nigeria zakończył się wynikiem 0-1 ;/
Jednak to jest nie ważne ???? Typujemy Nadal ????
Typ na dzis
Chorwacja - Portugalia
Typ. remis-zwrot 2
Kurs. 1.60
Stawka. 100 zł:razz:
Dzisiaj mecz pomiędzy Chorwacją a Portugalią, Ostatnio goscie nie grają zbyt dobrze, jednak ileż można tak grać. W tym meczu może pasc gremis ale nie sądzę, Portugalia wygra ten mecz. Portugalczycy swój ostatni mecz wygrali 1-0 z Rosją, natomiast Chorwaci przegrali z Szkocją. Polecam ten typ, jak będzie remis odzyskamy swoje włożone pieniądze, jednak jak wygra Portugalia wyciągniemy równe 60 zł ???? ... więc polecam ten Typ.

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
4 Dzień + 30 zł
Wczorajszy mecz Chorwacja - Portugalia Na ✅
Typ na dziś :
Białoruś - Finlandia
Typ. I Połowa Remis
Kurs. 2.00
Stawka. 100 zł:cool:
Na dzis wybrałem mecz pomiędzy Białorusią a Finlandią. Finowie ostatni mecz który grali w piątek wygrali z Białorusią 1-0, skromne zwycięstwo. Bramka padła w 57 minucie. Białoruś w tym meczu będzie chciała się odegrać, jednak będą musieli uważać na to żeby tego spotkania nie przegrać. Więc będą spokojnie grać od pierwszych minut, będą grali bardziej z tyłu. Można też postawić w tym meczu poniżej 2,5 bramek. Polecam ????
Zapraszam was na mojegoFANPAGE ✅✅✅⛔✅✅✅✅
ZNAJDZIESZ TAM WIĘCEJ MOICH TYPÓW
https://www.facebook.com/pages/Moje-...8710109?ref=hl

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
5 dzień -70
Białoruś - Finlandia Na ⛔

Typ na dziś :

Nigeria (U20)-Portugalia (U20)
Typ. 2
Kurs. 2.10

Dzisiejsza oferta jest dość skromna, jednak wybrałem jeden mecz na ktory jest dość ciekawy kurs. Obie drużyny rozgrywały ze sobą ostatni mecz 6.06.2013 wynik tego meczu to 2-1 dla Portugalii. Nigerczycy dwa remisy z rzędu i dwie porażki, natomiast Portugalczycy też nie radzą sobie za dobrze, dwie porażki z USA oraz Francją. Ale kiedyś muszą zacząć wygrywać, kiedy jak nie teraz ? Mecz będzie bardzo emocjonujący ale nie wydaje mi się żeby padł tu inny wynik. A kurs godny zaryzykowania. ????

https://www.facebook.com/pages/Moje-...8710109?ref=hl

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
6 dzień 40+
Nigeria (U20)-Portugalia (U20) Na ✅ 110
Ostatnie kupony.
✅⛔✅⛔✅

Typ na dziś :

Brazylia - Włochy
Typ. powyżej 2,5
Kurs. 1.70
Ostatni mecz w grupie, w tym meczu wszystko się tak naprawdę rozstrzygnie. Brazylia uznawana jest za faworyta tych rozgrywek czy w tym meczu wygrają ? Dodajmy że Brazylia nie straciła żadnej bramki a strzeliła 5, wiadomo to o niczym jeszcze nie swiadczy, nie da się ukryć że to Brazylia jest faworytem w tym meczu, ale w każdym meczu mogą być niespodzianki, w tym meczu stawiam powyżej 2,5 bramki.

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
7 Dzień + 110
Brazylia - Włochy Na ✅ 70

Ostatnie kupony.
✅⛔✅⛔✅✅

Typ na dziś :

Nigeria-Hiszpania
Typ. Hiszpania strzeli w obu połowach
Kurs. 1.80

Kolejny dzień Typowań witam wszystkich którzy obserwują moje poczynania z bukmacherką. Jeżeli kto ś chciałby widzieć więcej moich typów zapraszam na Facebooka ???? Link zawsze jest podany na dole.
Na dziś wybrałem mecz Nigeria-Hiszpania, jak widać na Hiszpanów mały kurs 1.20, więc się nie opłaca ryzykować, jednak to faworyt tego meczu, W meczu wyjdzie podstawowa jedenastka, ostatnio rezerwy grały z Thaiti, więc mecz będzie bardzo pod dyktando Hiszpanów, jak patrze na rożne fora, blogi, wszyscy stawiają powyżej 2,5 bramki, to czemu nie postawić że Hiszpania strzeli w obu połowach ???? Padnie dużo bramek w tym meczu, nie bal bym się zaryzykować obstawienia że w I połowie padnie więcej niż 1,5 bramki kurs też dość ciekawy ponad 2.00 ???? ...
Więcej na dziś Typów około godziny 12-14 ???? ✅????

Zapraszam was na mojego FANPAGE ✅⛔

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
7 Dzień + 110
Typ na dziś 2 :

Nowa Zelandia (U20)-Uzbekistan (U20)
Typ. Remis do połowy
Kurs. 2.20

Mistrzostwa świata do lat 20, Nowa Zelandia (U20)-Uzbekistan (U20), Nowa Zelandia ostatnie 4 mecze wygrała, nie ważne że ze słabszymi drużynami ale wygrali, Uzbekistan ostatnio przegrał z Hiszpanami 3-2, walczyli żeby zdobyć remis w tym meczu, nie udało się, w tym meczu nie padnie dużo bramek, proponuję właśnie remis do połowy, obie drużyny nie będą chciały stracić głupiej bramki, więc pierwsza połowa powinna być spokojna ???? ✅ Na + mam nadzieję ????

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
8 dzień + 90
Nowa Zelandia (U20)-Uzbekistan (U20) Na ⛔ -100
Nigeria-Hiszpania Na ✅ 80

Ostatnie kupony.
✅⛔✅⛔✅✅⛔✅
Typy na dziś:
Brazylia - Urugwaj (1/2 finału) :cool:
Typ. poniżej 1,5 bramki w I połowie
Kurs. 1.50
Stawka. 100 zł
Na dziś wybieram mecz pomiędzy Brazylią a Urugwajem, Urugwaj wygrał ostatnio 8-0 z Tahiti, i pokonał Nigerię 2-1, przegrał mecz z Hiszpanami 2-1. Natomiast Hiszpania wygrała swoje ostatnie 3 spotkania z Włochami, Meksykiem, i Japonią wygrali bardzo pewnie. Brazylia w ostatnich meczach zdobywa dużo bramek, ale nie sadzę żeby w tym meczu w pierwszej połowie padło więcej niż 1 bramka. :zoltakartka:

Chile (U20)-Anglia (U20)
Typ. Remis do połowy
Kurs. 2.05
Stawka. 100 zł
Chile swój ostatni mecz wygrali z drużyną z Egiptu która nie jest najgorsza, Natomiast Anglicy zremisowali 2-2 z Izraelem, prowadzili już 2-0. Chile nie przegrało ostatnich 7 meczów, w tym meczu stawiam na remis w I połowie. Anglicy mimo tego za ostatnią porażkę bo tak to trzeba nazwać, będą się bronić przed stratą bramki, nie widzę tu innego wyniku jak remis I połowy.

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
8 dzień + 40
Chile (U20)-Anglia (U20) Na ⛔ -100
Brazylia - Urugwaj (1/2 finału) Na ✅ 50

Ostatnie kupony.
✅⛔✅⛔✅✅⛔✅⛔✅

Stan Konta: ✅ 40zł

Typy na dziś:

:cool:
Typ. poniżej 1,5 bramki w I połowie
Kurs. 1.60
Stawka. 200 zł

Dzisiejszy mecz pucharu konfederacji zapowiada się bardzo ciekawy. Zmierzą się ze Sobą Hiszpania i Włochy. Hiszpanie ostatni mecz pewnie wygrali z Nigerią 0-3. Włosi natomiast swój ostatni mecz przegrali 4-2 z Brazylią. W drużynie Włoch zabraknie Balotelliego z powodu kontuzji, oraz Abate. W dzisiejszym meczu stawiam nietypowo bo stawiam że Torres nie zdobędzie gola.

Helsingborgs - AIK Szwecja 1 Liga
Typ. Poniżej 1,5 bramki w I połowie
Kurs. 1.50
Stawka. 200 zł

Obie ekipy grają bardzo dobrze, jednak to Helsingborgs jest faworytem tego spotkania, Ostatni mieli remis z drużyną Kalmaru która nie gra najgorzej, wygrali dosć pewnie z drużyną Atvideberg. Aik też nie gra źle ostatnie dwa mecze wygrane jeden remis. Stawiam w tym meczu poniżej 1,5 bramki w I połowie. Obie drużyny grają bardzo dobrze nie tracą dużo bramek, opieram się tylko na statystykach w tym meczu. ;)

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
10 dzień + 260
Helsingborgs - AIK Na ✅ 100
Hiszpania-Włochy Na ✅ 120

Ostatnie kupony (STATYSTYKA)

✅⛔✅⛔✅✅⛔✅⛔✅✅✅

Stan Konta: ✅ 260zł

Typy na dziś:

St.Patricks - Bray
Typ. St.Patricks wygra 1 połowę
Kurs. 1.55
Stawka. 200 zł

Na dzisiaj proponuję spotkanie pomiędzy St.Patricks a Bary, goście ostatni mecz przegrali 3-2 z drużyną Derry City, która zajmuje 2 miejsce, gospodarze jak chcą myśleć o 1 pozycji muszą ten mecz wygrać, ostatni mecz przegrali więc będą chwili szybko w tym meczu zdobyć bramkę i wyjść na prowadzenie mój tym to wygrana Patricks w I połowie.

Derry City - Bohemians
Typ. Poniżej 1,5 bramki w I połowie
Kurs. 1.40
Stawka. 200 zł

Drugi typ to mecz pomiędzy Derry City a Bohemians, City złapało ostatnio wiatr w żaglach i ostatnie 3 mecze są wygrane, goście nie pokazują dobrej formy słabe występy wysokie przegrane, nie liczę w tym meczu na wygraną gości. W tym meczu postawię poniżej 1,5 bramki w I połowie, jak każdy mecz jest pewna niewiadoma czy będzie powyżej czy poniżej bramek w meczu, ale kto nie ryzykuje ten nic nie ma ????
Kolejne Typy na dziś później- oczywiście na moim Facebooku link podany poniżej serdecznie zapraszam ???? Mam nadzieję że moja skuteczność z dnia na dzień wzrośnie i nie odniesiecie strat z moich kuponów ???? BĘDĄ TYLKO ZYSKI ✅

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
11 dzień + 170
St.Patricks - Bray Na ✅ 110
Derry City - Bohemians Na ⛔ 200 ???? w ostatnich minutach ;/
OPRÓCZ TYCH DWÓCH KUPONÓW DWA SIADŁY KTÓRE STAWIAŁEM NA FACEBOOKU...

✅⛔✅⛔✅✅⛔✅⛔✅✅✅✅⛔

Stan Konta: ✅ 170zł

Typy na dziś:

Chorwacja (U20)-Nowa Zelandia (U20)
Typ. Poniżej 3,5
Kurs. 1.70
Stawka. 200 zł

Przewagę w tym meczu będzie miała drużyna Chorwacji- są oni faworytami tego spotkania. Piłkarze z Nowej Zelandii przegrali swoje 2 poprzednie mecze,odpowiednio 0:2 z Urugwajem oraz 0:3 z Uzbekistanem. Drużyna Nowej Zelandi nie ma już szan na awans, natomiast Chorwacja ma bardzo duże szanse na wygranie tego spotkania, jednak nie będzie dużo bramek, myślałem nad postawieniem poniżej 2,5 ale tak duży kurs na poniżej 3,5 jest bardziej pewny, więc stawiam w tym meczu poniżej ????

Kolejne typy na Facebooku można się spodziewać dodania typów o godzinie 16 ????

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
11 dzień + 310
Chorwacja (U20)-Nowa Zelandia (U20) Na ✅ 140

✅⛔✅⛔✅✅⛔⛔✅✅✅✅⛔✅

Stan Konta: ✅ 310 zł

Kolejny typy na dziś:

Limerick - Dundalk
Typ. remis-zwrot Dundalk
Kurs. 1.80
Stawka. 100 zł

Ostatnie mecze Dunbalk pewnie wygrał, trochę to dziwne że na gości jest tak wysoki kurs aż 2.60, gospodarze tego spotkania ostatni mecz przegrali z drużyną Shamrock Rovers, w tym meczu stawiam R-Zwrot na Dunbalk ???? Krótki trochę opis ale po co więcej ???? hehe

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
12 dzień + 210
Limerick - Dundalk Na ⛔ -100

Stan Konta: ✅ 210 zł

Dziś trochę więcej typów ????

Urugwaj-Włochy
Typ. Włosi nie strzelą bramki w I połowie
Kurs. 1.70
Stawka. 100 zł

Na pewno w tym meczu ciężko będzie wskazać faworyta. Piłkarze Urugwaju nie są dobrze przygotowani do tego pucharu. Włosi tak samo mają słabą formę bardzo dużo bramek stracili w tym pucharze, ostatni mecz pomimo braku kilku podstawowych zawodników zagrali bardzo dobrze. Kilku zawodników już zostało odesłanych do domu z kadry Włochów. Kto wygra ? sam nie wiem ciężko jest wytypować kto wygra ten mecz. Osłabieni włosi, dobry atak Urugwaju Suarez, Cavani czy Forlan, w tym meczu może paść bardzo dużo bramek. I w tym meczu postanowiłem postawić że Włosi nie strzelą bramki w I połowie.
Honka - Jaro
Typ. poniżej 2,5
Kurs. 1.70
Stawka. 100 zł

Espoo w tym meczu będzie chciał podtrzymać serię zwycięstw na swoim boisku, ostatni mecz wygrali 0-1 na wyjeździe z drużyną Rovaniemi, nie strzelają zbyt dużo bramek, natomiast goście tych bramek nie tracą tak dużo. Drużyna Honka u siebie ostatnie mecze miał poniżej 2,5 bramki, nie strzelają za dużo bramek ale żeby utrzymać pozycję 2 w lidze muszą ten mecz wygrać, czy im się to uda okaże się o godzinie 17:30, jednak stawiał bym w tym meczu na bezbramkowy remis, jednak stawiam poniżej 2,5 bramki.
Valur - Hafnarfjordur
Typ. Remis do połowy
Kurs. 2.10
Stawka. 200 zł
O godzinie 21:15 kolejny mecz na który stawiam, w tym meczu postanowiłem postawić R-do połowy. Valur swoje mecze z drużyną Hafnarfjordur od 02.05.11 wygrywa, goście są lepszym zespołem od Valur, ale gospodarze tego spotkania bardzo dobrze grają na swoim boisku, i w tym meczu będzie następujący scenariusz, Hafnarfjordur stanie bardziej z tyłu będzie czekał na kontrę, a gospodarze będą atakować, jednak ani jednym ani drugim nie uda się zdobyć bramki. Kurs na remis w I połowie bardzo duży ???? można dużo zyskać można też stracić.

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
13 dzień +190
Urugwaj-Włochy Na ⛔ -100
Honka - Jaro Na ⛔ -100
Valur - Hafnarfjordur Na ⛔ -200

Stan Konta: ⛔ 190 zł

Co za fatalna niedziela dość że żaden z moich typów nie wszedł to i jeszcze zła pogoda była ;/ przynajmniej u mnie...

Typy na dziś:
FINLANDIA: Ykkonen godz:17:30
Ops-Haka
Typ. 2
Kurs. 2.10
Stawka. 200 zł

Dzisiaj postanowiłem postawić na drużynę gości, ostatnie dwa mecze wygrane jedna przegrana remis i wygrana. Haka jest w formie żeby gonić czołówkę trzeba ten mecz wygrać, zajmują 3 miejsce-tracąc 2 pkt do 2 miejsca. Gospodarze są w nie najlepszej formie, ostatni mecz przegrany, jeden mecz wygrany z ostatnią drużyną. Faworytem jest Haka i tak postawię.

SZWECJA: Allsvenskan godz:19:00
AIK Stockholm-Mjallby
Typ. 1
Kurs. 1.60
Stawka. 200 zł

W tym meczu Stockholm jest faworytem ostatnie mecze pokazują że opłaca się na nich stawiać, widać że w tabeli pną się w górę, wygrana da im szansę na lepszą pozycję z lidze. Natomiast drużyną Mjallby nie daje sobie rady dwie przegrane jedna wygrana remis i przegrana nie mają najlepszych osiągnięć w tej lidze.

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
14 dzień +70
Ops-Haka Na ✅ 220
AIK Stockholm-Mjallby Na ⛔ -200

Miesiąc Lipiec

Stan Konta: ⛔ 170 zł

Typy na dziś:

Grecja (U20)-Uzbekistan (U20) (1/8 F.)

Typ. poniżej 2,5
Kurs. 1.70
Stawka. 200 zł

Ciężko odnaleźć w tym spotkaniu faworyta, wielu moich kolegów stawia na wygraną Grecji, jednak ja pozostanę przy wyborze swojego typu, stawiam poniżej 2,5 bramki w meczu, Według mnie obie reprezentacje mogą pokazać w tym meczu na co ich stać i wynik zakończy się remisem:

Mój kupon znajdziecie na moim forum na facebooku ????

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
15 dzień -370
Grecja (U20)-Uzbekistan (U20) (1/8 F.) Na ⛔ -200

Miesiąc Lipiec

Stan Konta: ⛔ 370 zł

Typy na dziś:

Laci (Alb)- Differdange (Luks)
Typ. Remis do połowy
Kurs. 2.10
Stawka. 200 zł

Jeden dzień przerwy i znów powracam do typowania na dziś wybrałem spotkanie Laci (Alb)- Differdange (Luks). Zaczynają się pierwsze mecze do Ligi Europejskiej. Stawiam w tym meczu remis do połowy. Goście tego spotkania miały bardzo dobry sezon, ostatnio dwie wygrane, jedna przegrana, gospodarze tego spotkania nie grają aż tak dobrze. Ale nie warto patrzeć tylko na statystyki, przez te 2 miesiące mogło się wszystko zmienić w obu drużynach. Obstawiam remis do połowy.

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
15 dzień - 150
Laci (Alb)- Differdange (Luks) Na ✅ 220

Miesiąc Lipiec

Stan Konta: ⛔ 150 zł

Typy na dziś:

IRLANDIA 1 LIGA

Cork City - Sligo
Typ. 2
Kurs. 1.70
Stawka. 500 zł

Na dzień dzisiejszy mały wybór spotkań ;/

Cork City nie spisuje się ostatnio zbyt dobrze dwie przegrane:
Drogheda 3-0
Cork City
UC Dublin 3-0 Cork City
Cork City 1-0 Drogheda
Cork City 1-2 Shamrock
Tak wyglądają wyniki Cork City, Natomiast zespół z którym się zmierzą wygląda następująco:
Limerick 0-4 Sligo
Shelbourne 0- 2 Sligo
Sligo 5-2 UC Dublin
Sligo 0-0 Bohemians
Jak widać to Sligo jest faworytem w tym meczu zajmujący 3 miejsce, jeżeli chce powalczyć o lepszą lokatę musi ten mecz wygrać, Cork City jest na 7 miejscu ale ostatnio bardzo źle wygląda ich gra. W tym meczu stawiam na gości.
IRLANDIA 1 LIGA
Derry City - Dundalk
Typ. powyżej 2,5 bramki w meczu
Kurs. 1.80
Stawka. 300 zł
Drugi typ na dzisiejszy dzień to Derry City - Dundalk, Goście ostatnio przegrali, jednak wcześniej mieli same zwycięstwa, ulegli Limerickowi który jest tuż za nimi. Natomiast Gospodarze radzą sobie bardzo dobrze, ostatnio notują bardzo dobre wyniki na swoim koncie. W tym meczu postawię na liczbę bramek, obie drużyny zdobywają ich bardzo dużo, mecz o lepszą lokatę padnie dużo bramek ????

Otrzymane punkty reputacji: +18
zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
15 dzień - 950
Cork City - Sligo Na ⛔ 500
Derry City - Dundalk Na ⛔ 300

Miesiąc Lipiec

Stan Konta: ⛔ 950 zł

Typy na dziś, ale najpierw kawał na niedzielny poranek ????
Podjeżdża beemka pod blok, wysiada dres i wrzeszczy:
- Kryyyyśkaaa!
Na balkon na piątym piętrze wypada teflonowa blondynka.
- Co?
- Zrób se grę wstępną, zara przyjde.

Irak (U20)-Korea Płd. (U20) (1/4 F.)
Typ. Poniżej 1,5 bramki
Kurs. 3.00
Stawka. 500 zł

Kto by się spodziewał że Irak zajdzie tak daleko? Wyszli z 1 miejsca, i dziś zmierzą się z Ekipą Korei o godzinie 17:00, czy zdołają ich zdominować ?
WYNIKI IRAKU:
Irak-Paragwaj 1-0
Irak-Chile 2-1
Irak-Egipt 2-1

Anglia-Irak 2-2
WYNIKI KOREI
Kolumbia-Korea 1-2
Korea-Nigeria 0-1
Portugalia-Korea 2-2
Kuba-Korea 1-2
Jak widzicie w 7 meczach padło powyżej 2,5 bramki tylko w 2 meczach padł wynik jedno bramkowy, dziś postaram się zaryzykować, i postawić w tym meczu poniżej 1,5 bramki, dla czemu ? Ponieważ obie drużyny nie chcą odpaść tak szybko z 1/4 i będą starać się nie dopuszczać do groźnych sytuacji, i do niepotrzebnych kontr z obu stron. Obie drużyny stać na wygranie tego spotkania. Jednak ja będę czekał tutaj na dogrywkę i karne.

Do góry Bottom