>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Moja dziwna taktyka

marko_k2 0

marko_k2

Użytkownik
Gram od niedawna i jak patrze na innych poczatkujacych posty to wydaje mi sie, ze idzie mi calkiem niezle ???? Stawiałem 4 razy, dwa razy wygralem i 2 razy przegralem ale na plusie jestem jakies 105 zl ;D Ostatnio wymyslilem taka taktyke (moze ktos juz ja wymyslil ja o niej nie slyszalem) Mianowicie stawiam dwa kupony:

Pierwszy to 5 pewniakow (kursiki tak po 1.cos)w tasiemcu, gdzie łączny kurs wynosi minimum 3.00. Na ten kupon stawiam zalozmy 10zl czyli wygrana 30zl

Drugi kupon to te same 5 pewniakow co poprzednio plus dwa mecze z kursem 2.cos (łaczny kursik drugiego kuponu wynosi 20.cos czyli nice ;D)Na ten drugi kupon stawiam 7 zł czyli wygrana okolo 140 zł

Mam nadzieje ze lapiecie o co mi chodzi. Głównie chodziło mi o to, ze jak jakis z niepewnych meczy z drugiego kuponu nie wejdzie to i tak bede na plusie z tego co weszlo w pierwszym kuponie. Oczywiscie biore pod uwage to, ze jakis pewniak moze nie wejsc i wszystko strace ale tu jest cala zabawa ;P
A więc co o takim czymś sądzicie? Może doradzicie cos od siebie? Jak to jeszcze udoskonalic?

slav 0

slav

Użytkownik
no całkiem całkiem ;) najważniejsze dobrze zacząć, potem idzie z górki. Jeśli chodzi o taktykę to nie wiem co sądzić, ponieważ sam dopiero zaczynam ten &quot;biznes&quot; ????
PS. Widzę, że kolega z tego samego miasta. Pozdrawiam. ;)

piotrek2222 0

piotrek2222

Użytkownik
heh spoko ale pamiętaj że niesamowity początek może wróżyć tragedię ( w moim przypadku z 900 zł na + zszedłem na spooooooory minus )

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Chciałem powiedzieć.Zebyś się &quot;nie podniecał&quot; za bardzo bo to najgorsze .Wciąga teraz a potem zazwyczaj jest gorzej.;)Wiec uważaj.

poZdrawiam

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
jeden &quot;pewniak&quot; nie wchodzi i dwa kupony w plecy, jak Ci sie to przydazy twoja taktyka zapewne ulegnie zmianie :p

K 0

kamil_miszcz

Użytkownik
Hm, jakby zawsze udało mi się wybrać pięciu &quot;pewniaków&quot;, którzy dadzą ako ponad 3, to nie byłyby mi potrzebne inne kombinacje (takie jak dodawanie tych mniej pewnych meczy).

Do góry Bottom