>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Moj Sposob W Rozpisach - Czesto Sie Bogace

K 358

koeman66

Użytkownik
od razu zaznaczam, ze jest to sposob dla ludzi, ktorzy interesuja sie i znaja sie dobrze na kilku ligach i obserwuja je przynajmniej rok, nie polecam tego nikomu, kto jest nowy albo co gorsza nie ma duzego pojecia o sporcie (z drugiej strony tacy ludzie nie powinni nigdy bawic sie w obstawianie)
jak sie bogace? obstawiam rozpisy 2z3, 3z4, a czasem 2z4
jak mozna sie wzbogacic za kazdym razem nawet gdy nie wejda wszystkie mecze?
najpierw dokladna analiza wielu spotkan (mowie o typach z kursem powyzej 2.00) i wybor dwoch, ktore na 90% powinny wejsc (takie powyzej 2.00), do tego dodaje jeden (w rozpisie 2 z 3), lub dwa (w rozpisach 3 z 4 i 2 za 4) spotkania po kursach mniejszych niz 2.00, z tym ze jeden mecz daje jako jak ja to nazywam &quot;pewniak 1000 %&quot;, np. po kursie 1.10, 1.20, a nawet ponizej 1.10
co to daje?
jezeli wchodza mi kursy ponizej 2.00, to wtedy wystarczy ze wejdzie jeden z kursow powyzej 2.00 i nie trace, wychodze na plus pare groszy albo wychodze na zero, czyli nie trace!
oczywiscie zdarzaja mi sie fatalne kupony, gdzie w rozpisie 3 z 4 nie wchodza mi 2 spotkania, bo zawalil mi kupon typ po kursie 1.2, ale dzieje sie tak najczesciej gdy stawiam czysta jedynke, dwojke, itd., dlatego czesto zapodaje typy po kursach mniejszych niz 2.00 jako spotkania z opcja remis nie ma zakladu
opcja remis nie ma zakladu jest w/g mnie znakomita alternatywa dla bukow naziemnych, ktore w/g mnie po wprowadzeniu takiej opcji zbankrutowalyby
niby to co pisze to banalna oczywistosc ale mowie wam, ja nie bawie sie w zadne matematyczne kombinacje i w taki prosty sposob jestem do przodu ????

K 358

koeman66

Użytkownik
ano nigdzie ale moze jakiemus poczatkujacemu sie to przyda bo ludzie grywaja naprawde beznadziejnie, np. w moim miescie, jakies tasiemce, itd.

Do góry Bottom