Witam. Mam kilku przyjaciół którzy zarejestrowali się na bwinie dzięki mnie, oczywiście otrzymałem bonus ale pytanie brzmi: czy mogę jakoś ich znaleźć? Tzn żeby mi ich gdzieś pokazało abym np widział jaki kupon postawił czy nie ma takiej możliwości nawet u przyjaciela? Gdzieś coś takiego czytałem stąd moje pytanie ale znaleźć tego nie mogę a szukałem wszędzie. Pisze jeszcze ra że gdzię wyczytałem ż ejest taka możliwość więc prosiłbym nie pisać że wziąłem to z kosmosu
a drugie pytanie: wcześniej grałem kilka lat na exsite ale rpzeniosłem się na bwin i jestem zadowolony bardzo lecz brakuje mi jednej ważnej dla mnie funkcji, otóż wyświetlenie listy zdarzeń (może być konkretna dziedzina sportu) ale na cały dzień. Filtr czasu według mnie nie działa bo jak daje wyświetlić bez ograniczeń lub np 24h to wywala mi tylko tylko te same spotkania czyli kilkanaście i tyle.
Dzięki z góry za odp i życze wysokich wygranych ????
a drugie pytanie: wcześniej grałem kilka lat na exsite ale rpzeniosłem się na bwin i jestem zadowolony bardzo lecz brakuje mi jednej ważnej dla mnie funkcji, otóż wyświetlenie listy zdarzeń (może być konkretna dziedzina sportu) ale na cały dzień. Filtr czasu według mnie nie działa bo jak daje wyświetlić bez ograniczeń lub np 24h to wywala mi tylko tylko te same spotkania czyli kilkanaście i tyle.
Dzięki z góry za odp i życze wysokich wygranych ????