>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

mogę u buka dwa razy skorzystać z tej samej promocji ?

R 0

raf39

Użytkownik
chodzi mi o promocję z depozytem w betway, 2 miesiące temu wpłaciłem tam 100zł i dostałem 100 zł gratis wtedy jeszcze miałem internet radiowy i stałe ip, teraz mam neostradę i zastanawiam się wląsnie nad ponownym skorzystaniem z depozytu gdy zarejestruje się ponownie, proszę o odpowiedź jak ktoś wie

G 0

gruchol

Użytkownik
W Betway jest napisane : &quot;Dajemy ci 100% bonus od twojego pierwszego depozytu.&quot;
Czyli na tym samym koncie nie możesz skorzystać z tej promocji.

Nowe konto - zazwyczaj taka proba jest przyczyna zablokowania konta (wiekszosc buków ma ograniczenie że z 1 IP lub jedna osoba, jeden adres może raz skorzystać z Promocji. Więc musisz poślęczeć nad regulaminem i poczytać, albo mail do supportu. Osobiście odradzał bym takie próby bo nie dość, że stracisz bonus to również depozyt.

G 0

gruchol

Użytkownik
O znalazłem takie coś na betway.com:

&quot;Oferta bonusowa może być użyta tylko jeden raz na jedną osobę, domostwo/rodzinę, adres domowy i emailowy i adres IP. Nie akceptujemy zgłoszeń z osiedlowych sieci, akademików itp.&quot;

Jeśli masz np. brata ciotcznego i nie meiszka on z toba to dogadaj się z nim.

darg 21

darg

Użytkownik
Oczywiście możesz skorzystać, tylko jak już wspomiano tu wyżej musisz mieć konto na inną osobę, z innym adresem IP - np na kogoś z rodziny, kto ma neta i do kogo możesz czasem wpaść obstawić. Powodzenia

afrance 0

afrance

Użytkownik
Mozesz skorzystac ale najlepiej na koncie znajomego który nie mieszka pod twoim adresem. Bo do rodzenstwa moga robic kłopoty jak np: bwin

Do góry Bottom