>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Moderator Assiitalia

Status
Zamknięty.
fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Chciałem zadać pytanie tutaj , bo tutaj naszczeście nie masz mozliwosci usuwania poostów . Czemu usuwałes moje posty z działu snookera , gdzie komentowałem spotkania z Mistrzostw Swiata , dlaczego Panie moderatorze wprowadzasz jakaś cenzure dla niektorych (tych , ktorzy maja inne poglady niż twoje ).Skoro dział snookerowy i mistrzostwa Swiata wiec chyba chodzi o to zeby rozwijac forum i rozmawiać na dane tematy , a nie ograniczać userom mozliwosci podzielenia sie własnymi opiniami.
Serdecznie pozdrawiam moderatora Assiitalię

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Siema.. ;)

Znamy się tak długo, a Ty nadal nie umiesz zapamiętać mojego nicku, który brzmi &quot;Assitalia&quot;. Cóż..

Co do sprawy.

Zacytuję Twoje usuniete posty:

Dokładnie sory zle przeczytałem .
Ale to tez sie tyczyło Assi , no coż zobaczymy jak to sie potoczy teraz jest 14-12 . Ja tam dalej licze na Dotta .
No gratuluje tym co stawiali na Robertsona , jednak pod koniec spokojnie zwycieżyl z Dottem
panie moderator czemu usuwasz moje posty , porozmawiać na temat finału nie można?
Nie ma co. BAARDZO rozwijają forum. A jakie twórcze opinie. Jestem porażony.
Poza tym gdzie tu widzisz kasowanie postów, które mają poglądy odmienne od moich?

Już wcześniejsze Twoje posty, w których nie umiałeś napisać słów: &quot;tutaj&quot; u Ciebie &quot;ruraj&quot;, &quot;łatwo&quot; u Ciebie &quot;łątwo&quot; i &quot;stremowany&quot; u Ciebie &quot;ztremowany&quot; nadawały się do kasacji, ale postarałem się na nie odpowiedzieć i zostały.

Na koniec zacytuję post lukascash pod Twoim adresem:

Kolego..fcbialas..byłes kiedyś modem? jeśli tak, to wiem, dlaczego już nie jesteś..czytam twoje wypowiedzi..zero składu..
W zasadzie to napisał wszystko, co powinno być napisane.
Pozdro.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom