>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Można tak?

D 0

darkrose

Użytkownik
Mam do was pytanie. Moja dziewczyna skonczyła właśnie 18 lat i chce aby założyła konta na siebie na którym ja będę grał. Problem w tym, ze ona nie ma konta bankowego, ale za to ja mam.
Nie będą robic problemów jak konto jest zarejstrowane na jedną osobę a druga będzie wpłacać kase i ja wypłacać z konta bankowego zarejstrowanego na inną osobę??
Będą robić problemy?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Człowieku nie kombinuj. Związki się rozpadają (po tygodniu, 2 latach czy nawet 30 latach), później mogą być z tego same problemy. Nie polecam osobiście takich chorych akcji, typu zakładanie konta jako kobieta wypłata na mężczyznę.
Nie zdziwiłbym się jakby po jakimś czasie dostał bana, albo później przyszłoby co do czego czyli weryfikacja i koniec. Pieniążki niewypłacone, konto zablokowane i po co Ci to?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
To poczekaj te 3 miesiące na 18 swoją i po problemie. Chyba nie &quot;musisz&quot; grać, no chyba, że jesteś uzależniony.

Do góry Bottom