>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Możliwa wygrana

Status
Zamknięty.
I 0

intruzz

Użytkownik
Witam , na samym początku dodam , że jestem zielony w te klocki
Moje pytanie jest czysto teoretyczne do was jako już do osób doświadczonych a więc :
Rok temu mój ojciec obstawił kupon w STS z 19-stopa pozycjami , pierwsze 16 weszło w pierwszym tygodniu na ostatnie 3 mecze trzeba było czekać , aż rok ... niestety z tego co sprawdziłem w internecie one nie weszły z czego bilans wynosi 16/19 . Ale kupon został postawiony z 3 błędami tak więc teoretycznie kupon wszedł i moje pytanie jest takie maksymalna wygrana przy 19 wynosiła by 50 tys zł... a przy trzech błędach ile może wynieść ?? jak bukmacherzy sobie to kalkulują? mógł by ktoś tak oscylacyjnie? z góry dziękuję

Y 23

yapa

Użytkownik
jeżeli to zwykła taśma a nie system to wygraną można oszacować na 0 złotych 0 groszy.
kupon został postawiony z 3 błędami tak więc teoretycznie kupon wszedł i
teoretycznie coś wygraliście

I 0

intruzz

Użytkownik
No nie wiem dokładnie , ale skoro można było popełnić 3 błędy więc coś na rzeczy jest i ja pytałem jak to bukmacherzy liczą czy są jakieś normy ? lub procentowość wygranego kuponu , że np. przy 3 błędach jest tylko 2% wygranej maksymalnej

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom