>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Może ktoś zerknąć

W 0

wariattt

Użytkownik
Cześć, mam prośbę czy mógłby ktoś zerknąć na te typy. Wybrałem kilka według mnie ciekawych typów aczkolwiek chciałbym żeby ktoś wyraził swoją opinie tzn co by wyrzucił, a co zostawił/zmienił. Chce skorzystać z tego bonu 100zl na zwrot z betclic i dobrze by było coś wygrać. Z góry dzięki za pomoc

Rennes-Paris Saint-Germain 2 @1.48
Eintracht Frankfurt-Bayern Monachium bayern wygra 1 połowe @1.48
Deportivo La Corunya-Atletico Madryt 2 @1.70
Valencia-Levante 1 @1.42
Real Sociedad-Celta Vigo 2 @2.70
Getafe-Barcelona 2 @1,28
Den Haag-Feyenoord 2 @1.75
Veria-Olympiakos 2 @1,25
Besiktas-Kasimpasa 1 @1.58

(to są tylko propozycjie, nie mam na myśli stawiać 10~ meczy)

rafallafar 27

rafallafar

Użytkownik
Skróć ten kupon do 4 meczów, przynajmniej ja bym tak zrobił ????
Bayern do przerwy brzmi rozsądnie, Lewy z Mullerem dadzą radę.
Valencię też bym zostawił, chociaż trochę niski kurs.
Feyenoord sam gram, na papierze wszystko mówi, że wygrają. Oglądałem połówkę meczu z Ajaxem, całkiem przyzwoicie wyglądali.
Od Barcelony trzymam się ostatnio z daleka, teraz niby grali w totalnie innym składzie, ale nawet jak gra pierwszy garnitur to mnie nie przekonują. Niby z przodu jest ok, ale obrona czasami woła o pomstę do nieba.
Besiktas u siebie też bym zostawił, wiadomo dlaczego ????
Generalnie tak:
Bayern,
Valencia,
Feyenoord
Besiktas
Ewentualnie dorzuciłbym Barcelonę, to już sam zdecydujesz.

Otrzymane punkty reputacji: +1
W 0

wariattt

Użytkownik
hmm a psg/atletico no i celta z kursem 2.7 grająca ze średnim sociedad?
Co do barcy zgodzę się aczkolwiek wraca vearma po kontuzji, a przed nią ładnie czyścił to samo pique wraca do formy(chyba) , o przód nie ma się co martwić ????

rafallafar 27

rafallafar

Użytkownik
Atletico nie zauważyłem...
Na wyjazdach dobrze grają, a przede wszystkim wygrywają. Więc jak najbardziej do grania :)

Do PSG jestem uprzedzony, więc rzadko kiedy na nich gram. A, że nie jestem obiektywny w tym temacie, to się nie wypowiem ????

W 0

wariattt

Użytkownik
no a ta celta? kurs kuszący a mecz z realem bajka. Niestety mało szczęścia za to mecz jak najbardziej lepszy po stronie celty... Gdyby nie błędy w obronie wynik mogłby być inny

rafallafar 27

rafallafar

Użytkownik
W tym temacie już Ci nie pomogę - ostatnio nie zdarzało mi się oglądać w akcji ani jednych, ani drugich. Tyle co wiedziałem, to pomogłem. :)

Do góry Bottom