>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Może jest ktoś chętny ??

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Więc sprawa ma się tak. Mam na Party Poker 70$. Żeby wypłacic na NETellera muszę wpłacic 10$ depozytu. Szukam kogoś kto pożyczy mi te 10$ lub 8 euro na NETellerze, ja zrobię depozyt i od razu oddaje 15$ lub 10 euro.

Jeśli jest ktoś chętny niech pisze PW

Myślę że mam wystarczająco długi staż na forum i napisaną ilośc postów że, raczej jestem zaufana osobą ;)

pozdrawiam ????

picia 13

picia

Użytkownik
Ja też proszę o pożyczkę dla Nikiego ;) Godny zaufania :!:

PS Sam nie mam Netlettera, więc nie pożyczę...

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Ludzie zlitujcie się ... wiem, że nie jesteście ufni ale zlitujcie się ... Mam 60$ i nie chce przegrac a wypłata na konto bankowe minium 100$ ... a żeby wypłacic na NETellera muszę zrobic depozyt 10$ ... proszę Was niech mi ktoś pożyczy ... Co do kwoty oddania możemy się ugadac ...

pozdro

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Dostałem dzisiaj kase na netka z leepoker, ale żebym mógł zrobic depozyt brakuje mi 0,15 euro :zy3ou: :;/: :wowsdf: . Jakby mógł ktoś pożyczyc 0,5 - 1 euro ... oddaje 3 ;)

Tamta oferta jest już nieaktualna ... teraz potrzebne mi jest 0,5 euro heh ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Zlituje się nad Tobą, Mogę Ci pożyczyć, ale tylko na moneybookers. Oddajesz przelewem na konto.

Jeżeli Ci to odpowiada to pisz na gg

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Zlituje się nad Tobą, Mogę Ci pożyczyć, ale tylko na Moneybookers. Oddajesz przelewem na konto.

Jeżeli Ci to odpowiada to pisz na gg
Marcinie dzięki Ci ale w grę wchodzi tylko NETeller ???? Nie masz odsprzedac 1-2 euro :?: Oczywiście od razu wysyłam kaske przelewem ;-)

Do góry Bottom