>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Mnogość stron z płatnymi typami

Status
Zamknięty.
T 0

tomko111

Użytkownik
Witam serdecznie.
Chciałbym się przywitać, gdyż to mój pierwszy post - miejmy nadzieję, że nie ostatni.
Od razu się przyznam, że na typach się nie znam, kiedyś zainwestowałem w to bardzo dużo pieniędzy, nie mniej jednak szybko je straciłem - brak doświadczenia, zbyt duża chęć wygrania pieniędzy w szybki sposób - mój błąd. Ostatnio w sieci znalazłem dużo stron oferujących płatne typy, moje pytanie brzmi: które polecacie? Które są najbardziej wiarygodne? Oczywiście wiem, że są miesiące w których zysk wynosi 20%, a są takie w których niestety tracimy, nie mniej jednak chciałbym uzyskać w przeciągu roku powiedzmy 40% zysku, a wiem, że tyle to można uzyskać w ciągu miesiąca. Wiem też, że nie warto w to wchodzić z małymi stawkami, więc początkowy mój kapitał wynosiłby 1000zł, żeby można było stawiać na dużą ilość typów. Bardzo proszę o konstruktywne komentarze, a nie typu: nie masz o tym pojęcia, daj sobie spokój. W tym rzecz, że potrzebna mi gotówka, a trzymanie pieniędzy na lokatach nie owocuje jakimś zbyt dużym zyskiem.
Jeśli możecie również polecić kogoś z forum, kogoś dobrego, którego TYPY są dobre i oferuje on je za darmo czy też za pieniądze, byłbym wdzięczny, jego typy powinny mieć dużą skuteczność i pozwalać na jakiś zysk miesięczny. Na forum jest tyle typów, że naprawdę ciężko stwierdzić kto jest najlepszy i komu zaufać.
Pozdrawiam ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Kiedyś założyłem podobny temat z cyklu: &quot;Co sądzicie o stronach z płatnymi typami ?&quot; No i niestety szybko został on usunięty, więc nie wiem jak długo &quot;pożyje&quot; ten temat.
Tak szczerze to 95% stron z płatnymi typami to oszuści. Na prawdę ciężko znaleźć stronę z wiarygodną historią typów, ale oczywiście są takie i nie wszyscy są oszustami. Logicznie myśląc to nic nadzwyczajnego skoro ktoś zarabia na swoich typach to czemu miałby podawać te typy za darmo skoro może jeszcze więcej zarobić dzięki nim ? Oczywiście sam nie korzystam, ale kiedyś bym się o mały włos nie nadział na oszustów.
Dobre typy to i można na darmowych forach znaleźć, dla chcącego nic trudnego.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
nie masz o tym pojęcia, daj sobie spokój
????
Sam się naraziłeś na ataki. Pewnie po zamknięciu tematu dostaniesz prywatne wiadomości z zaproszeniem do pseudo profesjonalnych stron naciągaczy, którzy szukają naiwnych ludzi.
Jeśli chcesz zarabiać na swoim zgromadzonym kapitale - idź na giełdę.
Pewnie tez dużo stracisz ale jest szansa, że znajdziesz osobę, która Ci doradzi a wie co robi i nie jest oszustem.
Zamykam

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Dziś nie mam czasu aby więcej na ten temat napisać. Ale od pewnego czasu mam zamiar napisać o takich stronach. Jednak temat raczej będzie do &quot;odczytu&quot;. Czyli userzy na forum nie będą mogli pisać tak aby nie promować tego typu oszustów i naciągaczy.
Temat zamykam z prostej przyczyny:
Na forum jest zakaz promowania stron z płatnymi typami. Nie da się dyskutować bez promowania o tym jeśli ktoś zadaje pytania:
moje pytanie brzmi: które polecacie? Które są najbardziej wiarygodne?
Nawet jeśli nie podaje się przykładów to część oszustów już spróbuje się skontaktować z potencjalnymi klientami takimi jak tomko111.
Tobie kolego poradzę jedno - daj sobie spokój z takimi stronami.
Jako wstęp do może ewentualnych przyszłych moich wypowiedzi o płatnych stronach powiem tak.
To jest największe forum bukmacherskie w Polsce. Tutaj trafia sporo spamerów, którzy chcą zaistnieć ze swoim blogiem, stroną z płatnymi typami.
Ja mam ubaw z niektórych dzieci co zakładają blogi co miesiąc to inny i tutaj próbują spamować i naciągać ludzi.
Powiązania tych kont dla administracji forum są łatwo dostępne.
Dziś człowiek spamuje blogiem o wyścigach konnych. 2-3 tygodnie temu spamował super fixami. Miesiąc, dwa temu spamował insiderami itd... a zaczynał na pierwszym koncie i grał kupony po 2 zł taśmy. Pełno jest dzieci w sieci co dla nich każde 10 zł jest darem z nieba.
Tyle. Zamykam.
Edit: kolega już mnie uprzedził ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom