>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MMA Raju 14

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA

Data: 18 października 2014 roku
Miejsce: Tartu, Estonia
Walka wieczoru:
Alik Tseiko - Bartosz Fabiński

Zapraszam do dyskusji na temat gali.

Kursy z Bet-At-Home:

-----------------------------------------------------------------------------------------

Jak dla mnie kursy na tę galę są brane z kosmosu, jak można dać 2,10 na Bartka to nie wiem o ile mogą go oszukać na przegranej poprzez decyzję to jednak przez KO/TKO nie oszukają a bardzo prawdopodobny jest fakt że Bartek rozbije Estończyka. Kurs 2,10 warty do grania póki jest, bo pewnie zdejmą tak jak miało to miejsce niedawno w przypadku Marata Gafurova.

No i jeszcze druga walka z kursem 1,60. Sten Anslan - Tommi Leinonen. Estończyk z amatorskim doświadczeniem. Dosyć dobry parter,kontra fin który miał dwie walki jedną przegrał jedną wygrał. Tutaj nie ma co szukać sensacji wygrana Estończyka u siebie jest pewna.

Ode mnie leci dubel na te galę: Sten Anslan i Bartosz Fabiński. Na Bah dostajemy kurs 3.36 który jest zadowalający. ✅ Idelanie oboje wygrali przez decyzję.

Otrzymane punkty reputacji: +12
leniwylen 122

leniwylen

Użytkownik
zgadzam się, że po takim kursie warto spróbować zagrać na Fabińskiego. Jego rywal znacznie lepiej czuje się w parterze (5 z 7 wygranych przez suba). Bartosz z kolei preferuje walkę w stójce, większość pojedynków rozstrzygał na swoją korzyść przez ko/tko. Jeśli Polak nie będzie się dawał sprowadzać do parteru to myślę, że ustrzeli estonczyka.
Fabiński 2.10 bet-at-home

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Ode mnie leci dubel na te galę: Sten Anslan i Bartosz Fabiński. Na Bah dostajemy kurs 3.36 który jest zadowalający.

Po prostu idealnie oboje wygrali przez decyzje. Nie rzadko trafiają się takie perełki. Niestety Sebastian Romanowski przegrał z Henrim Hiiemaem
Zdjęcie:

@down, dzięki za poprawkę.​

Do góry Bottom