Zmęczony ciągłymy wtopami i czekaniem na rozpoczęcie sezonu postanowiłem pograć progresją na stały zysk. Mały ale stały
Korzystając z arkusza, który złączam poniżej (zapożyczony od kogoś z tego forum) gram MLB na stały zysk.
Przeznaczyłem na tą zabawę 100zł
Stały zysk ustawiłem na kwotę 3zł
Gram na przełamanie serii zwycięstw lub porażek.
Sugeruję się wyłącznie serią Z/P oraz miejscem w tabeli (wiem, że nierozsądne ale w sporcie jest tyle losowości, że nie ma co się poważniej zagłębiać)
Gram na Porażkę gdy: drużyna jest z dolnej części tabeli, miała serię minimum 4 zwycięstw i najlepiej jak kolejne spotkanie gra z drużyną z górnej części tabeli
Gram na Zwycięstwo - analogicznie lecz odwrotnie co Porażkę.
Oczywiście stawkuję wg tabeli w załączniku.
Grałem jeszcze na przełamanie serii przeplatania się Z/P ale poległem (Wymiękłem gdy miałem postawić80zł a kurs nie był optymistyczny)
Aczkolwiek nie wykluczam, że do tego sposobu wrócę.
Zapraszam do dyskusji, może uda się nam coś "ulepszyć"
Ps. Umie ktoś z tego arkusza zrobić progresję na stały zysk rosnący? (np +1zł)
Korzystając z arkusza, który złączam poniżej (zapożyczony od kogoś z tego forum) gram MLB na stały zysk.
Przeznaczyłem na tą zabawę 100zł
Stały zysk ustawiłem na kwotę 3zł
Gram na przełamanie serii zwycięstw lub porażek.
Sugeruję się wyłącznie serią Z/P oraz miejscem w tabeli (wiem, że nierozsądne ale w sporcie jest tyle losowości, że nie ma co się poważniej zagłębiać)
Gram na Porażkę gdy: drużyna jest z dolnej części tabeli, miała serię minimum 4 zwycięstw i najlepiej jak kolejne spotkanie gra z drużyną z górnej części tabeli
Gram na Zwycięstwo - analogicznie lecz odwrotnie co Porażkę.
Oczywiście stawkuję wg tabeli w załączniku.
Grałem jeszcze na przełamanie serii przeplatania się Z/P ale poległem (Wymiękłem gdy miałem postawić80zł a kurs nie był optymistyczny)
Aczkolwiek nie wykluczam, że do tego sposobu wrócę.
Zapraszam do dyskusji, może uda się nam coś "ulepszyć"
Ps. Umie ktoś z tego arkusza zrobić progresję na stały zysk rosnący? (np +1zł)