>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

MLB - Kwiecień 2009

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP
Już jutro staruje najlepsza baseballowa liga świata.Na FB nie jest to zbyt popularna dyscyplina i dlatego tematy będą miesięczne tak jak to jest w NBA.Zapraszam i zachęcam do pisania analiz i dyskusji dotyczącej MLB.

N 0

nurloss

Użytkownik
Lubię grać tą dyscyplinę i sporo zarobiłem na niej kasy mimo że szczerze powiem średnio znam się na nie i nie jestem obecnie na bieżąco jeśli chodzi o transfery i formę zawodników.
Wiem jedynie że Yankesi będą mocni bo podobno się wzmocnili a i w pro seasonie również bardzo dobrze sobie radzili.
Jeśli chodzi o pierwszą &quot;kolejkę&quot; to jestem ciekaw waszej opinii na temat meczów:
Baltimore Oilers - NY Yankees
Mimo że wyjazd to sądzę że zdecydowanym faworytem sa Yankesi. W Oilers będzie rzucać Guthrie który tamten sezon miał raczej średni. Po drugiej stronie Sabathia czyli chyba nowe wzmocnienie bo jak się nie mylę i dobrze pamiętam w poprzednim sezonie rzucał w Brewers i grał tam świetnie (jak się mylę i nie chodzi o tego Sabathie to niech mnie ktoś poprawi ???? ) Sadzę że Yankesii będą chcieli zacząć z mocnego uderzenia i pewnie wygrają z Baltimore. Kurs na &quot;dwójkę raczej średni jednak w bwin widzialem już HC -1.5 po 1.75 co już mnie zadowala. Zastanawia mnie jeszcze jak Oilers prezentowało się w pro seasonie - mógłby mi ktoś przybliżyć ich formę? ????

Chicago WS - Kansas City Royals
To też jest bardzo zastanawiający mecz. Zadzwił mnie kurs. Na samą jedynkę 1.70 a na HC -1.5 aż 2.60. Sox&#39;i zagrają z Buehrle który tamten sezon miał nie najgorszy. Po drugiej stronie Meche który również miał nie najgorszy sezon. Dlatego pytam się was kto jest obeznany jak wygląda skład zawodników z pola - jakieś szczególne ubytki? Kansas w tamtym sezonie w sumie ogórki więc jak to się ma w tym sezonie? Poczynili jakieś wzmocnienia?
Cincinnati - NY Mets
Szczególną uwagę zwróciłem uwagę na pitcherów jacy wystąpią w tym meczu. Mianowicie po jednej stronie Santana - w Metsach i po drugiej Harang który poprzedni seozn nei zaliczy do udanych. Santana radził sobie bardzo dobrze. Jak tam z wzmocnieniami? Jak druzyny te radziły sobie w pro seasonie?
Florida - Washington
W tym wypadku również patrzę na pitcherów. W Washingtonie który miał raczej słaby poprzedni sezon. Po przeciwnej stronie Nolasco który przeciwnie - udany poprzedni sezon. Dlatego mam pytanie jak obie druzyny prezentowały się w pro seasonie i ogólnie czy jakieś ważne transfery nastąpiły.
St.Louis - Pitsburgh
Kolejny ciekawy mecz w moim odczuciu. O ile chodzi o pitchera St.Louis czyli Wainwrighta to wiem że jest ti porządny rzucający - przynajmniej w tamtym sezonie. W tym równiez powinien być silnym punktem. Po drugiej stronie Maholm którego nie kojarzę za bardzo. Jednak coś świta mi ze raczej nie był jakimś wybitnym pitcherem. Jak się sprawy mają w meczach pro season? Transfery?
LAA - Oakland
No i ostatni mecz który wpadł mi w oko. Anioły z Saundersem który tamten sezon miał świetny. Po drugiej stronie nijaki Braden którego kompletnie nie kojarzę. Jak obie druzyny prezentowały się w pro seasonie? Jakieś transfery?

Za wszelką pomoc przy tych meczach będę niezmiernie wdzięczny.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Baltimore Oilers
ORIOLES , nie Oilers to raz.
Sabathia na poczatek nie wtopi , a Baltimore to niezbyt udana drużyna.
Kansas moze namieszac , ale nie tak bardzo - w SpringTreningach roche mahali jednak.
W ST.Louis linia 8 - Over mozna sprobowac
LAA najlepiej gralo w ST , lecz Oakland dostali kopa w postaci Giambiego , Hollidaya i jeszce kogos.

Osobiscie nie radze grac kursow pozniej 1.50 w MLB , za ciekawe rzeczy sie dzialy.

onos 28

onos

Użytkownik
Atlanta Braves - Philadelphia Phillies - 1
No wiec wkoncu zaczynaja ???? . Nowy sezon w Mlb zapowiada sie bardzo ciekawie poniewaz jest kilka ekip ktore bardzo mnie zaskoczyly na przedsezonwym &quot;Spring Training&quot; a wlasnie jedna z nich jest Atlanta Braves. 21-12, drugie miejsce w National league oraz srednia .636 mowi samo za siebie. Tylko czy nalezy ich sie bac? Sparingi to sparingi a liga to co innego. W dzisiejszym meczu rzucac bedzie dla nich bardzo ciekawy pitcher - Derek Lowe. Jego ERA 3.81 w sparingach bardzo dobrze o nim swiadczy. W swojej karierze rzucal juz pare razy przeciwko Phillies i przewaznie wychodzil zwyciesko, 4win i 1L. Po drugiej stronie malo znany Brett Myers ktory zastepuje kontuzjowanego Hamelsa. Co tu duzo mowic, ostatni jego wystep przeciwko Toronto bardzo imponujacy i tylko 1run ale caly Spring training dosyc sredni. Przeciwko Atlancie nie gra mu sie zbyt dobrze tylko 4W i 8L. No wiec w pitchowaniu bezwglednie na korzysc Atlanty. Lecz czy to wystarczy? Wiadomo ze Phillies bronia tytulu w tym roku i wazne jest aby wygrac pierwszy mecz. W dodatku u siebie napewno beda walczyli. Gracze jak Howard lub Utley moga sami wygrywac mecze ale to tylko poczatek sezonu wiec nie sadze aby wiele zdzialali przeciwko Derekowi. Po stronie Atlanty mamy rowniez swietnych odbijajacych - Escobar czy Mccan. Nie zapominajac juz o swietnie odbijajacym Jonesie. Pierwszy mecz w sezonie wiec bardzo ciezki do wytypowania ale jesli juz mam stawiac to Atlanta jest dzisiaj faworytem. Zapominamy o poprzednim sezonie i lecimy terazniejszoscia a na dzien dzisiejszy Atlanta jest w duzo lepszej formie niz Phillies. Moim zdaniem Braves dzisiaj pokaza ze nie sa chlopcami do bicia i jak w Spring Training pokonali Phillies dwukrotnie tak samo bedzie i dzis. Go go Braves :spokodfhgfh:

Atlanta Braves - Philadelphia Phillies - 1 4:1 ✅ No wiec jak widzimy sezon w Mlb rozpoczal sie bardzo dobrze :wink:. Tak jak myslalem Derek nie dal rzadnych szans graczom Phillies. Trzy HR Atlanty wystarczyly i poczatek na ✅ :spokodfhgfh:

onos 28

onos

Użytkownik
No wiec myslalem ze zdaze ale juz sie mecze zaczely :/ ogolnie dalem na dzisiaj Texas,Floryde,NYY i St Louis.Poza Texasem ktory wygral 9-1 pozostale mecze to pierwsze inningi no ale juz nie bede analizowal bo po co ????. No ale i tak, mimo wszystko sprobuje dodac jeszcze jakis mecz poza tymi ktore juz graja.

Houston Astros - Chicago Cubs - 2 1.92 Expekt
No wiec od czego by tu zaczac. Mecz dosyc ciezki do wytypowania wiec nie bede sie tu rozpisywal. Dwie ekipy z innej polki lecz to Houston jest gospodarzem i to Houston dzisiaj wystawia swojego chyba jedynego Asa - Roya Oswalta. Ten oto pitcher z ERA 3.54 zanotowal ostatnio bardzo dobry wystep przeciwko Cincinatti puszczajac tylko 1run i dwa hity, przec caly spring training bardzo rowno lecz trzeba se powiedziec wprost ze nie gral z przeciwnikami z wyzszej polki, jedynie z Floryda ktora jak wiemy nie jest jakims Super pretendentem do tytulu, puszczajac w tym meczu az 5runow. Dzisiaj wlasnie bedzie mial mozliwosc stanac przeciwko Chicago Cubs z rowniez swietnym Carlosem Zambrano. Ten pitcher jest troche niedoceniany wedlug mnie. Potrafi rzucac i widzielismy to w poprzednim sezonie, w spring training nie szlo mu jednak najlepiej lecz jak sam mowi jest gotowy do sezonu a o przeszlosci nie mysli. Houston do Chicago nie mozna porownywac poniewaz gracze jak Fukudome,Ramirez czy Soriano moga przechytrzyc Oswalta i podbic mu troche ERA. Ogolnie mysle ze mecz bedzie wyrownany z mala iloscia runow lecz jednak bardziej ide w strone Chicago poniewaz to oni byli lepsi w poprzednim sezonie, oni byli wyrzej w Spring training, oni maja lepsza kadre i to oni dzisiaj wygraja ???? . Chicago Cubs oby na ✅ ;)
Oczywiscie znowu na plus 2:4 dla CUBSOW ;) Brawo

onos 28

onos

Użytkownik
Wczoraj nie podalem zadnej analizy ale MLB pomoglo mi odrbic straty ktore ponioslem na ManUtd :spokodfhgfh:. Floryda i St Louis bardzo pewnie wygrali.Na dzisiaj ciezki wybor ale...
Baltimore Orioles - New York Yankees 2 Pinnacle 1.70 ⛔???? 7:5
Yankesi po pierwszym,trzeba przyznac bardzo nie udanym meczu bedzie chcialo sie zrehabilitowac. I tu pada pytanie co im potrzebne zeby wygrac?? Mysle ze to bedzie wlasnie ich stary leader pitchingu, Chien-Ming Wang. W tamtym sezonie, leczyl kontuzje wiec duzo nie pogral ale bardzo starannie trenowal co bylo widac na Spring Training i mysle ze dzisiaj to bedzie kluczem do zwyciestwa Yankees. Obudzic sie rowniez musi ich nowa gwiazda Teixeira poniewaz duza kasa poszla za niego a wynikow narazie brak. Jesli Yankeesi dobrze zagraja w obronie to nie widze tutaj innego wyniku jak ich zwycestwo. Baltimore w niby optymalnym skladzie lecz jednak wiadomo co to za sklad :jezora:. Dzisiaj bedzie pitchowal Uehara, gosc o ktorym malo slyszalem i patrzac na statsy typowy sredniak a sredniakow to batterzy yankesoow szybko koncza ???? . Jesli NY beda uwazali na Jonesa i Izturisa to bedzie good ;). Taka lekka analiza ale mam nadzieje ze jak zwykle na ✅.
Proponuje rowniez: Dodgersow(1.60) i St Louis(1.61) za mala stawke ;). Pozdrawiam :spokodfhgfh:
edit: No i Yankeesi znowu dali d^^y, Wang 7runow puszczonych w 5inningach to wynik godny amatora i to jeszcze do tego z Baltimore ehhhh :/

Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
Boston Red Sox (-1) 1.962 pinnacle

Red Sox are 15-1 in Lester&#39;s last sixteen home starts.
Red Sox are 5-1 in Lesters last 6 home starts vs. Rays.
Red Sox are 7-2 in Lesters last 9 starts vs. Rays.
Rays are 2-5 in Kazmirs last 7 road starts vs. Red Sox.
Lester was 3-2, 2.76 against Tampa Bay last year. Kazmir was 0-2 in six starts against Boston LY, with a 7.62 RA (only 28.1 IP).

bardzo lubie Kazmira, ale najwidoczniej mu nie idzie przeciwko czerwonym skarpetom,
natomaisto Lester w swoich &quot;czterech ścianach&quot; po prostu miażdzy.

bilans: 1:0 +117j. ( płaska stawka 100j. na typ )

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Spotkanie: St.Louis - Pittsburgh (MLB)
Typ: St. Louis (-1,5)
Kurs: 2,10
Bukmacher: Pinnacle

Analiza:
4 spotkanie tej serii.. Zaczęło się od zwycięstwa Pittsburgha później wygrało St.Louis no i kolejny WIN Pittsburgha... Dzisiaj ostatnie spotkanie i ostania szansa na odegranie się... W rolach pitcherów u gospodarzy wystąpi CHRIS CARPENTER u gości zaś ROSS OHLENDORF.... Ten pierwszy ma znakomity bilans gier przeciwko Pittsburgowi... Na 10 spotkań prowadził on do zwycięstwa swoją drużynę 9 - krotnie i tylko raz przegrał... Ten drugi zaś to typowy średniak... Jego zeszłoroczna ERA w okolicach 6 mówi sama za siebie... Co do bezpośrednich pojedynków z lat poprzednich to bywało różnie... Najczęsciej drużyny wygrywały naprzemiennie i tego też niech trzymnają się dzisiaj... Trochę boję się o wynik tego spotkania bo powoli robi się z tego &quot;masówka&quot;... Dodając jeszcze do tego, że Pan Carpentner w latach poprzednich mało rzucał to może być róźnie... Myślę jednak, że gospodarze poczarują...

onos 28

onos

Użytkownik
Piekny mecz w wydaniu Carpentera. 0 runow i tylko 1HIT!!! to naprawde jest powod do dumy tylko szkoda ze St Louis nie wbilo wiecej runow bo wynik 1:2 nie odzwierciedla tego co sie dzialo. Ogolnie nie dalem tego meczu z powodu braku czasu a dzisiaj nie wiem dlaczego wszyzstko wczesniej gralo ????
No wiec dzisiaj bez analizy poniewaz wszystkie mecze byly wczesniej a ja nie mialem czasu cokolwiek zrobic. Zostal ostatni mecz poiedzy Milwaukee-SF Giants. No wiec ja tu puszczam dwojke bardziej na przeczucie i na rozne atuty mniejszego stopnia typu: Własne boisko, lepiej wygladajacy sklad na dzien dzisiejszy i Matt Cain ktory rzuca dzisiaj dla SF jeszcze nie wygral vs. Brewers, najwyzszy czas sie wiec przelamac ???? dobry pitcher z niego tylko brakuje mu szczescia. Mam nadzieje ze na plus ;). Proponuje rowniez overa poniewaz 7.5 to wedlug mnie bariera do przekroczenia na dzisiaj ;). Pozdro
edit: hmmm pieknie ???? ✅✅1:7✅✅ dla SFG i kurs 1.85 lub tez z handi 2.80 wszedl loozem ;) over tez jest, na farcie ale jednak ???? :spokodfhgfh: oby tak dalej

4 96

46ckm

Użytkownik
Spotkanie: Kansas - Yankees
Typ: Yankees
Kurs: 1.61
Buk: Pinnacle

Kolejna seria spotkań w MLB tym razem faworyci ligi yankeesi udają się do kansas na spotkanie z tamtejszą drużyną. Gospodarze mają dobry początek sezonu gdyż z trzech rozegranych do tej pory spotkań wygrali dwa natomiast goście po dwóch nieoczekiwanych porażkach z baltimore wczoraj w końcu odnieśli pierwsze zwycięstwo w sezonie wygrywając wysoko 10-2 i po słabym początku widać odzyskują formę i powinni z meczu na mecz grać coraz lepiej. Dzisiaj myślę że mają dość łatwe zadanie bo kansas do wielkich nie należy ale to tylko sport jak będzie zobaczymy początek meczu 22:10.

onos 28

onos

Użytkownik
Toronto vs. Cleveland - 2 ⛔ 13:7(nie popisali sie pitcherzy :/)
1.65
Pinnacle

No wiec od czego by tu zaczac ???? . Dzisiaj duzo ciekawych meczy a ze slabo z czasem stoje to looknalem co ciekawego jest na wczesniejsze godziny bo na mecze po 00:00 to jescze przyjdzie czas ???? . A wiec cztery mecze i z tego trzy wielka niewiadoma i jeden dosyc ciekawy wedlug mnie ;). Cleveland zaczelo od trzech porazek i najwyzszy czas sie zrehabilitowac, wiadomo ze nie sa druzyna z wyzszej polki ale dzisiaj graja w domu vs. Toronto ktore swietnie wystartowalo i bedzie zaliczalo sie do czolowki w tym roku ale dzisiaj nie dadza rady :jezora:. Wiadomo jak im sie gra na wyjezdzie. Do tego dzisiaj dla Cleveland rzuca mlody S. Lewis. Ten bardzo dobrze zapowiadajacy sie pitcher stanie dzisiaj przed szansa przelamania serii L3 niby nieduzej serii ale jednak od poczatku sezonu Cleveland jeszcze bez wygranej. W Toronto natomiast rzucac bedzie kompletnie nieznany mi S. Richmond, patrzac po jego statach to coz... :-D. Mam nadzieje ze mlody pitcher z Cleveland bedzie dobrze rzucal i Overbay,Bautista czy Lind nie zagroza Idniansom ;). Wiec coz... Do boju Indians bo kasa sie przyda :spokodfhgfh:.
Dla Hardcorowcow polecam Handi po kursie 2.30 ;P
Co do dzisiejszych pozostalych meczy o wczesniejszej porze. Chicago-Milwaukee dosyc nieprzewidiwalny mecz jednak bardziej ciagnie mnie w strone Cubsow. Phillies-Colorado tu kompletnie nie wiem co zagrac lecz dla Philadelphii rzuca Hamels a jego lubie :jezora:. Ostatni mecz do NYY-KC i tu wiekszosc ludzi gra ostro na Yankesow lecz jednak nie byl bym tego taki pewny, nie mowie ze przegraja bo sam bym na nich postawil lecz jednak pamietamy mecze z Baltimore a KC jest duzo silniejsza ekipa od nich co widac po pokonaniu Cubsow.
Zagralem jeszcze leciutko Texas na Live po dobrym kursie bo dostaja 0:1 narazie ???? ale wierze w nich :p

onos 28

onos

Użytkownik
Spotkanie: Toronto Blue Jays - Cleveland Indians 5:4 w plecy ????
Typ: Cleveland Indians
Kurs: 2,22
Bukmacher: Pinnacle
No wiec coz, wczoraj upatrywalem w nich najwiekszego faworyta a najbardziej zawiedli przegrywajac az 13:7. Ogolnie wczoraj wszystko praktyczne na minus wiec dzisiaj musi byc tylko lepiej ???? . Najwazniejszym z czynnikow na dzisiejszy mecz jest obecnosc Cliffa Lee. Ten wspaniay pitcher mial bardzo slaby start i narazie jego ERA to az 12,60!!!
Lecz jednak w tamtym sezonie pamietamy jego znakomite wystepy i nie sadze aby po raz drugi przydarzyl sie tak slaby wystep powiedzmy sobie szczerze jednemu z najlepszych pitcherow w MLB. Po drugiej stronie stanie rowniez bardzo doswiadczony Roy Halladay, i podobnie jak w przypadku Lee, pierwszy wystep za bardzo mu nie wyszedl lecz tylko dzieki znakomiej formie batterow Roy wyszedl z tego pojedynku obronna reka. Dzisiaj mysle ze bedzie dosyc zaciety mecz ale zwracaj uwage na to ze Indians sa druzyna ktora jeszce w tym sezonie nie wygrala obok Washington i beda chcieli przerwac serie 4L wlasnie na ich stadionie. Kiedy jak nie dzisiaj?? Na swoim boisku i z Cliffem Lee na czele powinni se poradzic. Mam nadzieje ze obudzi sie Sizemore i Cleveland wygra swoj mecz. Oby do przodu :spokodfhgfh:. Pozdrawiam :jezora:
To co robi LEE w tym sezonie to bez komentarza. W poprzednim tylko trzy porazki a tutaj juz po paru dniach ma dwie i to z ERA ponad 10 :/. Jak zdjeli Lee to juz do konca ladnie trzymali, ehhhh :/

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Na dzisiaj z tego co widzę nieźle wygląda under w Kansas... W obu ekipach rzucają dosyć dobrzy pitcherzy no i wcześniejsze 2 spotkania również underowe... Wygląda to dobrze może aż za... Jednak ja się skuszę...

onos 28

onos

Użytkownik
Dzisiaj bez analizy poniewaz nie mam zbytnio czasu ale puszczam na dzisiaj Cleveland 1,75 i Oakland 1,83 za wieksza stawke, Cleveland ze wzgledu na ich serie 5L a Oakland jest dobra ekipa i nie wiem jak to mozliwe zeby dostawali z Seattle.Mam nadzieje ze nie bede zalowal tego wyboru :spokodfhgfh:. Wesolych swiat i oby na plus :-D

porky 104

porky

Użytkownik
Panowie co powiecie na OVERY w tych meczach:

Philadelphia - Washington

&amp;

Colorado - Chi. Cubs

??

Ja dopiero zaczynam przygodę z BASEBALLEM, więc analiz nie jestem w stanie na razie pisać, ale te typy jakoś wpadły mi w oko, dlatego pytam ludzi, którzy znają się na tym lepiej ode mnie. ????​

onos 28

onos

Użytkownik
Wczoraj nie wszystko mi weszlo ale najwazniejsze Cleveland tak ;). Na dzisiaj lekko ale glowny typ New York Mets - San Diego Padres 1 z handi . Wedlug mnie nie ma innej opcji jak wygrana metsow. Nie bede pisal analizy poniewaz zmeczony jestem i czas spac ;D. Pozdrawiam

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
(2/10)

Arizona Diamondbacks - St. Louis Cardinals 1:2
D&#39;backs +1.5 @ 1.58
Powoli, powoli trzeba wchodzić w sezon MLB jeśli tylko czas pozwoli, wybrałem te spotkanie z oferty po pierwsze to streaki ARI L2, CAR W4 czas by szczęście opuściło bejsbolistów z St. Louis, po drugie pitcher Todd Wellemeyer z zespołu gości jak narazie niezbyt dobrze narzuca piłki w tamtym sezonie końcowa ERA 3.71, teraz jeszcze chyba podczas zimowego snu bo ERA wynosi 9.00, pitcher gospodarzy Doug Davis też narazie nie ma czym się chwalić ERA 7.20 lecz myślę że na własnym stadionie będzie miał więc komfortu by skupić się na rzucaniu piłkami. No i jak przystało na trendy które kochają Amerykanie jak i kibice. Goście w L9 w Phoenix wygrali tylko jedno spotkanie. Podczas L16 road games wygrali tylko trzy spotkania, no i gdy startuję Wellemeyer wygrali na L5 też tylko jeden mecz. Co do Arizony 7-1 przeciwko praworęcznemu pitcherowi na własnym boisku i 14 zwycięstw w L19 kiedy startuję Davis. Od drużyny D&#39;backs nie będę wymagał tutaj zwycięstwa lecz zadowoli mnie wynik na styku.

T 2

thmx

Forum VIP
Chicago White Sox - Detroit Tigers 1 [1,813] Pinnacle 3,5/10
WS dobrze zaczęli sezon i widać, że są w formie czego nie można napisać o Tigers.
Jest to mecz wewnątrz Division, a na takie mecze nie trzeba zespołów motywować.
Detroit ma w tym sezonie bilans HOME [3-1], ale tym bym się akurat w tym przypadku nie sugerował.
Rozpoczynają Danks [WS] i Porcello [D]
Danks ma bardzo korzystny h2h z Tigers. W zeszłym sezonie wygrał 3 mecze [wszystkie] 2 HOME [5-1 i 11-7] oraz AWAY [7-6]. Poza tym White Sox are 4-0 in Danks&#39; last 4 starts vs. Tigers. uważam, iż na chwilę obecną wiekszy potencjał ma drużyna WS.
Porcello zaczął od porażki z Toronto, gdzie przy 5 inningach zaliczył wysoką ERA [7,20]
Jest to jego pierwszy sezon i myślę, że poza brakiem doświadczenia może również nie wytrzymać ciśnienia przed swoją publicznością.
Natomiast jutro całkiem możliwe WIN Detroit, ale tym będę martwił się jutro.
P.S. Na innym forum napisałem podobną analizę pod innym nickiem - piszę żeby nie było jakiś aluzji ;)

Vader // Spokojnie. Ja bym wiedział co i jak ;)
Miło wiedzieć Twoje wpisy na forum. Widzę, poza &quot;moderatorskim&quot; tematem hokej, siatka i mlb nie jest Ci obce ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom