>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MLB 25.07.2007

Status
Zamknięty.
narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Typy na dziś:

:baseball: Minesota - Toronto
:baseball: Oakland - Los Angeles Angels
:baseball: Boston - Cleveland
:baseball: Tampa Bay - Baltimore
:baseball: New York Yankees - Kansas City
:baseball: Detroit - Chicago WS
:baseball: Seattle - Texas
:baseball: San Diego - Colorado
:baseball: Washington - Philadelphia
:baseball: Milwaukee - Cincinnati
:baseball: Pittsburgh - New York Mets
:baseball: LA Dodgers - Houston
:baseball: Chicago Cubs - Saint Louis
:baseball: Florida - Arizona
:baseball: Atlanta - San Francisco

http://mlb.mlb.com/news/probable_pitchers.jsp?c_id=mlb&amp;amp;ymd=20070725 - prawdopodobni pitcherzy

stykacz 0

stykacz

Użytkownik
Na początek pozwolę sobie zastrzec, że jest to moja pierwsza, kompletnie amatorska analiza meczu MLB. Sugeruję, by nikt tego nie brał na poważnie, chyba że sam podobnie przeanalizował. MLB interesuję się intensywniej dopiero od kilku dni, dlatego żeby coś było warte co tu napiszę musi upłynąć kilka tygodni, może miesięcy.
Mógłbym nie pisać i interesować się &#39;po cichu&#39;, ale jestem zdania że taka praktyka może się okazać owocną ;) Proszę jednocześnie, by zwrócić mi uwagę na dostrzeżone błędy, powoli do przodu.

Spotkanie: Kansas City Royals - New York Yankees
Typ: 1
Kurs: 2.30
Bukmacher: Expekt

Analiza: W drużynie gospodarzy start pitcherem będzie Gil Meche (7-6, ERA 3.64). W ostatnich 7-miu meczach wygrywał 4 razy, 3 razy przegrywając. Ostatnią porażkę poniósł 9-ego czerwca. Porównując do swojego vis&#39;a&#39;vis rywala - Meche ma więcej StrikeOutów i pozwala na mniej Hitsów. Rywalem Meche&#39;a jest Mike Mussina (4-7, ERA 4.97).

W całej karierze zdecydowanie lepszym zawodnikiem jest Mussina (243-141, 3.67), Meche (62-50, 4.50), jednak patrząc na ostatnie mecze lepiej spisuje się ten pierwszy.

KC ma bilans 43-56 (w tym u siebie 20-30), natomiast NYY 63-46 (na wyjeździe 21-26).
Poprzednie mecze zakończyły się gładką wygraną NYY (9-2 i 9-4).

Dodatkowo, KC ma serię 2L (obie u siebie). NYY mają aktualnie serię 5W, z czego 4 na wyjeździe. Warto dodać, że jest to ich najdłuższa seria wygranych na wyjeździe w tym sezonie. Myślę, że to dobry moment, by serie uległy złamaniu - KC rozpoczyna z lepszym pitcherem.

edit-update:
KC - NYY 1-7. ⛔

pavel885 0

pavel885

Użytkownik
Spotkanie: Los Angeles Angels - Oakland Athletics 7:6 ✅
Typ: 1
Kurs: 1.50
Bukmacher: Bet-at-home

Analiza:

Pitcherem w druzynie gospodarzy bedzie dobrze spisujacy sie John Lackey z ERA 3.21 z czego u siebie ERA 3.66, natomiast w druzynie gosci bedzie slabiej spisujacy sie Joe Blanton z ERA 3.53 z czego na wyjezdzie 4.50 czyli wynik mizerny. Gospodarze bilans meczow u siebie maja wysmienity 31-16 natomiast goscie bilans wyjazdowy maja dosc przecietny 23-25. Ostatnie 2 spotkania pomiedzy tymi druzynami gora byla druzyna gosci w obydwu spotkaniach zaczynali z lepszymi potcherami. Gospodarze zajmuja wysoka 4 pozycje i chcac ja utrzymac beda musieli sie wkoncu zmobilizowac i odegrac sie za te 2 porazki u siebie.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Spotkanie: Houston Astros - Los Angeles Dodgers
Typ: 2 (-1,5)
Buk: BetGun
Kurs: 2,14
Analiza: Dzis dość fuksiarsko w jednym inningu Astorsi zdobyli 6 pkt po tym jak Dodgers wpuścili na bosiko słabiutkiego pitchera. A mogli kontrolowac wynik do końca. Dzis raczej wygrają bo serii z Houston przegrać nie mogą. Lowe ostatnio 3 losty więc pora wygrać, tym bardziej że SD dziś wygrało ciągle są blisko. Matt Albers jest słabym pitcherem, niemal tyle samo BB co SO. Gra mało, mam nadzieje że dzis zagra kilka inningów i da zdobyć dużo punktów batterom LAD.

:baseball: :baseball: :baseball:

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Seattle Mariners @ Texas Rangers
Seattle Mariners -1.5 ⛔ 6:7
2.45 @ Pinnacle

Dziś na Rangers Ballpark in Arlington Rangersi podejmą Marynarzy.
W ekipie Marynarzy SP będzie Miguel Batista [10-7 , ERA: 4.32]
Rozpoczynającym u Rangersów będzie Brandon McCarthy [4-7 , ERA: 5.53]
Dziś typ na przerwanie złej serii Marynarzy , mają serie 5 L , w tym 3 z Rangers.
Batista w ostatnich 3 meczach ma bilans 2-1 , ERE 2.79 , WHIP 1.24 i dał 16 H. Na ostatnie 5 meczów ma bilans 4-1. W osttnim meczu rzucał 5.2 IP , dał 6 K i dostał ERE 3.18.
McCarthy w karierze przeciwko Mariners ma bilans 0-2 w 5.2 IP , dając ERE 12.71. Jest to najwyższa jego ERE w karierze przeciwko jakikolweimu klubowi w MLB.

Analiza piczerów jak na dziś jest mała ponieważ jest to typ na przełamanie serii. W dodatku poprzednie mecze zakończyły sie wygranymi Texasu w tym 2 wczoraj 2-1 i 4-3.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom