>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

MLB 18.05.2007

Status
Zamknięty.
kapa91 2

kapa91

Użytkownik
Ostatnio gorzej mi idzie, może teraz się przełamie:

Los Angeles Angels - Los Angeles Dodgers 2 1,79 ⛔
Wybrani pitchers E. Santana - B. Penny

Dzisiaj odbędzie się mecz pomiędzy ekipą gospodarzy - Los Angeles Angels, a gośćmi z tego samego miasta - Los Angeles Dodgers. Moim zdecydowanym faworytem jest ekipa Dodgers, a Brad Penny - ich miotacz - trochę kasy mi już zafundował. Penny w tym sezonie gra świetnie: 5 wygranych z rzędu ERA 1.39 (najniższa w lidze). LA wystawia natomiast Ervina Santane, jest to dobry miotacz, ale ten sezon ni jest dla niego najbardziej udany: póki co 2 wygrane i 5 porażek ERA 5.51. Mimo, że LA gra bardzo dobrze u siebie to ja dzisiaj stawiam na Dodgersów, którzy na &quot;wyjazdach&quot; najgorsi też nie są 12-8.

Pozdrawiam

W 2

wislak

Forum VIP
:baseball: Detroit Tigers - St Louis Cardinals

Typ: 1 (-1.5) ✅ ????
Kurs: 2.98
Betfair

Taki kurs aż mnie zdziwił :eek: Mecz finałowy z zeszłego sezonu... ???? Detroit gra u siebie, ma swietny bilans 24-16, 10-7 home. St Louis w tym sezonie przeciętnie: 16-22, 9-11 away. Dzisiaj rewanż musi byc tym bardziej ze przed własną publiką. Moj najwazniejszy zawsze argument: prawo serii... mimo ze malo sie znam na MLB to uwazam ze Tygrysy mogą wygrać tą lige w tym roku i są moim głównym faworytem ku temu. Wracając do prawa serii: rewelacyjne Detroit, ostatnio passa bodajze 8W nie tak dawno, teraz 2L... Zadko kiedy sie zdarza zeby team ze scislej czołówki ligowej przgrał trzeci mecz z rzędu i to jeszcze z przeciętnie grającymi Cardinals. Coprawda STL tez ma serie 2L i oba teamy mają 5-5 w last ten, ale mysle ze dzis zatriumfują gospodarze. Względnie do kursu typ pewny ;)
Pitcherzy:
STL: Looper (5-2, 2.29 ERA)
DET: Miller (0-0, 0.00 ERA)

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Jak CArdinals mogli zdobyć rok temu WS jak teraz grają padake totalną , a Carpenter leży w szpitalu :] od początku sezonu :] bo se palca naciągnąl :] :]

Tigers - Cardinals 14-4
9 punktów zdobytych w 6 inningu ,a Cardinals sie ledwo uchronili od przegrania do jaja , bo wzieli sie do roboty w oststanich inningach

8 na 14 meczy wygrała ekipa z AL

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom