>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MLB 17.07.07

Status
Zamknięty.
makaveli 0

makaveli

Użytkownik
[center:28d6b3e3c0]MLB 17.07.07[/center:28d6b3e3c0]
[center:28d6b3e3c0]01:05 Boston Red Sox Kansas City Royals
01:05 Cleveland Indians Chicago White Sox
01:05 Florida Marlins St. Louis Cardinals
01:05 New York Yankees Toronto Blue Jays
01:05 Pittsburgh Pirates Colorado Rockies
01:05 Washington Nationals Houston Astros
01:10 Tampa Bay Devil Rays Los Angeles Angels
01:35 Atlanta Brave Cincinnati Reds
02:05 Chicago Cubs San Francisco Giants
02:05 Milwaukee Brewers Arizona Diamondbacks
02:10 Minnesota Twins Detroit Tigers
04:05 Oakland Athletics Texas Rangers
04:05 San Diego Padres New York Mets
04:05 Seattle Mariners Baltimore Orioles
04:10 Los Angeles Dodgers Philadelphia Phil.[/center:28d6b3e3c0]

makaveli 0

makaveli

Użytkownik
[center:0e2b66f9f7]04:05 Oakland Athletics Texas Rangers
Oakland-1.5
[/center:0e2b66f9f7]

Jest to typ na przełamanie serii 8 LOS z rzędu,Oakland zajmujące teraz pozycję dopiero 18 przegrało 8 ostatnich swoich spotkań więc w tym meczu spokojnie stawiam na przełamanie złej passy przy dobrym narzucającym.

Oakland bilans 44-49 (23-24 H)
Texas bilans 40-52 (18-30 V)

W składzie drużyny gospodarzy narzucającym w wyjsciowym skladzie będzie Chad Gaudin z bilansem W-L 8-4 i ERA 3.18 ,jego 3 ostatnie mecze to 2-1 i ERA 3.38.
Po drugiej stronie w w składzie gości narzucającym w wyjsciowym składzie będzie prawdopodobnie Robinson Tejeda straszy o rok od swojego rywala ma bilans W-L 5-8 i ERA 6.70 z czego na wyjazdach ma 3-4 i ERA 7.17,dlatego warto dzisiaj postawić na przełamanie Oakland po tak długiej seri nie powodzeń.

Na 20 niedawnych meczy rozegranych pomiędzy tymi zespolami jest 10 do 10 więc dzisiaj ktos wyjdzie na prowadzenie w tej klasyfikacji.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
:baseball: Los Angeles Dodgers - Philadelphia Phil.
Typ: 1, kurs: 1.65

PHI (46-46)
LAD (53-40)

W dzisiejszym spotkaniu pomiędzy LAD a PHI, narzucającymi będą kolejno M. Hendrickson (4-4), gracz który prezentuje się w miarę dobrze - jego ERA wynosi 3.92. Miotaczem w PHI jest zaś J. Durbin (0-2), którego ERA wynosi 13.50. Miejmy nadzieję, że dziś - podobnie jak wczoraj, Dodgersi nie dadzą szans swoim przeciwnikom i rozgromią ich w równie pięknym stylu. Patrząc na ogólne wyniki to ten mecz nie powinien sprawić nam żadnej niespodzianki, chyba że panowie po zwycięstwie wrzucą trochę na luz, czego byśmy bardzo nie chcieli ;-)

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Spotkanie: LA Dodgers - Philadelphia Phillies
Typ: 1 (-1,5)
Kurs: 2,60
BUK: BetGun
Analiza: Dziś w nocy przyjezdni dostali niezłe baty od Brad Penny&#39;ego i reszty drużyny. Dziś goście powtórzą raczej wynik z wczorajszego meczu. Wpływ na to ma obecność ich czołowego pitchera w postaci J.D. Durbin&#39;a. Po dwuletnim rozstaniu z MLB wrócił w słabiutkim stylu i batterzy LAD muszą postarać się w pierwszych inningach zdobyć kilka punktów, bo Durbin jest zmieniany bardzo szybko po swej słabej grze. Mark Hendrickson gra 4 in. na mecz ale miejmy nadzieję, że on i jego zmiennicy będą miotać bardzo dobrze.

:baseball: :baseball: :baseball:

K 0

komorokoro

Użytkownik
Skuszę się na mały off

Los Angeles Dodgers - Philadelphia Phillies 2.20

Los Angeles Dodgers - Philadelphia Phillies (-1.5) 2.74

Wczorajszy początek serii zgodnie z przewidywaniami wygrali gospodarze i to dość wysoko.Ale to juz historia.
Dlaczego LAD miałoby wygrać dzis.Nie wiem.
Mają serie W5 czyli są rozgrzani no fakt, tylko z kim poza jednym winem z PHI.
3 wygrane z SF i jedna z FLO. Budzi respekt prawda zwłaszcza ze w Marlinach Olsen i Ober mieli chyba okres i 8 runów w 2 inny poszło, a SF to jeden z lepszych zespołów ligi. A wczesniej co było 4 porazki z FLO i ATL.

PHI po All Star gra dość poprawnie sporo punktując.
A gre układają sobie ładnie parę wygranych i dubel z lostów.Dziś czas na wygraną zeby ten wzorek zachować.

I tyle wejdzie albo nie a starterzy, ery i inne bajery, wystarczy ze jeden się nazre jakiegoś badziewia i piekne staty zostaja piękne na papierze.

I byłbym zapomniał
Tak jak LAD pierwsze mecze w serii zalicza do udanych w przeciwieństwie do PHI odpowiednio LAD19-12 i PHI 14-18 to trendy na drugi mecz w serii sie odwracają delikatnie
LAD 15-15 i 9-9 po wygranej
PHI 17-12 i 10-6 po przegranej

i tego się trzymajmy ;-)

flinstone 2

flinstone

Użytkownik
LA Dodegrs - Philadelphia Phillies
Typ: LA Dodgers
Kurs: 1,70 BAH ⛔

Hmm.. Ja tez obstawiam wygrana Dodegrs :grin:

Patrzac jednak na mozliwe zagrozenie.. Pitcher Philadelphi gra dosc slabo, co jak pokazuja statystyki, powoduje ze szybko jest zmieniany.. Gracze Dodgers powinni wiec jak najszybciej zaczac punktowac w tym meczu ;-) Mysle jednak, ze przewaga pitchera po stronie LA bedzie decydujaca :grin:

rzn10 0

rzn10

Użytkownik

Mecz na przełamanie 8L Oakland (44-49) home 23-24 z Texasem (40-52) away 18-30

SP Oakland Chad Gaudin 8-4 ERA 3,18 ,last 3(2-1 ERA 3,38).Zagrał w tym sezonie w 113 in w 19 meczach 13-6 ERA 3.18.Pozwolił na 108 H ,44 R,Dostał tylko 4 HR, wyautował 70 razy.

SP Texas Robinson Tejeda 5-8 ERA 6.70,last 3(0-1 ERA 9.00).Zagrał w 86 in w 17 meczach 7-10 .Walnął 101 H,70 R,dostał 16 HR i zaliczył 63 SO.

Obydwaj pitcherzy spotkali sie już raz w tym sezonie gdzie Chad (ERA 0.71) zdeklasował Tejede (ERA 7.71)

Jedynym znaczącym osłabieniem Oakland bedzie nieobecność battera Erica Chaveza RBI 46, R 41, SB 4

Natomiast Texas za usłabienie może uznać brak battera Ian Kinsler RBI 35,HR 15,R 50 ,SB 11

Moja propozycja handi -1.5 na Oakland

nafciarz 1

nafciarz

Użytkownik
:baseball: New York vs. Toronto-2
2.15

Yankesy 46W 44L zagrają dzisiaj 2 mecz w serii z Toronto. Wczoraj odnieśli wygraną 6-4, dzisiaj z Pettittem (5-6, przy ERA 4.27, 15-8 z ERA 4.18 przeciwko Toronto) wygląda dosyć ciekawie. Z drugiej strony Roy Halladay (10-4 w tym sezonie, ERA 4.66, przeciwko NYY 9-4, ERA 3.09 wygląda imponująco ???? , wiadomo tam gdzie Roy tam jest ka$$a. Yankesy mają 3 Winy więc czas przerwać tą dobrą serię. Wogóle na Win Toronto skłania mnie fakt, że z Royem wygrali 11 na 12 meczów rozegranych we wtorki w tym sezonie a wogóle w karierze Roya na 70 meczy wygrana Toronto to aż 59 spotkań! Pettitte umoczył w karierze 20 razy 75 domowych spotkań, a w tym sezonie na 13 spotkań wtorkowych dostawał baty 4 razy. Przy odrobinie szczęscia typek luźno wchodzi, bo Roy to czarodziej i już nie raz dał mi zarobić. ???? )))

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak więc Roy caruj swoją grą, jesteśmy z Tobą ???? )))

grzesio 159,8K

grzesio

Forum VIP
Mod działa i wykasował troche zbędnych postów , a do rzeczy na dziś kolejny underdog

-----------------------------

San Francisco Giants [38-52] @ Chciago Cubs [48-43] [02:05]
San Francisco Giants ✅ 4:2
2.32 @ Pinnacle

Dziś Cusbi na Wrigley Field podejmą Gigantów z San Francisco.

Start piczerem Gigantów będzie Barry Zito [6-9 , ERA: 4.90]
SP u Cubsów będzie Sean Marshall [4-3 , ERA: 3.48]

Dziś tak jakby kolejny underdog , bo Ginasti ostatnio grają bardzo słabi ,a Cubsi jest Czarnym Koniem AL i zajmują 2 miejsce w Central NL. Zito przed przejsciem do SF był o wiele lepszym piczerem i zazwyczja miał mniejszą ERE i zawsze na koniec seonu miał dodsatni bilans. Zito za Lipiec ma bilans 0-1 i ERE 8.00 , a osttnie raz decyje W dostał 4 Czerwca !!!! Więc czas na złamanie fatalnej serii.
Dla Marshalla jest to drugi sezon w karierze. W Czerwcu miał fantasyczny bilans 4-1 i ERE 3.82.

Dziwić się że faworytem są CUbsi jeżeli : Zito na ostatnie 6 meczy ma bilans 0-6 , , na osttnie wyjazdowe mecze ma bilans 0-4 , a na osttnie Wtorkowe mecze ma bilans 1-5.
Cubi w osttniech meczach przeciwko NL West mają bilans 4-0 , ale za to Marshall przeciwko BNL West w osttnich 5 strtach am bilans 1-4.

Ciekawe czy dziś Barry Bonds zdobędzie następnego HR w drodze do rekordu ilośći HR w kariezre , bo do wyrównania rekordu Hanka Arrona brakuje mu 4 HR.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Ojj tu bym polemizował... prawda jest taka, że obaj miotacze są bardzo dobrzy, ale pamiętajmy, że gra też cała drużyna, a i czynniki takie jak szczęście też wchodzą w grę... ja jestem bardzo ciekaw tego wyniku, tak samo jak wyniku NYM - SD.
Ej czlowieku to nie śmietnik albo SB tutaj sie pisze typy i analizy a nie zbedne komentarze robisz nie potrzebnie smietnik z tematu.opanuj sie.

POZDRO
OK, najmocniej przepraszam. Za karę napiszę analizę NYM - SD ????

Wczorajsza potyczka NYM z graczami z San Diego zakończyła się zwycięstwem tych drugich aż 5 do 1, oto wczorajsi pitcherzy:

D. Wells (5-5, 4.15)
J. Sosa (7-4, 3.84)

Jak widzimy, siły były wczoraj rozłożone mniej więcej na tym samym poziomie, ale SD dało o sobie znać i rozgromiło metsów. Dziś do starcia dojdzie pomiędzy:

O. Hernandez (5-4, 3.20)
J. Peavy (9-3, 2.19)

Jak wszyscy wiemy, J. Peavy pod względem ERA jest drugim co do najlepszych miotaczy w lidzie (2.19 to wspaniały wynik, zwłaszcza przy tylu rozegranych spotkaniach). Nieźle prezentuje się również Hernandez, ERA 3.20 to również wynik godny uwagi. Ja jednak stawiam na niezawodność Peaviego, a tym samym na kolejną wygraną San Diego.

Statystyki drużyn:
SD: seria zwycięstw 2
NYM: seria lostów 1

Wyniki u siebie:
SD: 26-20
NYM: 26-20

Wyjazdy:
SD: 25-20
NYM: 25-21

Aktualne pozycje:
SD: 8
NYM: 9

San Diego do boju! :spokodfhgfh:

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Los Angeles Dodgers - Philadelphia Phillies 2.20 ✅

Los Angeles Dodgers - Philadelphia Phillies (-1.5) 2.74 ✅
LAD 3 -- PHI 15

Dziękuje panstwu za uwagę. :jezora: Polecieli w kosmos faktycznie
Niektóre mecze to na prawdę miały dziś wyniki w kosmos... już nie mówię o LAD - PHI... jak oni to zrobili mając takiego pitchera to ja nie wiem :wowsdf:

flinstone 2

flinstone

Użytkownik
Dodgers - Philadelphia

Ogladalem ten mecz... To totalna tragedia :zy3ou:
W druzynie LA nic dzisiaj nie szlo. Duzo bylo dyskusji o pitcherach druzyn. Durbin (Philadelphia) zaliczyl chyba dzisiaj swoj mecz zycia jako pitcher. Zostal wybrany nawet graczem spotkania! Zupelna katastrofa na tej pozycji byla w druzynie LA. Hendrickson bardzo slabiutko... A kazdy nastepny jego &quot;zmiennik&quot; byl coraz gorszy ???? Pozwolili na 4 HR :twisted:

grzesio 159,8K

grzesio

Forum VIP
PO jakiego gra ć na siłe ?? LOL. Jak zobaczylem pewne staty to se dałem spokówj , a wwy jak narąbani an LAD , Hendrickson to nie jakiś super-extra piczer stylu Verlander , Santana , Sabathia , Schilling którzy mają full doświadczenia. Mam pytanie : Wy patrzytra na głebsze sttay ty na piczera serie i jazda ?? Nieraz trza looknnac na covers.com czy innego tego typu strony i jazda.
Jeszce mam pytanie - no offence - ale po kiego pisac 3 razy analize na ten sam mecz i w dodatku ta sama druzyne ???

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
jak jest taki wynik np. diś LAD-PHI 3:15 to się zastanawiam jak to możliwe. Dzisaj stawiałem trzy mecze, Na Oakland, SD i LAD. Niby najpewniejsze i co...

K 0

komorokoro

Użytkownik
hehe
Trzy analizy mogą byc bo każdy pisze jek widzi dany mecz.Tylko zalezy na co sie patrzy.
Uczepić sie piczerow iich numerów i na tym jechac prosze bardzo.Tylko trzeba wiedzieć których :oops:
Wpełni zgadzam się z Grzesiem ze to tylko jakis procent udziału w meczu.Trzeba patrzec głębiej

Dziś dziwne wyniki ???? No nie wiem. Moje wybory na PHI FLO BAL CLE moge zaliczyc do udanych.Tylko TOR nie dało rady ale po wyrównanym meczu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom