>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

MLB 13.04.2007

Status
Zamknięty.
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Dzisiejsze mecze :

[center:8d49e66d33]Baltimore Orioles - Kansas City Royals
Pittsburgh Pirates - San Francisco Giants
Philadelphia Phillies - Houston Astros
Cleveland Indians - Chicago White Sox
Boston Red Sox - Los Angeles Angels
Toronto Bluejays - Detroit Tigers
New York Mets - Washington Nationals
Atlanta Braves - Florida Marlins
St Louis Cardinals - Milwaukee Brewers
Minnesota Twins - Tampa Bay Devil Rays
Arizona Diamondbacks - Colorado Rockies
Seattle Mariners - Texas Rangers
Oakland Athletics - New York Yankees
Los Angeles Dodgers - San Diego Padres[/center:8d49e66d33]

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
New York Mets - Washington Nationals ⛔ 3:2
New York Mets -1.5
2.05 @ Pinnacle

Dziś na Shea Stadium drużyna miejscowych Metsów zagra z Washington Nationals , będzie to pierwszy mecz między tymi drużynami w tym sezonie.
Rzucać dziś będą w ekipie Metsów Mike Pelfrey przeciwko Johnowi Pattersonowi z Washington . ERA Pattersona wynosi 9.35 i bialns 0-2 w tym seonie. Pelfrey ma bilans 0-0 i niema jeszcze ERY za ten sezon. Patterson na 8.2 innigów w tym seonie narzucił 1 HR , rzucał w tym soenie w meczach wysoko przegranych przez Natinals odpowiednio 2-9 z Floridą i 1-7 z Arizoną. Patterosn przeciwko NYM w całej karierze ma ERE 5.18 i bilans 1-2 na 12 meczy oraz narzucił 14 HR w 64.1 inningach. W całej karierze ma bilans 17-22 w 83 rozegranych meczach.
Pelfrey z NYM w zeszłym soenie rozegrał 4 mecze i ma bilans 2-1 z ERĄ 5.48 w 21.1 rozegranych inningach oraz narzucił tylko jendego HR. Pelfery jest mniej doświadczony od piczera Nationals.
Nationals mam bilans 1-6 na nawierchni Grass oraz 1-7 w osttnich meczach , Patterson ma bilans 1-4 na nawierchni Grass oraz 1-5 w oststnich startach. Bilasn Nationals przeciwko drużyną ze wschodu National League to 2-7.
Mesti znowu mają bilans 7-3 przeciwko wchodnim drużyną z AL , 16-7 w ostatnich meczach.

Jak dla mnie wygrana Metsów i to duża ilością punktów

Oraz typ bez analizy

Los Angeles Dodgers - San Diego Padres ✅ 9-1
Los Angeles Dodgers
1.75 @ Pinnacle

wlochu8 0

wlochu8

Użytkownik
Pittsburg Pirates - San Francisco: (-1,5/1,5) 2,35 ⛔
Pittsburg Pirates - San Francisco: 1,60
⛔

Obydwie drużyny w bardzo słabej formie, ale zawsze bardziej ceniłem gospodarzy. Dzisiaj lepszego pitchera posiada drużyna z Chicago. Według mnie młody Duke jest dobrym zawodnikiem. W pierwszym swoim meczu nic nie pokazał ale napewno jest lepszy od Ortiza (nie jest on w formie). Dzisiaj goście napewno będą chciali zwyciężyć ponieważ jutro będą mieć ciężkie spotkanie z najlepszym pitcherem gości Barrym Zito. A przecież nie mogą sobie pozwolić na dwie przegrane z tak słąbą drużyną. Po pechowych trzech pechowych przegranych u siebie z St.Louise, chyba mają coś do udowodnienia kibicom. Myślę, że zmotywowani gospodarzy od początku będą grać na max swoich możliwości i to oni dzisiaj zwycięsko zejdą z boiska.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom