Dzis zastanawiem sie na dwoma typami i nie wiem, który wybrać.
Spotkanie: Detroit Tigers - Seattle Mariners
Typ: 1 (-1,5)
Kurs: 1,80
BUK: BetGun
Analiza: Dzisijeszą noc sobie odpuściłem, jak się spodziewałem było kilka niespodzianek i właśnie Tigers równiez przegrali z Mariners, mimo że byli faworytami, ale serię 9W w
MLB ciężko jest utrzymać i wkońcu nadchodzi ten dzień. Po porażce powinno przyjść zwycięstwo i kolejne wiktorie. Tym bardziej, że w polu miotacza stanie dwóch zawodników o bardzo zróżnicowanych umiejętnościach, a może lepiej poziomie gry. U "Tygrysów" zacznie Justin Verlander (2-1 ERA 2,75), w tym sezonie rzuca dobrze, narazie ma 42 SO i 15BB. Może trochę dużo walk's ale na tle dzisiejszego rywala wygląda lepiej. Jeff Weaver (0-5 15,35) od razu widać różnice. Jego zespół przegrał wszytkie 5 meczy kiedy on zaczynał narzucać, 10 SO i 7BB to też słaby rezultat. Tak wiec dziś gospodarze powinni odnieść łatwe i wysokie zwycięstwo nad gośćmi.
:
baseball: :
baseball:
Spotkanie: Atlanta Braves - San Diego Padres
Typ: 1 (-1,5)
Kurs: 2,10
BUK: BetGun
Analiza: Dziś ostatni, czwarty mecz między obojga drużynami. Dwa mecze po 3:2 wygrali Braves i dzis mierzą w kolejne. Są zespołem o wiele lepszym od Padres, prowadzą w dywyzji East w NL i nie zamierzają jej oddać. Dzis zadanie ułatwione, gdyż wystawiają bardzo dobrego pitchera, Tim'a Hudson'a (3-1 ERA 1,70), dobrze rzuca dotychczas, ma 35 SO i 12 BB więc dobry wynik i żadko po jego rzutach drużyna przeciwna zdobywa runs czyli punkty. Jego dzisjeszy rywal to David Wells (1-1 ERA 6,03) raczej Padres nie pomoże w odniesieniu zwycięstwa. Nie rzuca najlepiej, w zeszłych latach był groźniejszy. W 6 meczach, gdy grał pozwlił przeciwnikom aż na 21 runs. To dużo, jego inne statystyki to 16 SO i 7 BB. Więc i w tym meczu gospodarze powinni odnieść wysoką wygraną.
:
baseball:
Co mi poradzicie?