>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

MLB 06.09.2007

Status
Zamknięty.
onos 28

onos

Użytkownik
[center:dfde5fc19f] Chicago White Sox - Detroit Tigers[/center:dfde5fc19f]
[center:dfde5fc19f]Typ: 2(-1,5)[/center:dfde5fc19f]
[center:dfde5fc19f]Kurs: 2,45 ( Bwin )[/center:dfde5fc19f] ⛔ ???? Bylo blisko 2-3.Jeden zly inning i nie ma handi :zy3ou:

Na dzisiaj nie ma zbyt duzego wyboru bo tylko 5 meczy.Lecz gdy chwile posiedzialem to udalo mi sie znalezc jakis typ o przyzwoitym kursie :mrgreen: .Wiec poswiecilem troche czasu analizie dzisiejszego spotkania pomiedzy Białymi skarpetami a Tygrysami.
Otoz pierwsza rzecz na jaka patrzy sie w dobieraniu spotkan to - Pitcher.Niestety dzisiaj wedlug mnie pitcher jest po stronie CHW bo bedzie dla nich rzucal doswiadczony juz Mark Buehrle z Era 3,47 czyli calkiem niezla, dla tigersow natomiast bedzie to Chad Durbin z Era 4,76 czyli rowniez przyzwoita lecz w meczach pomiedzy soba lepiej radzil sobie ten pierwszy.
Druga rzecz ktora sprzyja na niekorzysc Detroit to kontuzja Ordoneza ktory jest jednym z lepszych palkarzy i bardzo dobrze sobie radzil przeciwko Markowi Buehrle bo wybil dwa Home rany w 31Ab.Teraz co stoi za Detroit to wedlug mnie caly czas chec dogonienia Yankesow i walka o dzika karte.Gdyby dzisiaj wygrali to byliby juz tylko 3W za NY.Nie zapominajmy tez o tym ze CHW to jedna z najgorszych druzyn liczac razem AL oraz NL.
Wiec podsumowujac sadze ze po ostatnich dwoch trzeba sobie powiedziec nieudanych meczach dla Detroit(1-3L oraz 2-1W 11inn) czas wziasc sie do pracy i wygrac.Gospodarze beda mieli rowniez ze soba swoich kibicow ktorzy napewno im dzisiaj pomoga.Mysle wiec ze ani pitcher ani kontuzja Ordoneza nie pomoze Chw i Detroit latwo wygraja ten mecz. :gool:
Jesli ktos zainteresowany to proponuje tez Boston tylko ze tam mniejsza stawka wiec ja sobie daruje ????

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Los Angeles Dodgers @ Chicago Cubs
Los Angeles Dodgers 2.04 @ Pinnacle ✅ 7-4
Los Angeles Dodgers -1.5 2.57 @ Pinnacle ✅ 7-4

Dziś na Wrigley Field Cubsi podejmą drużynę z Miasta Aniołów Dodgers.
SP w ekipie LAD będzie doświadczony Derek Lowe [11-12 , ERA: 3.78]
Rozpoczynającym u Cubsów będzie Jason Marquis [11-8 , ERA: 4.20]

Obydwie drużyny mają nóż na gardle , do końca sezonu zasadniczego został prawie miesiąc , ale walka rozgorzała na dobre. Dodgersi mieli lidera w West spory czas , znaczy oddawali na kilka dni San Diego a później znowu odzyskiwali. Ale do czasu , kiedy Ariozna miła dobrą serie a Dodgersi dotsali kilka porażek , a do walki o Postseason włączyła się drużyna Colorado. W West NL jest najciaśniej w całej lidze i jest to druga dywizja obok Central NL gdzie jest tak ciasno. Arizona ma ledwo 5 meczy przewagi GB nad Colorado. Dodgersi mają stratę 4 GB do Arizony , ostatnio grają świetnie bo mają bilans 7-3 w last 10 meczach i Dodgersi po walce włączają sie jak nie o win dywizji to o Wild Card. Tylko że tą przewagę mają drużyny z NL West że tam wszyscy mają zdeka lepszy bilans od reszty NL.

Dzisiejszy miotacz w Dodgersach będzie miotający od 10 lat Derek Lowe , który sporo meczy w karierze rozegrał w Bostonie. W 2002 roku może pochwalić się świetnym bilansem 21-8 i ERĄ 2.58 , był to dla niego jeden z lepszych sezonów , rok temu w barwach Dodgers rozegrał swój najlepszy sezon w drużynie z LA. Miał bilans 16-8 i ERE 3.63. W tym soenie ma mieszany bilans i bardzo równy , zazwyczaj po porażce ma zwycięstwo lub na odwrót. W ostatnim meczu sie nie popisał i dał 7 R w 4.1 IP machając ERE 12.46. Za to Sierpień a szczególnie ostatnie 3 mecze miał bardzo dobre. W Sierpniu miał bilans 3-2 i ERE 4.06. W ostatnich 3 meczach ma bilans 2-1 i ERE 6.75 , głownie za sprawą meczu z SD.
Jako underdog Dodgersy gdzy rzuca Lowe niezachwycją bo mają bilans 0-4.

Cubsi są liderem NL Central ale mają minimalną przewagę nad Miwlaukee i miedzy tymi drużynami rozegra się walka o win w dywizji , Cardinalsów nie licze bo końcówkę maja niezla , ale w seoznie grali padake , a do postsezon według mnie minimalne szanse mają. Cubs w tym sezonie rewelacja seoznu , po porzednim katastrofalnym , w tym grają swietnie. Głownie za sprawą piczerów i kilku dobrych batterów.
Marquis ma bilans 4-1 w ostatnich 5 strtach , 12-2 gdy gra u siebie ,a 7-1 w osttanich strtach vs. NL West. W ostatnich 3 meczach ma bilans 1-1 i ERE 1.79 nieco niższy WHIP od Lowe. w całym sezonie gdy rzucał Cubsi wygrali 18 razy a 10 razy przegrywali.

Ja licze na underdog LAD i mam nadzie że wygrają mimo że prawdopodbnie zabraknie catchera Russella Martina. Mimo że wyjazd raczej sobie poradzą poznieważ w serii 4 meczy wygrali 2 a jeden - ten wczroajszy pzreagrali.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Druga rzecz ktora sprzyja na niekorzysc Detroit to kontuzja Ordoneza ktory jest jednym z lepszych palkarzy
:] Nie słyszałem o jego kontuzji , co innego za to do składu po 15-DL wraca Gary Sheffield. Jeden z lepszych batterów w ekipie Tigers.

onos 28

onos

Użytkownik
Moj blad :jezora: Ordonez jednak gra ale czytalem przed meczem to jego wystep byl watpliwy a Shieffield wrocil ale narazie nic ciekawego nie pokazal ale dopiero 5inn jeszcze ma czas 8)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom