Baltimore Orioles - Seattle Mariners
Baltimore Orioles
9:5
2.20 @ Pinnacle
Typ na złamanie serii , Orioles mają 5 L , a Marynarze 4 W.
Orioles jeżeli dwa pierwszemecze przegrali to nasepny też przegrywali i wychodziło po serii spotkań seria równa lub dłuższa 3 L.
Mariners po dwóch W raz przegrali i raz wygrali - w serii 3 meczy.
Jeżeli chodzi o piczerów to w eklipie Baltiomre będzie rzucał Daniel Cabrera RHP
[4-6 , ERA : 4.72].
W ekipie Marynarzy będzie rzucał Jarrod Washburn LHP
[5-4 , ERA : 3.57]
Cabrera w karierze przeciwko Marynaezą ma bilans 4-0 + 2.62 ERA. Dał im w karierze 22 H HR i narzucał 25 K. W osttanich 5 meczach w którech rzucał Cabrera w ekipie Orioles przeciwko Seattle był bilans 5-0.
Washburn ma przeciwko Orioles bilans 6-2 w 61.2 inningach , dał 56 H , 8 HR i narzucał 35 K , ERE ma 3.79. W osttanich meczach lepiej przezntuje sie piczer Marynarzy.
Osttanie mecze między tymi druzynami z udziałem któregoś z piczerrów rzucającyh w dzisiejszym meczy :
24.05.06 SEA 7 - BAL 4 Washburn, J
28.04.06 BAL 5 - SEA 2 Cabrera, D
14.07.05 SEA 3 - BAL 5 Cabrera, D
26.05.05 BAL 5 - SEA 2 Cabrera, D
Ja gram na przełamanie serii , niewiem jak wy gracie po takiej analizie , bo jak dla mnie Mariners jest w lepszej sytuacji , ale często wiem po sobie że często występuje seria WWL lub LLW (punkt widzenia danej drużyny) , więc wg mnie Baltimore wygra i będzie Underdog , znowu 5 porażek jakby ich do tego zmusza a piczer jeden z lepszych w ekipie Orioles. Kursy chodzą na Orioles wysoko
[alternative runline -1.5 Orioles 2.95
9:5] , więc jak dla mnie można grac. Gdyby patrzeć na osttanie mecze między tymi drużynami i serie , to wychodzi coś na wzór wygranej Seattle .