szymonbee:
Nie kieruj sie nigdy sympatia do zawodnika/druzyny - z gory jestes skazany na porazke. Trzeba obiektywnie podchodzic do meczu.
Ja jestem przeciwny Twinsom dzisiaj, nie sugerujcie sie kursem. To ze Santana potrafi zagrac dobrze, owszem swiadczy to o czyms, lecz jego forma nie jest w chwili obecnej dobra. Nigdy w swojej karierze nie przegral 3 z kolei spotkan u siebie, stało sie to niedawno.. Soxi sa w znakomitej formie, wygrali ostatnie 7 meczy na wyjezdzie z 8 ktore grali. Maja bardzo silny line up dzisiaj, swietni uderzajacy, sadze ze dzis ograja Santane bez wiekszych problemow. Kurs tutaj jest totalnym smiechem dla mnie. Uwaga 2.93..
Moj typ
Boston Red Sox win @2.93
Anderoid, naprawde nie rozumiem Twojej analizy.. jak mozna stawiac przeciwko Yankessom w tym momencie? Ja gralem pewny siebie Run Line -2. Zadnego argumentu za Seatle nie moglem znalezc.
Dokladnie jak mowi BigPapi.. generalka to rzecz na ktora sie po prostu nie patrzy, miejsce obecne w dywizji rowniez nie jest w tym momencie az tak wazne.. walka o play offy zacznie sie troche pozniej : )
Czesto warto przeczytac historie meczy pomiedzy obiema druzynami albo pitcherow jak grali przeciwko batterom, z druzyny przeciwnej. Wazne jest ustawienie line up, pitcher, ale nie generlka, poprzedni mecz czy cos..