>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

MLB 03.05.07

Status
Zamknięty.
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
[center:accf85368e]Dzisiejsze mecze :

Kansas City Royals - Los Angeles Angels
New York Yankees - Texas Rangers (3:35 ET)
New York Yankees - Texas Rangers (8:05 ET)
Boston Red Sox - Seattle Mariners
Cleveland Indians - Toronto Blue Jays
Tampa Bay Devil Rays - Minnesota Twins
Houston Astros - Cincinnati Reds
Milwaukee Brewers - Pittsburgh Pirates
Arizona Diamondbacks - New York Mets
San Francisco Giants - Philadelphia Phillies [/center:accf85368e]

Prawdopodobni piczerzy : http://mlb.mlb.com/news/probable_pitchers.jsp?c_id=mlb&amp;amp;ymd=20070503

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Spotkanie: San Francisco Giants - Philadelphia Phillies
Typ: 1 (-1,5)
Kurs: 2,45
BUK: BetGun
Analiza: Zagram po raz drugi na Giants, wczoraj też wygrali z handim; co prawda 2 z 3 meczy ze słabszym rywalem niż dzisjeszy ale po trzech porażkach z D&#39;backs się podnieśli i ciągle walczą z nimi z Dodgers o pierwsze miejsce w dywizji West w NL. Co prawda mamy poczatek sezonu ale od początku trza grać dobrze jak się myśle o PO. Atlanta nie jest w takiej formie, żeby pokonać &quot;Olbrzymów&quot;. W ekipie gospodarzy prawdopodbnie zagra w roli miotacza Matt Cain (1-1 ERA 1,54), jeden z lepszych miotaczy ligi, u gości znad Atlantyku będzie pitcherem Adam Eaton (2-2 ERA 7,71). Tak więc licze na wysoką wygraną gospodarzy.

:baseball: :baseball: :baseball:

Spotkanie: Milwaukee Brewers - Pittsburgh Pirates
Typ: 1 (-1,5)
Kurs: 2,50
BUK: BetGun
Analiza: Drugi mecz, nad którym się zastanawiam to spotkanie &quot;Piwowarów&quot; z &quot;Piratami&quot;. Gospodarze są w wielkiej formie, seria 4W i najlepszy bilans w lidze. Goście nie mają takich atutów, narazie zadowalają się ujemnym bilansem i serią 2L. Może i pitcher gospodarzy z ERA 6,23 jest słabszy od pitchera gości z ERA 3,06 ale cały zespół gospodarzy jest w wyśmienitej formie i myślę, że to oni wygrają złatwością tak jak to zrobili w trzech ostatnich meczach z aktualnymi mistrzami MLB, Cardinals gromiąc w każdym meczu, z kolei &quot;Piraci&quot; słabo grali ostatnio i przegrali u siebie dwa ostatnie mecze z Chicago Cubs. WIęc dziś stawaim na podtrzymanie passy Brewers i na ich wysoka wygraną.

:baseball: :baseball: :baseball:

Pytanie do expertów MLB, który z tych dwóch meczy na wasze oko wydaje się pewniejszy i który lepiej obstawić? Czekam na wasze sugestie :mrgreen:

zamora 0

zamora

Użytkownik
Myśle że dzisiaj Milwaukee raczej nie wygra, może i mają świetny bilnas u sibie ,ale wiecznie wygrywać nie będa i czas kończyc serie 4W, pitchera też nie wystawiają najlepszego do tej pory rzuca bardzo słabo ???? za to SF powinno ładnie rozjechać Phille ale to się okaże jutro jak będzie :]

W 2

wislak

Forum VIP
Tym razem sie kompletnie nie zgodzę z zaszkinsem.

Milwaukee Brewers - Pittsburgh Pirates

Typ: 2 ✅ ????
Kurs: 2.30
Betfair

Ja w tym meczu typuje zwycięstwo gości. Przede wszystkim fakt tego, ze przegrali ostatnie 2 spotkania, a Brewers 4 wygrali - kazda passa sie konczy. Piraci może nie są za wysoko w lidze, bilans tylko 12-14, ale ostatnio przgerali 2x z Cubs. PP wygrywali z Cardinals w załobie- neiwiadomo jak oni teraz po tragedii sobie radzą. Wcale bym nie byl pewny tego typu na korzysc gospodarzy, a tym bardziej -1.5.

Swoj typ podam potem, chociaz wydaje mi sie Angels pewniaczek.

wlochu8 0

wlochu8

Użytkownik
:baseball: ---Baseball--- :baseball:
- Arizona Diamondbacks - New York Mets 1,73 4-9 ✅
Ako.1,73
- Arizona Diamondbacks - New York Mets (1,5/-1,5) 2,20 4-9 ✅
Ako.2,20

Ostatnio analizowane przeze mnie mecze nie są najlepsze, ale złą passę trzeba przełamać. Mecz ciężki, ale niczego ciekawego z ładnym kursem dzisiaj nie znalazłem. Pewny Boston, ale kurs nie zachwyca. Co do meczu Arizona po dwóch przegranych jest na pewno podrażniona i dzisiaj od razu zaczną grać bardzo dobrze. Za to NYM po dobrych meczach dopiero wczoraj wygrali z Florydą u siebie. Dzisiaj po stronie Metsów rzuca Tom Glavine. Jest to doświadczony dobry miotacz. Gra na swoim dobrym poziomie i dobrze, że nie ma jakiś głupich dni tylko rzuca cały czas na tym samym poziomie. Po drugiej stronie dzisiaj rzuca Micah Owings. Po przerwie dzisiaj wraca do gry. Początek sezonu miał dobry. Ale mam nadzieję, że po kontuzji zacznie rzucać słabo i dzisiaj pozwoli graczom na dużą ilość runów. Mets ostatnio gra dobrze, ale coś to się nie przekłada na zwycięstwa... Na ostatnich 7meczy wygrali 3, ale oni chcą walczyć o mistrza a przy takiej grze daleko nie zajdą. Oby dwie drużyny zmotywowane, ale liczę, że Glavine powstrzyma dzisiaj rywali i to zawodnicy z New York zejdą zwycięsko z boiska. Mecz ciężki, stawka w miare duża.

Było naprawdę ciężko. Zazwyczaj moja drużyna przegrywa pechem a dzisiaj w ostatnim IP6runów, ale i tak grali cały mecz lepiej i dopiero pod koniec odzwierciedlił to wynik.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom