>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MLB 02.09.2007

Status
Zamknięty.
M 0

michalk1990

Użytkownik
Przeglądając dzisiejsze mecze nie znalazłem nic BARDZO ciekawego - tak jak wczorajszy mecz St. Louis, który ładnie mi wszedł.

Można przemyśleć postawienie na NYY
Mają lepszego pitchera, grają w domu ze słabą drużyną, ale ostatnio za dobrze im szło i sam nie wiem czy postawić

Drugi mecz to LAA
Grają u siebie w domu, z gorszą drużyną. Ostatni mecz przegrali, więc teraz powinna być wygrana, z pitcherem tutaj trochę gorzej niż w przypadku meczu NYY

P.S. Do moderatorów. Jeżeli moje typy napisane są w niewłaściwy sposób, proszę o wyrozumiałość. Stawiam pierwsze kroki na forum ;)

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Spotkanie:Cleveland Indians - Chicago White Sox (wynik 0-8) ✅

Typ:Chicago White Sox ✅
Kurs: 2.85
Bukmacher Pinnacle

Data i godzina: 02-09-07,1:05 PM ET

[center:63ded42a0c]
[/center:63ded42a0c]

Start pitczer Cleveland Indians Jake Westbrook ERA 4.38 , REC 5-7

Start pitczer Chicago White Sox Jose Contreras ERA 6.13 ,REC 7-16

Typ ryzykowny,ale wielce prawdopodobny.Oba zespoły posiadają ciekawe serie-Cleveland 8 Win z rzędu natomiast White Sox 5 Los pod rząd.Dziwi mnie w tym sezonie fatalna postawa Kubańczyka Jose Contreras.Trzy ostatnie sezony miał bardzo dobre,co zaowocowało wysokim kontraktem na ten sezon w wysokości 9 mln $.W miarę poprawnie spisał się w ostatnim meczu przeciwko Tampa Bay Devil Rays wygranym przez Chicago White Sox 5-4,narzucał w 7 IP pozwolił na 8 H ,4 R ,ale co mi zaimponowało to ,aż 8 SO!!!.Soxi nie maja juz szans na udział w WS,zajmują ostatnie miejsce w American League Central,ale dziś będą chcieli pokonać lidera.Symptomem poprawy formy CHWS był piątkowy mecz z Cleveland w którym prowadzili już w połowie 6 inningu,aż 5-0.Jednak za przeproszeniem dali ciała w 6 inningu który przegrali 6 punktami ,a cały mecz 5-8.

Kontuzje lub występ pod znakiem zapytania.

Cleveland Indians

David Dellucci,

Chicago White Sox

Scott Podsednik
Pablo Ozuna

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Spotkanie: Los Angeles Angels - Texas Rangers
Typ: 1 (-1,5)
Kurs: 1,89
Buk: Expekt
Analiza: Stawiam na nich trzeci raz pod rząd. Dzis po wczorajszym fatalnym meczu i porażce &quot;Anioły&quot; muszą wygrać. Nie przywiązuję tu wielkiej wagi do pitcherów, choć John Lackey (16-8 ERA 3,18) jest o wiele lepszy od pitchera gości Kason Gabbard&#39;a (6-1 ERA 3,79), bilans niby niezły ale to Lackey jest faworytem do zwycięstwa. Jednak dziś po prostu licze na przełamanie i zwycięstwo gospodarzy różnicą kilku punktów.

:baseball: :baseball: :baseball:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom