>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MIX BET - typy over&win ZAPRASZAM

larkspur 478,4K

larkspur

Użytkownik
#231 2:1
Kenia
Shabana - Kisumu All Stars
1 win @1.65 lvbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +785
larkspur 478,4K

larkspur

Użytkownik
#242 2:3 ajj gol w 89 dający win ale łamaka ładnego wykręcili swoją drogą 😃
Wenezuela
Portuguesa - Zamora
X @2.80 superbet

Ostatnia edycja:
G 0

gubernator_nh

Gość
Cześć,

postanowiłem sobie podsumować temat kolegi w 2022 roku ( od marca kolega podaje typy), ale pod kątem, nie weryfikacji umiejętności typowania, nie kwestionuje tego, tylko widzę, dużo plusów i ciekawiło mnie to jaki jest zysk. Szacunek, że prowadzisz temat i ciekawi mnie ten spadek kursów a raczej granie na te spadki :) . Podsumowanie też myślę zachęci potencjalnych korzystających z typów :) . Nie odliczałem podatku.

Podsumowanie:
Przyjąłem: stawka na typ: 100j czyli jak ktoś nie do końca kuma jednostki, przyjmujemy 100 zł na typ :)
Wygrane, ilość typów: 141 (10601j lub 10601 zł)
Przegrane, ilość typów: 97 (9700j lub 9700 zł)
Zysk: 901j czyli 901 zł.

larkspur 478,4K

larkspur

Użytkownik
Cześć,

postanowiłem sobie podsumować temat kolegi w 2022 roku ( od marca kolega podaje typy), ale pod kątem, nie weryfikacji umiejętności typowania, nie kwestionuje tego, tylko widzę, dużo plusów i ciekawiło mnie to jaki jest zysk. Szacunek, że prowadzisz temat i ciekawi mnie ten spadek kursów a raczej granie na te spadki :) . Podsumowanie też myślę zachęci potencjalnych korzystających z typów :) . Nie odliczałem podatku.

Podsumowanie:
Przyjąłem: stawka na typ: 100j czyli jak ktoś nie do końca kuma jednostki, przyjmujemy 100 zł na typ :)
Wygrane, ilość typów: 141 (10601j lub 10601 zł)
Przegrane, ilość typów: 97 (9700j lub 9700 zł)
Zysk: 901j czyli 901 zł.
WOW!!! Mega robota. Szacunek że Ci się chciało. Dzięki🙏 Myślę że wynik okazał się nienajgorszy.
Mam nadzieję że to jasne przejrzyste podsumowanie zachęci jeszcze więcej osób do korzystania z typow i odwiedzania tematu 😃

Także lecimy dalej i próbuje dobić do 100 000 reputacji 💪💪

Otrzymane punkty reputacji: +383
K 75,7K

krzepki89

Użytkownik
Czyli minus 12% podatku to niecale 800 zl zysku
bez sensu stwierdzenie, bo należało by wliczyć podatek w stawki :) więc byłoby inaczej , ja śledzę i kibicuję bo uważam , że skuteczność jest dobra i typy są ciekawe i czasem dorzucało się do AKO, ale wiadomo są różne serie i tu plusem jest to że kursy są conajmniej warte grania a nie typy poniżej 1,5

Otrzymane punkty reputacji: +181
Do góry Bottom