>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Mistrzostwo kraju

strzala 377

strzala

Użytkownik
Witam, Fortuna ma zwyczaj przed startem lig podawac typy na mistrzostwo krajow, ewentualnie jeszcze spadki? Jestem nowym graczem Fortuny i chcialbym sie dowiedziec bo interesują mnie takie zaklady dla zabawy ???? pozdrawiam!

strzala 377

strzala

Użytkownik
OK, widze że są na fortunie zakłady na mistrzostwa lig. Mam dwa pytania
1. Będzie z czasem dodana oferta na mistrza Polski?
2. Można łączyć zakłady na mistrzostwa ( np. mistrz Niemiec oraz Angli na jednym kuponie ) ?
pozdro

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Możesz łączyć jak chcesz, a zakład na mistrza Polski pewnie z czasem dołączy tak jak inne których do tej pory niema

strzala 377

strzala

Użytkownik
No... Polska liga startuje juz za tydzien z malym hakiem a nadal nie ma typow na mistrzostwa... Ma ktos jakie informacje czy owe typy sie pojawia ?

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Powinny być, w zeszłym roku jeśli dobrze pamiętam nie było zakładu na Polską ligę bo nie mieli podpisanej umowy, ale niedługo po rozpoczęciu ekstraklasa wróciła do oferty, wydaje mi się że już powinny być jeśli niema to może być podobna sytuacja.

strzala 377

strzala

Użytkownik
No to chyba jednak nie bedzie typow na mistrza Polski ???? Ekstraklasa SA za drogo się ceni ... W ogole nie będzie mozna grac Polskiej ligi w Fortunie? Ale zenada !!! Tak mnie takie cos irytuje ze masakra, a akurat na Polskiej lidze znam sie najlpiej, i na niej najlepiej mi szla gra, nie raz kursy po 3+ wchodzily jak w maslo... szkoda gadac, zenada ...
Chyba ze ktos ma inne informacje na ten temat :p

strzala 377

strzala

Użytkownik
To jest śmiesznie straszny. Polska liga jest słabsza od m.in Azerbejdzanskiej... A nawet nie mozemy sobie stawiac meczy bo Ekstraklasa SA za drogo sobie ceni tą padake... wstyd i zazenowanie.
Jednak nie bedzie zakladow na mistrza Polski ani meczy, tragedia...

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
To jest śmiesznie straszny. Polska liga jest słabsza od m.in Azerbejdzanskiej... A nawet nie mozemy sobie stawiac meczy bo Ekstraklasa SA za drogo sobie ceni tą padake... wstyd i zazenowanie.

Jednak nie bedzie zakladow na mistrza Polski ani meczy, tragedia...
Nie Ekstraklasa SA się ceni tylko Polskie kluby się cenią, nie grają w Europejskich pucharach, a są zbyt pazerni żeby pieniądze z biletów, reklam i praw transmisyjnych im wystarczyły to żądają zbyt wygórowanych cen, powinni wszyscy się zbuntować nie dać im pieniędzy bez wyników to by się nauczyli (niestety tak nie będzie:;/ ???? / podobno Lech tam się ostro buntuje że za małe pieniądze dostaje ./ luzik kibice Lecha ;)

Do góry Bottom