>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mistrzostwa Europy U21 - Izrael 2013 (5-18.06.)

Status
Zamknięty.
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
W dniach 5-18 czerwca w Izraelu odbędą się Mistrzostwa Europy u21.
8 zespołów zostało podzielonych na dwie grupy. Po dwie drużyny z każdej grupy awansują do półfinałów. Obrońcą trofeum z 2011 roku jest Hiszpania.

Składy

Terminarz

Otrzymane punkty reputacji: +1
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
05.06. 18:00
Izrael - Norwegia Norwegia dnb @2.38 2/10 188bet
Norwegia w pierwszym meczu będzie musiała sobie poradzić bez czwórki kluczowych zawodników: Berishy, Kinga, Henriksena i Nordveita, którzy są na zgrupowaniu seniorskiej kadry. Ale mimo to ich skład i tak wygląda na o wiele silniejszy od gospodarzy. Wybory trenera Izrael momentami nie były zbyt racjonalnie. Kilku zawodników mocno wyróżniających się w lidze zostało pominiętych. Dla Norwegii to kluczowy mecz. Jeśli marzy o awansie do strefy medalowej to koniecznie musi wygrać.
2-2, zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +2
elano07 1K

elano07

Użytkownik
HolandiaU21- NiemcyU21 1 2,80 i BTS 1,66 100=280 i 100=166 Bet365

Jest to mecz bardzo ważny kraje niezbyt dobrze za sobą przepadają. Holandia miała kilka problemów żeby się tutaj zakwalfikowac i awansowali dzięki różnicy goli. Zespół zaczął już przygotowania 28 maja co świadczy u dużym zaangażowaniu w ten turniej. Kadra zespołu jest bardzo silna wystąpią obrońca Blind, pomocnik Strootman i napastnik Luuk de Jong. Niemcy sa faworytami do zwycięstwa w turnieju obok Hiszpani i dość pewnie awansowali na turniej. W zespole także nie zabraknie dobrych piłkarzy takich jak np. pomocnik Holtby czy bramkarz Leno. W zespole także zagra najlepszy strzelec eliminacji Peniel Mlapa który w 8 meczach strzelił 11 goli. Niemcy są faworytem w tym meczu ale ale uważam ze zaangażowanie Holandii w ten turniej jest bardzo duże i nie odpuszcza tego meczu wiec polecam zagrać BTS

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
06.06. 18:00
Hiszpania - Rosja Hiszpania -1 @1.83 5/10 188bet

Grupa B to absolutna grupa śmierci, w której outsiderem będzie Rosja. Nikogo nie zdziwi jeśli zakończy rundę z 0 punktami na koncie. Skład interesujący ale jednak za słaby żeby skutecznie rywalizować z obrońcami tytułu. W pierwszym składzie Hiszpanów 4 graczy ze zwycięskiej ekipy z 2011 roku. W playoffach Rosja męczyła się z Czechami i była o krok od odpadnięcia w Jekaterinburgu, mimo iż na wyjeździe wygrała 2-0. Skończyło się w rewanżu 2-2, ale Czesi prowadzili 2-1 i cisnęli mocno. Gdyby nie dwie czerwone kartki dla nich i mocno stronnicze sędziowanie to kto wie.
1-0, zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +1
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
06.06. 20:30
Holandia - Niemcy Holandia dnb @2.18 5/10 marathon
Słaby skład mamy. Trener dokonał kilku dziwnych powołań, zresztą on sam jest człowiekiem zupełnie nie pasującym do tej kadry. Objął ją po Hrubeschie po sukcesie na euro 2009 i się skompromitował. Żeby nie awansować na kolejne mistrzostwa? Odpadliśmy już w pierwszej fazie kwalifikacji, a w grupie prześcignęły nas Czechy i Islandia. No ale ma chody u Klinsmanna i Lowa, a to w związku wystarczy. Trochę mu się przed obecnymi ME skład posypał, bo z powodu kontuzji kilku mu wypadło, ale defensywę zestawił w sposób amatorski. Pewnie, na Rosję to wystarczy, ale Holandia i Hiszpania? Przecież on w życiu z grupy nie wyjdzie. Atak ma opierać się na Mlapie, no ludzie... Druga linia jakoś przyzwoicie wygląda bo jednak jest Holtby i Hermann, ale gdyby tylko ten drugi w kadrze dawał z siebie tyle ile w klubie... Holandii mi się nie chce opisywać, ale wg mnie mają przewagę na każdej pozycji. Chciałbym się mylić, ale kolejne mistrzostwa spisane na straty.
✅ 3-2, +5,9j.

Otrzymane punkty reputacji: +7
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Włochy u21-Izrazel u21
Typ : Włochy @ 1,44
✅4:0
Holandia u21-Rosja u21
Typ : Holandia @ 1,60✅5:1
AKO @ 2,31 b365
Izrael na farcie zremisował pierwszy mecz 2:2 z Norwegią. Na farcie no i sprzyjali im sędziowie... Norwegia spora przewaga w całym meczu. Izrael gol z wątpliwego jak dla mnie karnego i 1-0, potem Norwegia na 1-1 i kolejne świetne akcje Norwegów, poprzeczka, potem słupek, aż w 44min jakiś pejs poczuł lekko ręke na ramieniu i dał nurka, ale że wychodził sam na sam to sędzia pochopna cz.kartka i Norwegia w 10 całą drugą połowę, ale Izrael nie wiedział jak to wykrozystać za bardzo, co prawda gola na 2-1 strzelili, ale było w tym trochę szczęścia bo pierwszy strzał został wyblokowany, a dopiero dobitka wpadla gdy bramkarz był już w drugim rogu. Jednak w 89min Norwegia nawet grając w 10 strzeliła na 2-2. Norwegia sporo lepsza w tym meczu.
Włosi 1:0 z Anglią w 1 kolejce. Też byli lepszym zespołem, bardziej dojrzałym od wyspiarzy. Dominowali, stwarzali dogodne okazje. Lorenzo Insigne świetny mecz, rozrgywał, szarpał i zdobył zwycięską bramke z wolnego. Ponadto Włosi naprawdę ciekawy skład. Verratti z PSG, czyli nowy Pirlo, a naprawdę jest to gracz kapitalny. Ponadto Florenzi który gral u Zemana w Romie sporo. Borini z Liverpoolu w ataku, na ławce chociażby Destro z Romy,. Włosi przewyższają Izrael i zdziwie się jak tutaj Makaroniarze stracą pkt... chyba że sędziowie ich pokonają.
Holendrzy bardzo dobry mecz z Niemcami. Dominowali od samego początku i stwarzali groźne okazje. Szalał Wijnaldum przede wsyzstkim. Dobry mecz Strootmana w środku, na skrzydle szarpał błyskotliwy Ola John. O składzie Pomarańczowych wiadomo to, że mają świetna paczkę. Oprócz wymienionych w składzie są jeszcze Blind, Van Rijhn, De Vrij, Martins Indi, Classie, Luuk De Jong, Maher itp itd. Wielu z nich ma za sobą już regularną gre u Van Gaala w pierwszej reprezentacji a tacy Strootman czy Maher, Blind, De Vrij to powoli stają się trzonem ekipy van Gaala.
Rosja bez sztycha z Hiszpanią, przez całe 90min JEDEN niecelny strzał i na tym ich gra w przodzie się kończy właśnie... Nawet żadnego cornera nie mieli. Ogólnie bezradność.
W dodatku kolejne złe wieści z obozu Rosjan. Tuż pzred meczem z Hiszpanią Ivan Knyazev kontuzja kolana i wypadł ze składu, a trenerzy nie mogli już nikogo zgłosić w jego miejsce.
Z Hiszpania ostatecznie też nie zagrali Smolov i Dzagoew bo obaj na pierwszej reprezentacji na meczu z Portugalią w Lizbonie wczoraj. Dzagoew cały mecz na ławce, a Smolov wszedł w 67min. Dzisiaj mają wrócić do kadry u21, czyli jest szansa że jutro zagrają z Holandia, ale czy to pomoże ? Smolov grał w eliminacjach i nawet 7 goli zdobył, ale DZagoewa wcale w tej kadrze nie było bo on cały czas gra w pierwszej reprezentacji więc jego zgrania z kolegami nie będzie, nawet na zgrupowaniu nie było go przecież..
Dla mnie tutaj Holandia faworytem, pokazała z Niemcami że potrafią dobrze grać, to i wypunktują Rosje, a potem z Hiszpanami mecz o 1msc w grupie.

Anglia u21-Norwegia u21
typ : Obie strzelą ? TAK @ 1,75 Expekt/betsson ✅1:3
Anglicy tak sobie zagrali z Italią, przegrali 0:1, ale też sędzia im nie uznal dwóch goli, jednak nie było kontrowersjji w obu sytuacjach.
Dzisiaj Stuart Pearce ma dokonac kilku zmian w składzie. Sam też się dziwiłem dlaczego z Italia nie gral Wilfred Zaha (nowy gracz MU), który szalał w całym sezonie Championship w barwach Crystap Palace, nawet był już w kadrze Hodgsona na jakiś tam mecz i ma już debiut za sobą. Ponadto Danny Rose też nie zagrał z Italia, nie mam pojęcia dlaczego.. a to przecież chyba najlepszy zawodnik Sunderlandu w całym sezonie. Bardzo ofensywny lewy obrońca, pewnie wróci do Tottenhamu na ten sezon za Assou Ekoto. Ponadto Anglia ma Hendersone, Shelveya , obaj z Liverpoolu. Pierwszy ma za sobą dobry sezon na Anfield. Skład nazwiskami nie jest tragiczny. Potencjał jest, dzisiaj muszą wygrać, odwrotu nie mają już po porażce z Italią.
Norwegia gra ofensywną piłkę. Z Izraelem to pokazali. Wiele okazji i dużo goli.
W poprzednich meczach Norwegów również gole sypały się niczym z rękawa. 1:4 z Holandia, 2:5 z Hiszpanią, 2:1 z Rosją. To tegoroczne wyniki z zespołami, które także grają na turnieju finałowym w Izraelu. Goli jak widać nie brakowało. Wydaje się, że to może być mecz o wyjscie z grupy, kto wygra zwiększy swoje szanse i to bardzo. Liczę jednak pzrede wszystkim na gole.
Co ciekawe oba zespoły grały ze sobą jakoś półtora roku temu w kwalifikacjach i wtedy wygrali Anglicy 2:1 -&gt; http://www.uefa.com/under21/season=2013 ... index.html Składy były zbliżone do obecnych jakie mogą zagrać dzisiaj.

Otrzymane punkty reputacji: +15
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
08.06. 18:00
Anglia - Norwegia Norwegia +0,5 @2.11 3/10 Sbobet , Norwegia dnb @3.4 1/10 bet365

Jak zwykle przecenia się reprezentację Anglii. Dzisiaj do ich składu wracają Ince i Rose, ale zapomina się, że z kolei do Norwegii również wracają zawodnicy. Berisha, King, Henriksen i Nordveit są już do dyspozycji trenera. Norwegowie są znakomicie zorganizowani i mega, mega groźni. Gdyby nie pomyłki sędziego to z Izraelem by wygrali nawet w dziesiątkę. Wyrównujący gol na 2-2 z pewnością dał mobilizującego kopa. Anglia z Włochami nie pokazała nic ciekawego, od samego początku Italia dominowała. Jak dla mnie to Norwegia dzisiaj wcale nie stoi na straconej pozycji, a wręcz przeciwnie. Stać ją na dobry rezultat.

✅ ✅ 1-3, +5,73j.

08.06. 20:30
Włochy - Izrael Włochy -1 @1.97 5/10 Sbobet

Jak nie będzie ordynarnej pomocy ze strony sędziów to gospodarze nie mają czego szukać z Włochami. Doświadczenie i kultura gry zdecydowanie na korzyść faworytów.

✅ 4-0, +4,85j.

Otrzymane punkty reputacji: +6
r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Włochy vs Izrael-Włochy(-1) kurs:2,40✅
Podzielam zdanie poprzedników.Oglądałem mecz Anglia-Włochy i ci drudzy byli zdecydowanie lepsi,odnosząc skromne zwycięstwo.Włosi zaprezentowali dużą jakość w grze ofensywnej oraz w środku pola.Prym w tej ekipie wiodą Verratti oraz Insigne,którzy z Anglikami grali na prawdę bardzo dobrze.Ekipy Izraela nie miałem okazji oglądać lecz po tym co napisał @robson wnioskuje,że nie są jakąś wybitną drużyną.Wygrana Włochów dwoma bramki jak najbardziej w ich zasięgu.
Bukmacher:WilliamHill

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Do tej pory bez wpadki na tych mistrzostwach ???? Oby tak do końca ????

09.06. 18:00
Holandia - Rosja Holandia @1.71 6/10 pinnacle

Swój potencjał ofensywny Holandia pokazała w pierwszej połowie z Niemcami, gdzie na miękko mogła prowadzić już 5-0. Bezlitośnie wykorzystuje najmniejsze błędy w obronie. Rosja zero kreatywności, z Hiszpanią bezradni. Typowałem ich na 0 punktów w grupie i dalej podtrzymuję swoją opinię. Wiadomo, dzisiaj będą mieli pewnie jakieś okazje, ale Zoet w bramce spisuje się bardzo dobrze. Mam tylko nadzieję, że Oranje będą racjonować siły, bo w końcu drugiej połowy to już rękawami oddychali. No i zwycięstwo da im awans do półfinałów jeśli tylko Niemcy nie wygrają z Hiszpanami (o tym niżej).

✅ 4-1, +4,26j.

09.06. 20:30
Niemcy - Hiszpania Hiszpania @2.08 5/10 pinnacle

Naprawdę taki kurs? Niemcy się nie przebiją przez szczelną defensywę. Ten skład w ofensywie też jest mierny, za dużo błędów. Jeśli dzisiaj przegrają to Adrion leci ze stołka, nie wyobrażam sobie żeby było inaczej. O Hiszpanię nie ma się co martwić. Ta durna tiki taka spowoduje tylko irytację Niemców, a że muszą się otworzyć i zagrać o zwycięstwo to dziury będą ogromne. Hiszpanie muszą skupić się na kryciu Holtby&#39;ego. Jeśli go wyłączą z gry to zwycięstwo będzie bardzo bliskie. Czytałem wypowiedzi Hrubescha, że Hiszpania jest do pokonania. Cwaniak, z tym składem który miał w 2009 roku to on by z grupy na mundialu seniorów wyszedł. A tak, Leno jest słabiutki. Kontuzjowani Trapp, Kroos i Goetze są nie do zastąpienia.

✅ 0-1, +5,4j.

Otrzymane punkty reputacji: +4
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
11.06. 18:00
Izrael - Anglia Anglia @1.75 5/10 sportingbet

Anglia odpadła, Izrael ma jeszcze szanse na papierze, na boisku już nie. Bo nie dość, że musieliby wygrać z Anglią to jeszcze zniwelować różnicę bramkową -6 w stosunku do Norwegii. Anglia się zepnie na ostatni mecz, głęboko w to wierzę. Chyba raczej nie chcą zostać drugą drużyną w historii mistrzostw Europy u21 która je zakończyła z zerem na koncie? Co ciekawe, pierwszą drużyną był... Izrael w 2007 roku.

⛔ 1-0, -5j.

11.06. 18:00
Norwegia - Włochy Norwegia dnb @2.75 2/10 expekt

Obie drużyny mogą zagrać na luzie, nieważne na kogo trafią w półfinale i tak będzie ciężko. A znając podejście Włochów to mogą przejść ten mecz na stojąco, żeby zachować wszystkie siły właśnie na półfinał. Na pewno w Italii nie zagra Insigne. Norwegia z pełnym składem, lekarze postawili na nogi Berge, z zawieszenia wraca Hedenstad. Wg mnie Norwegia to jest najbardziej niedoceniana drużyna na tych mistrzostwach, a gra kapitalnie. Awans do strefy medalowej już i tak jest ogromnym sukcesem. O ich motywację jestem spokojny.

1-1, zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +6
elano07 1K

elano07

Użytkownik
Hiszpania U21 - Holandia U21 2DNB 2,37
Oba zespoły zakwalifikowały się do półfinału, ale ten mecz będzie decydować, kto wygra grupę. To ważne, bo zespoł na drugim miejscu w grupie będzie grać, z solidnymi, Włochami. Hiszpania musi wygrać a Holandii wystarczy remis
Widziałem jak Hiszpania i Holandia gra i myślę, że Oranje jest w znacznie lepszej formie. Oczywiście Hiszpania może wygrać, bo mają lepszą jakoś, ale mieli wiele trudności żeby przedostac sie do bramki rywala.
Rosja U21 - Niemcy U21 1 +0,5 1,92
U Niemców nie wystąpi: S. Kolasinac (Schalke),C. Moritz (Schalke), P. Mlapa (Borussia Monchengladbach), P. Lasogga (Hertha Berlin) .

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Kolasinac i Moritz nie zagrali tu ani minuty, Mlapa zszedł po pół godzinie w pierwszym meczu z Holandią, a Lasogga do niczego się nie nadaje.

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Kolasinac i Moritz nie zagrali tu ani minuty, Mlapa zszedł po pół godzinie w pierwszym meczu z Holandią, a Lasogga do niczego się nie nadaje.
Hansa masz racje tak w skrócie napisałem Mlapa nie wystąpi w tym meczu, ja czuje ze Rosja coś ugra z Niemcami

aenov 1

aenov

Użytkownik
Hiszpania U21 - Holandia U21 Typ 1 DNB 1.57
Ja odwrotnie co do postu Elano07. Moim zdaniem Hiszpania to solidny zespol i powinien spokojnie wygrac. Kurs nieduzy ,ale moim zdaniem pewnijszy niz Holandia. Wlasnie Holandia bedzie chciala utrzymac remis za wszelka cene i grac defensywnie ,wiec wieksze prawdopodobienstwo lezy w wygraniu Hiszpani + zabezpieczenie w postaci Draw no bet.

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - MIstrzostwa Europy U21
Spotkanie: Hiszpania U21 - Holandia U21
Typ: x2 ⛔(3:0) Pogratulować zmysłu taktycznego Holendrów, teraz zamiast na Norwegów trafiają na zawsze niebezpiecznych w turniejach Włochów. Brawo. Życzę odpadnięcia
Kurs: 1,73
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Ostatni grupowy mecz o 1 miejsce w tabeli. Poprzednie 2 spotkania oba zespoły wygrały zostawiając w pokonanym polu Rosjan i Niemców. Zgadzam się z kolegami, którzy idą w tym meczu w stronę Holandii. Z resztą bukmacherzy już też się pokapowali i kursy lecą.
Hiszpanie muszą ten mecz wygrać aby zająć 1 miejsce w grupie i dalej trafić na Norwegów a nie na Włochów. Jednak nie sądzę, że będą w stanie wyrwać prowadzenie w grupie Holendrom. Grają oni bowiem w tym turnieju świetną piłkę, bez kompleksów , zdobywając do tej pory w 2 meczach aż 8 bramek. A Hiszpanie jak to Hiszpanie, ekonomicznie 2 mecze wygrane po 1:0, co przy ich stylu grania i długim utrzymywaniu się przy piłce nikogo nie powinno dziwić. Do tej pory nie stracili niby jeszcze bramki ale coś czuje, że do dzisiaj.
Kadrowo obie ekipy wyglądają wyśmienicie. Hiszpanie z De Geą, Montoyą, Isco, Koke, Bartrą, Martinezem, Muniainem, Tello , Thiago Alcantarą czy strzelcem póki co jedynych bramek dla drużyny z Półwyspu Iberyjskiego Alvaro Moratą. Po drugiej stronie mamy równie imponujące nazwiska również liczące się już w dorosłym futbolu takie jak: Ola John, De Jong, Wijnaldum, Maher, Strootman, Van Rhijn, Indi czy Blind.
Myślałem na początku żeby iść w liczbę bramek ale po dłuższym zastanowieniu ciężko stwierdzić czy będziemy tu mieli multum goli czy skończy się na jakimś underowym wyniku. Także biorąc pod uwagę formę drużyn jaką prezentują na tym turnieju idę z podpórką w stronę Oranje. Powodzenia !

flpman 292

flpman

Użytkownik
Miałem grać na Holandię, ale po obejrzeniu składów jednak odradzałbym ten typ, chociaż w Hiszpanii też kilka zmian - na ławce zaczną między innymi Bartra, Illarramendi, Montoya, Alberto Moreno i Tello, a Rodrigo Moreno nie ma nawet na ławce - to piłkarze którzy grali w obu ostatnich spotkaniach w pierwszym składzie, za to na plus moim zdaniem Morata w wyjściowej jedenastce... Dla mnie w tym spotkaniu wszystko się może zdarzyć, dlatego NO BET...

drif 31,6K

drif

Użytkownik
Moze zatem pograc w strone niemcow. Mecz o nic ale wydaja sie lepsi na tle rosjan...?
Hansa gratuluje typu na Hiszpanow. ja niestety musialem sie napocic do konca przy becie na Niemiaszkow. Rosjanie w 90 minucie slupek grajac w 10tke ????
czekam na kursy Hiszpanow z Norwegami ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom