>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Europy U-19 - Estonia 2012

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Mistrzostwa Europy U-19 - Estonia 2012

Oficjalna strona turnieju: uefa.com/under19

Jedno Euro się kończy, drugie zaczyna już we wtorek. Startują Mistrzostwa Europy do lat 19. Impreza odbędzie się na Estońskich boiskach i potrwa od 3 do 15 lipca kiedy odbędzie się finał. Polskiej reprezentacji niestety nie ma ale mimo to można zainteresować się tym turniejem, bo ten jak wszystkie tego typu
będzie transmitowany w Eurosporcie.

Zapraszam do dyskusji.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Nie wiem jak wy, ja próbuje grac Hiszpanie. Przejrzałem ich skład i wygląda naprawdę ciekawie. José Campaña 15 spotkań w Sevilli, Jesé Rodríguez 1 mecz w Realu, Juan Bernat 7 spotkań w Valencji itd. nie powiem że to są dla mnie jakieś znane nazwiska ale zakładam, że są to perspektywiczni piłkarze, Hiszpańska szkoła zawsze stała na wysokim poziomie, tym samym chłopaki do 19 lat to już muszą być w pewnym sensie poukładani gracze. Grecy nie są jakąś potęgą w szkoleniu młodych graczy. Ciężko oszacować coś przed pierwszym meczem ale uważam, że Hiszpanie gładko wygrają.

Grecja U19 - Hiszpania U19 Typ:2 Kurs:1,42 Betclic

femefatale 85

femefatale

Użytkownik
Hiszpanie są na papierze najmocniejszym składem . Warto też odnotować że napewno są też podbudowani zwycięstwem swoich starszych kolegów którzy jak dobrze wiemy wygrali cały turniej ???? A jak każdy wie to potrafi naprawdę solidnie zmobilizować .Hiszpanie też jak dobrze pamiętam są poprzednimi wygranymi tego turnieju . W ogóle moim skromnym zdaniem mają bardzo , ale to bardzo mocno młodzież dla mnie w Europie długo , ale to długo Hiszpania będzie dominować . Przecież u 21 czy też u 19 to by naszą Polską reprezentacje w seniorach pokonało ????

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Francuzi ograli Serbów 3-0 to i z Chorwatami się uporają ;), a na poważnie to widziałem mecz Francji i jest dla mnie jednym z faworytów tych mistrzostw. Portugalia i Hiszpania grają piłkę bardziej wyrafinowaną, jednak Francja oprócz tego gra po męsku, co można było zaobserwować w pierwszym meczu. Chorwaci 1-1 z Anglią ale nie od dziś wiadomo, że Anglicy na poziomie młodzieżowym to drużyna drewniaków. Nie będę już wchodził w specyfikę szkolenia młodzieży nad Tamizą, jednak uważam że skoro Chorwaci są na podobnym poziomie co Anglia, to są na niższym niż Francja.

Francja U19 - Chorwacja U19 Typ:1 Kurs:1,5 Betclic

Otrzymane punkty reputacji: +2
flak19 9

flak19

Użytkownik
vs

Estonia U19 - Grecja U19
Dziś druga kolejka spotkań w ramach rywalizacji drużyn do lat 19. O godz. 16 zmierzą się Estończycy z Grekami. Nie ma się co oszukiwać - gdyby nie fakt, że Estonia jest gospodarzem turnieju, to na pewno tej reprezentacji nie byłoby wśród finałowej ósemki. Jak wiadomo Estonia nie jest futbolową potęgą, a co dopiero jej ekipy młodzieżowe. Z ostatnich dziesięciu spotkań Estonia U19 nie przegrała tylko dwóch - w towarzyskich potyczkach 1:0 i 0:0 z rówieśnikami z Cypru. W pierwszej kolejce dali się ograć do zera Portugalii, która nie zaprezentowała pełni swoich umiejętności. Z kolei Grecja U19 wyeliminowali w drodze do mistrzostw m.in. Turcję, Słowację czy Danię. W pierwszym meczu na tym turnieju zdołali strzelić bramkę Hiszpanom - głównym kandydatom do zdobycia tytułu. Mecz z Estonią jest ich ostatnią szansą aby zachować chociaż matematyczne szanse na wyjście z grupy przed pojedynkiem z Portugalią. Nie widzę dziś innego scenariusza niż zwycięstwo młodej Grecji.
Grecja U19 @ 1.30 Bet365 ✅ 1:4
Grecja U19 -1.0, -1.5 @ 1.65 Bet365 ✅ 1:4

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Mistrzostwa Europy u19
Spotkanie: Portugalia - Hiszpania
Typ: Hiszpania ⛔ (3:3)
Kurs: 2,20
Buk: Bet365

Można śmiało powiedzieć, że szykuje nam się szlagierowe spotkanie grupy A. Portugalia kontra Hiszpania. Dwie bardzo mocne młodzieżówki, które na świat wypuszczają kolejne perełki. I to wcale nie jest wyświechtane stwierdzenie, a czysta prawda, patrząc na to, co z piłką robią ci piłkarze. Hiszpania rzecz jasna broni tytułu i jest głównym faworytem całego turnieju. Na dobry początek wygrała z Grecją 2:1, choć okazji ku strzeleniu kolejnych goli nie brakowało. Pozytywne jest to, że tych młodych chłopaków uczy się „tiki taki”, stylu którym zachwyca seniorska reprezentacja, czy też Barcelona. Oni – zawodnicy młodzieżówki - mają predyspozycje do takiej gry. Świetna technika, zwinność, błyskotliwość – to widać po każdej akcji. Jak pokazało Euro w Polsce i na Ukrainie, taka taktyka przynosi najlepsze efekty. Bardzo dobre wrażenie wśród młodych Hiszpanów robią zawodnicy Realu Madryt: Jese Rodriguez i Derik Osede. Błyszczy również napastnik Barcelony, Gerard Deulofeu i jego zmiennik z Valencii, Paco Alcácer. Śmiem twierdzić, że Portugalia nie ma aż tak dobrych zawodników, choć oczywiście posiada stosunkowo mocną i szeroką kadrę. W ogóle nie powinny więc dziwić kursy, jakie zestawili bukmacherzy. Niepodważalnym faworytem są Hiszpanie.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Śmiem twierdzić, że Portugalia nie ma aż tak dobrych zawodników, choć oczywiście posiada stosunkowo mocną i szeroką kadrę. W ogóle nie powinny więc dziwić kursy, jakie zestawili bukmacherzy. Niepodważalnym faworytem są Hiszpanie.
Właśnie wczoraj zagrałem Portugalię :cool:. IMO Portugalia zagrała w pierwszym meczu o niebo lepiej niż wszystkie inne drużyny na tum turnieju. Betinho, napastnik który strzelił 8 goli w el. i zaliczył też trafienie w pierwszym meczu ME naprawdę robi wrażenie, w ogóle uważam że 2,90 na Portugalię to znacznie zawyżony kurs. Hiszpanie co prawda mocni ale odnoszę wrażenie, że oni już są zdezorientowani szkoleniowo i &quot;zawróciło im się w głowie&quot; od tej &quot;tiki taki&quot;, może do dorosłej kadry ten styl pasuje ale młodzi chcą grać niekonwencjonalnie, a tu cały czas każą im klepać ;).

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Póki mam czas to polecę coś na jutro. Dla mnie faworytem tych mistrzostw jest Portugalia i nie widzę możliwości, żeby nie wygrali ostatniego meczu w grupie, decydującego o wyjściu z niej. Rywale to Grecy, którzy zmiażdżyli Estonię ale moim zdaniem wynik raczej standardowy. Estonia gra na turnieju dlatego, że jest gospodarze, czysto piłkarsko w ogóle się tu nie odnajduje. Co to samego spotkania, to krótka piłka Portugalia główny faworyt do tytuły versus, solidna drużyna która nie ma szans na sukces ale gra na przyzwoitym poziomie, tylko chyba to będzie za mało.

Portugalia - Grecja Typ:1 Kurs:1,5
Tobet

galaktyczny 7

galaktyczny

Użytkownik
Ale mają jeszcze szanse na pierwsze miejsce w grupie. Jak na razie mają lepszy bilans bramek niż Hiszpanie, którzy jak chcą wygrać grupę muszą też nastrzelać Estończykom. Grecja całkiem dobrze wygląda w tym turnieju. Rozbili Estończyków ale to nie jest jakiś wielki wynik, bo najsłabsza drużyna na turnieju. Z Hiszpanami zagrali szczególnie od stanu 0:2 dobrze. Ale Portugalia ma sporą siłę w ofensywie. Strzelili 4 bramki Hiszpanom za każdym razem goniąc wynik. Więc nie sądzę, że w ostatnim meczu odpuszczą jak mają szansę na wygranie grupy. Jakby nie patrzeć to pojedynek o wygranie grupy pomiędzy sąsiadami na pewno dodaje dodatkowego smaczku. Do tego to Hiszpanie odesłali dorosłą reprezentację z ME seniorów, więc młodzi mogą chcieć rewanżu.
To samo tyczy się Hiszpanów. Wysokie zwycięstwo z Estonią może dać im zwycięstwo. A ma kto u nich strzelać. Na wielką gwiazdę turnieju wyrósł Jese, który idzie na króla strzelców. Hiszpanie nawet grając na pół gwizdka powinni spokojnie to wygrać. Estonia nic do stracenia nie ma, a przy nie najlepszej grze obronnej może coś wpadnie do ich bramki. Dlatego jak gram overa 3,5. Wynik 3:1, 4:0, 4:1 lub wyższe jak najbardziej w zasięgu.
Moje typy to Portugalia win i Hiszpania-Estonia over3,5.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom