>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MISTRZOSTWA ŚWIATA W BRAZYLI

M 0

mrosiu

Użytkownik
Witam . Chciałem się was poradzić w jednej sprawie. Więc , tak bardziej dla zabawy obstawiam juz Mś w Brazylii. Mam już 3 po 10,13,20 zł kupony i wszytskie wygladaja tak samo. I mam plan obstawiac ciagle to samo az do Mś ;) Oto moje typy :
1. Awans z grupy / Brazylia /
Myśle że w grupie nikt gospodarzom nie dorównuje do pięt , Brazylia tą grupę pewnie wygra , więc tu o awans jestem spokojny.
2. Awans z grupy / Hiszpania /
Ta grupa wyglada troche grozniej, ale Mistrzowie Świata i Europy wyeliminowani po rozgrywkach grupowych ? Nie.... Świetna stara kadra, i młodzi głodni sukcesu piłkarze.. to nie może się nie udać . Awans gwarantowany ;d
3.Awans z grupy / Francja /
No i cóż , Francje to chyba czeka najłatwiejsze zadanie ze wszystkich. Szwajcaria, Ekwador ? To nie na Francuzów. Ribery i spółka liczą się w tych Mistrzostwach ????
4.Awans z grupy / Argentyna /
Iran,Bośnia, Nigeria. Bez komentarza.
5.Awans z grupy / Portugalia /
No i tu ta reprezentacja najbardziej mnie zadowala.. 1.47 kurs. Pięknie . Czy Ronaldo i spółka nie wystarczają już na wygasłą Ghane i słabych Amerykanów. No a Niemcy.. Niemcy to Niemcy , ale myśle że nawet im portugalia nie da zwycięstwa . ; )
6.Awans z grupy / Rosja /
Nikt nie jest tak głodny sukcesu co oni. Młodzi , piekielnie silni no i grupa też szału nie robi. Przecenieni Belgowie,którzy wygrali łatwą grupę ,a gdy trafila juz na kogoś mocniejszego ( kolumbia, japonia ) to przegrywa. Korea, to nie ta piłka, i nie Ci sędziowie co w Korei ; ) a zresztą Rosjanie połową rezerwy grała niedawono z nimi mecz towarzyski i wygrali 2:1. nikomu swojego awansu nie oddadza.I trener Rosjan Capello.. Dla nich brak awansu do 1/8 to porażka. ????

KURS : 3.01
Co o tym myślicie? Mam nadzieje że niektórym pomogłem , bo ja wierze w to że te kupony mi wejdą , a pomalutku będę se zbierał a jaka radość bedzie na mistrzostwach ; ) Czekam na komentarze ;)

Do góry Bottom