>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata (KD) - Sapporo(K-120) 25-02-2007

Status
Zamknięty.
daimler 14

daimler

Forum VIP
Witam ;-)

W tym temacie głosujemy i uzasadniamy swoje wybory która drużyna zdobedzie Mistrzostwo Świata.

Ja osobiście zagłosowałem na Austryjaków , dlatego że mają świetny i bardzo mocny skład. Ostatni konkurs Drużynowy pokazał se sa w bardzo dobrej formie. Myśle ze walka o Mistrzostwo Świata bedzie sie toczyła pomiedzy Austria i Norwegia. Wielka niewiadomą dla mnie sa Finowie... myśle ze jak sie postarają to zajma 3 miejsce.Rosjanie maja silna czwórke i mysle ze jak nie wydarzy sie taka wpadka jak w Willingen Vassikievoivi to stac ich na 4 a moze i na 3 miejsce ! Szkoda mi Szwajcarów bo mają dwóch świetncyh skoczków Ammann i Kuettel i dwóch &quot;słabeuszy&quot; Landert i Moelinger.Polacy mysle ze zajma miejsca od 5 do 8 takie są realia..

Zestawienie która druzyna wygrywał drużynowe MŚ

Oficjalna Strona MŚ http://www.sapporo2007.com/

pozdro !!

D 0

damian591

Użytkownik
Mój typ padł na Austraków, ponieważ mają najmocniejszą a co najważniejsze najrówniejszą ekipę. Zaraz za nimi plasuje Norwegów, którzy mają wspaniałego Jacobsena, na dalszym miejscu Niemcy, potem Finlandia, a dalej to już nie mam pojęcia możę Rosja, możę Szwajcaria, a możę Czesi. Polska bym plasował na miejscach od 5 do 9.

W 2

wislak

Forum VIP
Austria najrowniejsza... wygrana na lajcie. jedynie co to jakas wpadka moze byc i norwegia pokaze klase. O 3 miejsce powalczy Rosja z Fin i moze Niemcy - oni lubią takie imprezy, poza tym Japany niewiadomo jak u siebie sie pokażą. No i Polska.. Zyla i Stoch ładnie skaczą ostatnio do tego Adas... przy odrobinie szczescia moze byc dobrze i pierwsza piątka w zasięgu

miki1910 0

miki1910

Użytkownik
Postawiłem na Austrię, choć moim zdaniem szanse na zwycięstwo mają też Norwegowie. Niespodziankę mogą również sprawić Finowie, bo nikt nie wie w jakiej są formie.

peja 1

peja

Użytkownik
Nie zaskocze was... sądze również, że Austriacy wygrają jutrzejszy konkurs ????

PS. Kto zagłosował na Japonie :jezora: ?

lolek1 0

lolek1

Użytkownik
O wygraną powalczą Austriacy i Finowie, trzecie miejsce dla Norwegów. Miejsca 4-6 dla podziału między Rosjan, Polaków (liczę na bardzo dobrą postawę Małysza oraz przebudzenie Żyły- bo inaczej marność), może Japończyków (jeśli będzie wiatr pod narty to Okabe i Ito mogą odlecieć), do tego w składzie jeden młody chłopak, dzisiaj nieźle skakał i Kasai, który zawsze jakiś poziom prezentuje. Czarnym koniem, może okazać się reprezentacja Czech, włączając się do walki o miejsca 4-6. Na dalszej pozycji widzę Niemców, gdyż w tym składzie to oni wiele nie osiągną ( teraz sobie pewnie plują w twarz, za Herra) i Szwajcarów (dwie jaskółki wiosny nie czynią, chociaż to podobnie jak w naszej kadrze.. :;/: )

pozdro.

Mógłby ktoś podać kursy na poszczególne team&#39;y? :mrgreen:

daimler 14

daimler

Forum VIP
Fakt pierwsze miejsce to raczej &quot;zarezerwowane&quot; dla Austrii :!: Maja na dzien dzisiejszy najrówniejszą ekipe, natomiast Finowie mogą powalczyc o 2 miejsce z Norwegami.Polska jak nikt nei zawali to nawet 4 miejsce jest realne... Ale jak wiadomo jutro bedzie w naszej ekipie skakał superlotnik Mateja :mrgreen:.... wiec czegoś szczegolnego nie ma co sie spodziewac..
Polska jutro 5 miejsce taki mój typ.

lolek1 0

lolek1

Użytkownik
Trochę statytyki: ;-)
Austria
255.3
231.9
225.3
223.6
=&gt;935,9

Finlandia
265.9
249.9
223.2
212.6
=&gt;951,6

Norwegia
262.9
222.6
177.3
219.6
=&gt;882,6

Japonia
202.2
208.2
219.4
173.9
=&gt;803,7

Tyle dzisiaj uzbierały poszczególne reprezentacje, to tak na poparcie tego, że Finowie mogą coś jutro zdziałać. Jedynym znakiem zapytania może być postawa Olliego, ale myślę, że będzie on pewnym punktem kadry, swoją zdobycz punktową powinien poprawić Hautamaeki, dzisiaj w drugim skoku już na dwie nogi, wyraźny brak wiary w siebie- jutro już tak nie będzie. Fakt faktem Austriacy są mocni ale... mają jeden słaby element...drugi zawodnik tegoroczengo PŚ, skacze bardzo loteryjnie, skoki dobre przeplata beznadziejnymi, a jeśli taki skok się przydarzy w konkursie to tytuł przypadnie Skandynawom :jezora:

Warto brać chyba kursy na pojedynki vs. Niemcy... Dzisiaj dwójka w 30, Hocke w czwartej dziesiątce, a czwarty element... gorzej niż Robert Mateja :wowsdf:
Duża niewiadoma to postawa dwójki Rosjan, bo pewnymi formy możemy być w przypadku Wassiliewa i Ipatowa.

daimler 14

daimler

Forum VIP
Witam ;-)

Na dzisiejszy konkurs wybrałem takie typy !

Zwycięzca Austria 1.90 ✅

Wysoki kurs na Austryjaków ! Maja najrówniejsza ekipe i mysle ze dziś zostana Mistrzami Świata.Równiez taki typ mozna wywnioskowac z postów wyzej napisanych ^^.We wczorajszym konkursie w pierwszej 10 -tce było aż 4 Austryjaków.Bardzo dobry typ ! warto zaryzykować !

Russia - Japonia 1 2.15 ⛔

Znowu Betsson moim zdaniem dało prezent w postaci wysokiego kursu na Rosjan ! Moim zdaniem maja lepsza ekipe od Japończyków, niski kurs na Japonie jest z tego powodu iż są gospodarzami tych Mistrzostw ! Ale jesli chodzi o szanse to stawiam 65-35 ! Rosjanie juz w ostatnim konkursie drużynowym pokazali że potrafia walczyć nawet o mijesce na podium !
Jesli bedzie dziś wialo mocno pod narty to może Japonczycy maja szanse... wiadomo Ito i Okabe to typowi Lotnicy..ale jesli nie bedzie wiatru to nie polecą...Kasai może coś podciagnie,lecz to nie jest ta forma co przed laty ! Wczoraj dobry wystep mial Dimitry Vassiliev zajmujac 7 miejsce . Moim zdaniem typ warty zagrania !!!

Polska - Niemcy 1 1.50 ✅

W tej konforntacji stawiam na Polaków ! Żyła,Stoch,Mateja i Małysz dzis pokonają Niemców ! Niemcy osłabieni brakiem ich lidera Uhrmana ! Wczoraj Małysz 4 Stoch 10 to dobre rokowania przed dzisiejszym konkursem.Schmitt wczoraj slaby wystep i 30 miejsce i Jörg Ritzerfeld 15 miejsce i koniec... sa to dwaj zawodnicy ktorzy moga coś &quot;podciągnąć&quot; w skokach niemców. Wczoraj Tobias Bogner zajął 49 miejsce :roll:
Warto postawić na Polaków :!: :!: :!:

daimler 14

daimler

Forum VIP
No Austria tak jak przewidywalem ... łatwa kasa ????

Japonia mnie zaskoczyla.... Rosjanie zawalili konkurs.. Szczegolnie Vassiliev !

Polska sie ładnie zaprezentowala ! Poza jednym skoczkiem...

Mateja to jest czarna owca polskich skoków ! nie rozumiem Lepisto po jakiego ch... bierze tego nieudacznika?? Przez niego przegralismy walke o brązowy medal !!! Mateja powinien chociaz sie zastanowci czy to ma sens?? nie kasa ale honor... dzisiejszymi skokami narazil sie na fale krytyki..i słusznie... powinno sie dawac mlodych skoczkow a nie takich ....
Stoch i Małysz bardzo dobre skoki !!
Żyłe też trzeba pochwalic !!!

pozdrawiam !

Dziekujemy Robert !!!!

peja 1

peja

Użytkownik
Dokładnie... gdyby nie Mateja to mysle że byłby brązowy medal... a co do Austriaków to było to do przewidzenia że wygrają ????

p_snk 0

p_snk

Użytkownik
Przestańcie się już czepiac Pana Mateji ! Ten zawodnik swoje lata &quot;świetlności &quot; ma już za soba więc nie ma co za bardzo na niego liczyć ! Widać w polskiej reprezentacji brak dobrych skoczków dlatego trzeba było uzupełnić tymi co wystąpili ! Moim zdaniem 5 miejsce i tak jest dobre i powinniśmy się z niego cieszyć !!! Wkońcu wyprzedziliśmy większe potęgi w sportach zimowych !! ???? ????

W 2

wislak

Forum VIP
Wystarczałoby zeby wszyscy Polacy zawsze skakali tylko do punktu K i Małysz wiecej i dzisiaj by na medal chyba starczylo... nie mamy wyrowanej ekipy, o Mateji nie ma co mowic bo to koleny konkurs zwalony przez niego, a Stoch i Żyła niezle, ale mogli lepiej, szczegolnie Stoch w formie w II skoku.

pzdr

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom