mikis1995
Użytkownik
Siemanko, widać, że jestem tu nowy nie? Nowy na forum, świeżak w bukmacherce - każdy kiedyś zaczynał. Moja przygoda z bukmacherką trwa od września tego roku. Trochę się już nauczyłem, trochę kasy wydałem, trochę jest jeszcze w grze.
Chcę Wam zaprezentować moje typy, które opierają się na analizie, obserwacji oraz typowania kolegów (nieraz jest tak, że zerkam do typów od kogoś innego i weryfikuję czy naprawdę warto).
Obstawiam tylko PIŁKĘ NOŻNĄ oraz gram tylko na STS-ie (podobno kiepski buk ze względu na 12% podatku).
Ustalmy zasady - gram systemem - oscylatorem(więcej info priv) oraz od czasu do czasu zagram jakiegoś singla, dlatego, żeby rozróżnić, te kupony przyjmę nazewnictwo:
KUPON OSC 1 - system, oscylator
KUPON BET&WIN 1 - "pewniaki" z kursami 1.6-2.5
Postaram się grać regularnie, co najmniej raz w tygodniu.
Jako, że część kasy mam jeszcze w obiegu, ustalam sobie budżet na 50zł.
No to lecimy! Proszę o komentarze, porady, wiadomości prywatne
Chcę Wam zaprezentować moje typy, które opierają się na analizie, obserwacji oraz typowania kolegów (nieraz jest tak, że zerkam do typów od kogoś innego i weryfikuję czy naprawdę warto).
Obstawiam tylko PIŁKĘ NOŻNĄ oraz gram tylko na STS-ie (podobno kiepski buk ze względu na 12% podatku).
Ustalmy zasady - gram systemem - oscylatorem(więcej info priv) oraz od czasu do czasu zagram jakiegoś singla, dlatego, żeby rozróżnić, te kupony przyjmę nazewnictwo:
KUPON OSC 1 - system, oscylator
KUPON BET&WIN 1 - "pewniaki" z kursami 1.6-2.5
Postaram się grać regularnie, co najmniej raz w tygodniu.
Jako, że część kasy mam jeszcze w obiegu, ustalam sobie budżet na 50zł.
No to lecimy! Proszę o komentarze, porady, wiadomości prywatne