>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Misiek oscyluje

mikis1995 50

mikis1995

Użytkownik
Siemanko, widać, że jestem tu nowy nie? Nowy na forum, świeżak w bukmacherce - każdy kiedyś zaczynał. Moja przygoda z bukmacherką trwa od września tego roku. Trochę się już nauczyłem, trochę kasy wydałem, trochę jest jeszcze w grze.

Chcę Wam zaprezentować moje typy, które opierają się na analizie, obserwacji oraz typowania kolegów (nieraz jest tak, że zerkam do typów od kogoś innego i weryfikuję czy naprawdę warto).

Obstawiam tylko PIŁKĘ NOŻNĄ oraz gram tylko na STS-ie (podobno kiepski buk ze względu na 12% podatku).

Ustalmy zasady - gram systemem - oscylatorem(więcej info priv) oraz od czasu do czasu zagram jakiegoś singla, dlatego, żeby rozróżnić, te kupony przyjmę nazewnictwo:

KUPON OSC 1 - system, oscylator
KUPON BET&amp;WIN 1 - &quot;pewniaki&quot; z kursami 1.6-2.5

Postaram się grać regularnie, co najmniej raz w tygodniu.

Jako, że część kasy mam jeszcze w obiegu, ustalam sobie budżet na 50zł.

No to lecimy! Proszę o komentarze, porady, wiadomości prywatne

mikis1995 50

mikis1995

Użytkownik
KUPON OSC 1
(kupon jest rozliczony od ręki, jednak podaję go ze względu, na to, żeby było widać jak działa oscylator)
Data rozstrzygnięcia: 12.11.2016 19:45
Kurs: 4.96(po wliczeniu podatku z STS)
Stawka: 10zł
Do wygrania: 49,6zł
Nowy Sącz - Legnica (1:0) ✅
Typ: 1, Kurs: 2.40
Bytów - GKS Katowice (1:0) ⛔
Typ: 2, Kurs: 2.35
PROFIT: -10zł
BUDŻET: 40zł

mikis1995 50

mikis1995

Użytkownik
KUPON OSC 2

Data rozstrzygnięcia:
19.11.2016 17:15
Kurs: 5.49(po wliczeniu podatku z STS)
Stawka: 12zł
Do wygrania: 65,88zł

Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa
Typ: 2, Kurs: 2.15
Górnik Łęczna - Ruch Chorzów
Typ: 2, Kurs: 2.90
PROFIT: ?
BUDŻET: ?
Dwa wyjazdowe mecze.
Legia jest na fali, po udanym meczu z Realem, zwycięstwem z Cracovią chłopaki dostali tydzień odpoczynku. Michał &quot;Pirania&quot; Pazdan wrócił do gry, Magiera przejął zespół i Legia stanęła na równe nogi. H2H z Jagiellonią Legia ma na plus, chociaż Jaga ostatnio jest na fali, nie sądzę, żeby rozgromili warszawiaków. Jedyne co może zagrozić mojemu kuponowi to remis. Jak będzie - zobaczymy.
Ruch po totalnie nieudanym meczu z Lechem (0:5) stanie do walki z Łęczną o przetrwanie. U chorzowskich trzeci mecz zagra nowy bramkarz Hrdlicka, który lepiej prezentuje się od młodego Lecha. Problemu ze zdobywaniem bramek niebiescy nie mają (nie licząc tego nieszczęsnego meczu z Lechem) i nieraz pokazali, że potrafią wbić po 3, 4 bramki. Zasługą tego jest Jarek Niezgoda - świetny talent. Bilans na wyjeździe niebiescy mają niezły, myślę też, że to będzie przełomowy mecz. Kurs świetny, śmiało można stawiać singla na Ruch.

mikis1995 50

mikis1995

Użytkownik
KUPON BET&amp;WIN 1

Data rozstrzygnięcia: 13.11.2016 14:45
Kurs: 1,45(po wliczeniu podatku z STS)
Stawka: 5zł
Do wygrania: 7,26zł

Raków Częstochowa - Polonia Warszawa (3:1) ✅
Typ: 1, Kurs: 1.65

PROFIT: 2,26zł
BUDŻET: 42,26zł

Co tu dużo pisać. Raków na fali, w dodatku gra u siebie. Polonia jak zwykle ma problemu pozaboiskowe co odbija się na grze. Dobry kurs, mecz prosty do analizy. Chciałem pisać, że kurs wzrósł z racji tego, że jest już 25 minuta, ale przed chwilą Raków strzelił gola. Jednak kurs 1.19, także ciągle warto!

Do góry Bottom