E-sport LoL
Spotkanie : G2 - Splyce
Typ : Splyce wygra 3 mapę
Kurs : 2,50
Stawka : 5 zł
5zł
mithyy zrobił grę dla G2. Wyczuwam jednak 2-2, tym razem Splyce nie pozwoli mu zagrać Tahmem.
Stan konta : 113,4 zł
Po pierwsze G2 ma już zapewniony awans na mistrzostwa. Buki chyba o tym nie wiedzą.
Ja rozumiem, że Duńczycy są beniaminkiem, ale taki kurs po taaakim zwycięstwie na mapie drugiej to jakiś żart. Liczyłem, że zrównają się na po 1.83. Po takim kursie cisnę dalej Splyce, choć szansa jest troszkę mniejsza, tym razem Kobbe może dostać zbanowaną Sivir, którą grał bardzo dobrze przez obie mapy. Również Gragas jest w zagrożeniu banem. Należy też pamiętać zwycięstwo Splyce z przed tygodnia nad H2K 3:2. ( Matko, jakie tam musiały być kursy - mecz typu Barcelona - Eibar). Cisnę zatem dalej w Splyce i mam nadzieję, że złapali już odpowiedni rytm. Spodziewam się bardziej ofensywnej gry G2, co może spowodować masę błędów ( których sporo popełnili na 2 mapie, zwłaszcza Zven), z drugiej strony mogą się również odbić, są przecież faworytem tego spotkania. Szanse oceniam na 50/50 i takie powinny być też kursy, dlatego po 2.37 biorę SPlyce.
Edit :
Kursy na Splyce urosły do 2,5 dlatego gram też na nich 4 mapę.
Kurs : 2,5
Stawka : 5,5 zł
5,5 zł
Stan konta : 107,86 zł