>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Minusowy stan konta w Expekt .

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Witam mam -30 zł na koncie , ale to z winy expektu bo mi źle kupon rozliczyli tzn na moja kozysc dobrze ale potem poprawili , czy jak dokonam wpłaty 30 zł to bede miał 0 zł na końcie czy normalnie 30 zł ?? Bo wiem że na Bwin miałem -5 zł ale jak dokonałem wpłaty 200 zł to narmlanie na koncie miałem 200 zł . CZy ktos może wie jak to jest na Expekt bo nie wiem czy mi sie opłaca wpłacać ????

T 0

treliusz

Użytkownik
Witam mam -30 zł na koncie , ale to z winy expektu bo mi źle kupon rozliczyli tzn na moja kozysc dobrze ale potem poprawili , czy jak dokonam wpłaty 30 zł to bede miał 0 zł na końcie czy normalnie 30 zł ?? Bo wiem że na Bwin miałem -5 zł ale jak dokonałem wpłaty 200 zł to narmlanie na koncie miałem 200 zł . CZy ktos może wie jak to jest na Expekt bo nie wiem czy mi sie opłaca wpłacać ????

sam sie kiedys z tym spotkalem. po wplacie bedzie mial 0zl

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
ja tak miałem na Betgunie, coś minus 6 złotych i jak wpłaciłem, to po prostu tą minusową kwotę odjęli mi od depozytu. Ale najlepiej po prostu do nich napisać.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
ja bym juz tam nie wplacal kasy, ich blad i stracili - dajac Ci minusowy stan konta bedziesz frajerem ktory im odda a jak wiadomo, kto daje i zabiera ten sie smazy w piekle ????
wiec zmien buka ????

vipsunny 0

vipsunny

Użytkownik
ja uwazam ze lepiej im oddac to co ich.. inaczej wyegzekwuja swoja naleznosc na drodze prawnej (czytaj: komornik) poniewaz maja wszystkie Twoje dane i pewnie nawet skan dowodu osobistego wiec lepiej zwrocic im te pare zlotych i nie robic sobie niepotrzebnie problemow.. rozmawialem na live chat z obsluga z bet-at-home i mi powiedzieli ze w takich przypadkach minusowych kont to moga podjac kroki prawne i naslac na owego uzytkownika komornika i odzyskac swoje pieniadze.. ale oczywiscie zanim to zrobia to poinformuja uzytkownika stosownym e-mailem

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
ja uwazam ze lepiej im oddac to co ich.. inaczej wyegzekwuja swoja naleznosc na drodze prawnej (czytaj: komornik) poniewaz maja wszystkie Twoje dane i pewnie nawet skan dowodu osobistego wiec lepiej zwrocic im te pare zlotych i nie robic sobie niepotrzebnie problemow.. rozmawialem na live chat z obsluga z bet-at-home i mi powiedzieli ze w takich przypadkach minusowych kont to moga podjac kroki prawne i naslac na owego uzytkownika komornika i odzyskac swoje pieniadze.. ale oczywiscie zanim to zrobia to poinformuja uzytkownika stosownym e-mailem
z Twojej winy jest ten minusowy stan konta czy z ich? chyba z ich jak zle rozliczyli, nie musiales patrzec na liveskora jaki jest wynik, bo wyniki podane przez nich sie licza wiec podali taki a nie inny rozliczyli poprawnie i ich blad jest ze padl inny wynik a nie Twoj.. wiec specjalnie ich nie oszukales wiec gadanie ze komornika Ci wysla mozesz sobie wsadzic miedzy bajki

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Tak na pewno będą walczyć o 30zł, koszty by przerosły wyegzekwowaną sumę. Zresztą nawet nie mają szans czegokolwiek wyegzekwować, bo w Polsce hazard przez internet jest nielegalny, czyli tym samym umowa między nimi a osobą grającą na terytorium Polski jest nieważna.

Do góry Bottom