>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

minusowe konto u bukmachera, co dalej

kangur-60259 72

kangur-60259

Użytkownik
Na forum czytałem historię w których osoby u danego bukmachera miały dane saldo minusowe i przy następnej wpłacie minus był korygowany. Działo się to z różnych powodów np. błędów jakie popełniał bukmacher przy wystawianiu oferty jeśli chodzi o terminy meczów.
Naszło mnie takie pytanie: A co jeśli przez dłuższy okres czasu (lub w ogóle) nie wpłacalibyśmy pieniędzy do danego bukmachera. Czy może nas za to jakoś ,,ścigać&quot; tak jak np. normalny dług?

civilpl 280

civilpl

Użytkownik
Na Bwinie jest niby napisane, że mogą to zrobić:
&quot;Zastrzegamy sobie prawo do unieważnienia wszelkich zakładów, na które miał wpływ taki Błąd, i pobrania z Konta wszystkich pieniędzy związanych z tymi zakładami lub, gdyby na Koncie nie było wystarczających środków, wymagania od Użytkownika zapłacenia nam zaległej kwoty związanej z tymi zakładami&quot;
Ale konsekwencją może być zamknięcie konta. Nie ma nigdzie napisane nic o żadnej windykacji. Ale nie miałem takiego przypadku i nie wiem czy coś poza zamknięciem konto może z tego wyniknąć. Według mnie nie, chyba że ktoś celowo ich oszukuje w jakiś sposób - to wtedy mogą oddać sprawę do sądu lub zgłosić na policję. Jeżeli sami popełnili błąd w wyniku którego powstało ujemne konto to raczej sankcją może być zamknięcie tego konta, ale to zależy od sprawy, kwoty i okoliczności.

K 29

kalonek

Użytkownik
Na forum czytałem historię w których osoby u danego bukmachera miały dane saldo minusowe i przy następnej wpłacie minus był korygowany. Działo się to z różnych powodów np. błędów jakie popełniał bukmacher przy wystawianiu oferty jeśli chodzi o terminy meczów.

Naszło mnie takie pytanie: A co jeśli przez dłuższy okres czasu (lub w ogóle) nie wpłacalibyśmy pieniędzy do danego bukmachera. Czy może nas za to jakoś ,,ścigać&quot; tak jak np. normalny dług?
Że niby komornik, windykator czy coś? ???? daj spokój nie wierze w takie opcje

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Jak te saldo jest minusowe w bet at home, bo też tak kiedyś miałem napisz do supportu z prośbą o wyzerowanie konta i zamiast minusowego będziesz miał 0 wpłacać to ja bym nie wpłacał aby wyzerować chyba że byłby to buk na którym mi zależy np betfair pinnacle marathonbet

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Od ponad roku mam -100zł w Betsafe i jedyna ich reakcja to bardzo częste maile z bonusami od wpłaty ????
Od czasu do czasu rozdają darmowe zakłady mi dali jakiś czas temu 20 zł jak tobie kiedyś dadzą jakiś darmowy zakład to będziesz mieć szanse aby stan konta wyniósł powyżej zera.

Do góry Bottom