>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Minimalna wpłata

N 0

nicram

Użytkownik
Witam, wiem że temat wygląda jakby go zakładał 10latek, który zamierza pierwszy raz zagrać u buka - ale proszę mnie nie osądzać po pozorach.
Kilka lat temu kiedy zaczynałem swoją przygodą zacząłem własnie na betandwin.com oczywiście wszystko przegrałem.
Dziś jestem zainteresowany tą platformą ze względu na bogatą ofertę transmisji na żywo. I tylko i wyłącznie zamierzam tam oglądać mecze (gram gdzie indziej). Jednak aby oglądać muszę mieć jakieś środki. Bez sensu mi wpłacać tam 10 euro skoro i tak nie chce za nie grac.
I teraz pytanie w jaki sposób wpłacić tam możliwie mało pieniędzy?
Kiedyś pamiętam mieli okolicznościowe bony za 5PLN - ma ktoś może taki na zbyciu?
Może istnieje tam możliwość, że ktoś z Was przeleje mi dosłownie 1grosz - abym miał środki na koncie i mógł oglądać tam mecze?
Proszę o poradę co zrobić aby wpłaćić tam minimalnie mało pieniędzy?
Powtarzam że te pieniądze i tak będą stracone, bo nie zamierzać na bwin grac.
Pozdrawiam.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
1. Bonami nie handlujemy ani o nie nie prosimy.
2. Nie ma możliwości transferu środków między kontami graczy - nikt Ci &quot;jednego grosza nie wyśle&quot;
3. Minimalna wpłata to 40... złotych (przynajmniej jak masz konto w PLNach)
4. Nawet jeśli w Euro, to co to jest dla gościa, który ma kilka tysi miesięcznie z bukmacherki?
5. Wpłać te 40 PLN/EUR, zagraj jeden zakład za całośc i wypłać zostawiając jakąś &quot;końcówkę&quot;
Po problemie.

edit: oczywiście pisząc &quot;Co to jest dla gościa...&quot; miałem na myśli kwestię, którą Ci wyjąsniłem przez PW (czyli niekoniecznie wydawanie tej kwoty ;) )
????

N 0

nicram

Użytkownik
Witam,
Nie pomyslalem o tym, ze kase mozna &quot;odzyskac&quot; gdzie indziej stawiajac zdarzenie przeciwstawne.
Podziekowania dla kukli.
Temat do zamkniecia.

Do góry Bottom