>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Minimalizowanie strat.

P 0

ppkkrawczyk

Użytkownik
Witam, tutaj pojawia sie moj kolejny problem . Jak zminimalizowac straty gdy gra nie idzie po mojej mysli?
Przykład:
Gram LTD.
Stawiam Lay za 10 e kurs 3.00 na mecz X - Y
jednak do 60 minuty jest 0 - 0 wiec chce się wycofać z rynku, załóżmy ze back wynosi 2.00
Pytanie jak obliczyc ile postwic na back zeby byc jak najmniej stratnym?
Wiem, że są kalkulatory ale np. Betcalc potrafi liczyc tylko zysk, bo jesli kurs na back jest nizszy niz lay to automatycznie sie przestawia. Mam tez , drugi kalkulator na dysku, lecz też głupieje gdy back jest nizszy od lay i wyswietla we wszystkich polach 0.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
geeks toy kolego, montujesz ten mecz w programie i widzisz ruchy kursów, program bez problemu można zintegrować z betfair. Po lewej stronie od obecnych kursów (w zależności od tego jaki rynek wybrałeś 1X2/ u/o etc.) masz najniższą możliwą stratę (na czerwono) bądź też jeśli idzie po Twojej myśli (gol) to rośnie kwota na zielono. Wystarczy kliknąć w to i program sam dobiera stawkę i po najkorzystniejszym kursie masz niemal równowagę co do centa niezależnie od rezultatu. Polecam Geeksa zdecydowanie, darmowy program - 30 minut i ogarniesz poruszanie się po nim.

P 0

ppkkrawczyk

Użytkownik
nie chodzi mi o geeksa tylko jak to zrobic na normalnych intefejsie betfair.
Jak narazie cały czas siedze w geeksie i gram na wirtualne pieniadze wiec wiem jak on działa, ale planuje wplacic prawdziwa kase, a geeks jest płatny, wiec odpada.

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
nie chodzi mi o geeksa tylko jak to zrobic na normalnych intefejsie betfair.
Jak narazie cały czas siedze w geeksie i gram na wirtualne pieniadze wiec wiem jak on działa, ale planuje wplacic prawdziwa kase, a geeks jest płatny, wiec odpada.
Wpisz w google &quot;back lay calculator&quot; - jest tego mnóstwo.

Do góry Bottom