>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Miedz Legnica 35-33 Piotrkowianin-Kiper 05.11.2005

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
Miedz Legnica - Piotrkowianin-Kiper (Extraklasa M)

1,50 12,00 2,35 bet-at-home

Bardzo ciekawy mecz zmierza sie 2 ostanie ekipy naszej ekstraklasy Piotrkowianin jak do tej pory 2 pkt Miedz 4. Moim zdaniem ten mecz wygra Legnica ponieważ sa lepszym zespołem i napewno beda chcili to udowodnić w tym spotkaniu tymbardziej ze grają u siebie. Piotrkowianin ostatnio przegrał 3 mecze wiec nie daje im szans w tym spotkaniu.

Mój typ : 1

S 0

send

Forum VIP
2.55 na Kiper? Biorę w ciemno, nawet jeśli to ma być stawka 1/10. Miedź nie gra nic, przegrana z AZSiF Gdańsk, nawet w ich hali(swoją drogą miałem być na tym spotkaniu, jednak coś mi wypadło) wygląda bardzo źle. Akademicy nie grają nic, a to, że strzelili Legniczanom 37 bramek...? To musiał być cud, lub też wprost beznadziejna postawa gości. Na to pierwsze nie liczę, ponieważ nigdy cuda nam się nie zdarzają, tak więc zostaje ta druga opcja. DomeL, nie zauważyłeś, że Miedź przegrała także 3 mecze z rzędu? Z drugiej strony Kiper przegrał z Płocczanami tylko 26-27 po bardzo zaciętym widowisku. Myślę, że stać ich na wygraną, a kurs 2.55 jest wyraźnie przesadzony.

Pozdrawiam

SenD

domel 49

domel

Forum VIP
DomeL, nie zauważyłeś, że Miedź przegrała także 3 mecze z rzędu? Z drugiej strony Kiper przegrał z Płocczanami tylko 26-27 po bardzo zaciętym widowisku.
SenD mi sie wydaje ze Legnica musi sie wkoncu przełamać i myślę ze będzie to w tym spotkaniu. Co do Kipera przegrali z Wisłą mala ilością bramek a to dlatego ze Wisła dziś gra w LM i napewno nie grali swoim najsilniejszym składem. Dla mnie ten mecz Legnica musi wygrac.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom