>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Michalek, moja historia.

M 0

michalek-74437

Użytkownik
Witam, Mam na imię Michał (tak, wiem, trudno to wydedukować po nicku) i z informacji osobistych to właściwie tyle.
Kim jestem? Czym się zajmuję? Skąd wiem tyle ile wiem?
Odpowiedzi na te pytanie nie są fundamentem tego tematu, dlatego nie musicie ich znać.
Jako że jestem osobą silnie zdeterminowaną na osiąganie celów, pokażę wam jak z małej kwoty (30$) zrobię coś, co będzie można śmiało nazwać pokaźną sumką.
W moim życiu, podobnie jak na betfair, stosuję jedną, kluczową zasadę, bez której nic bym nie osiągnął: Wyznacz Cel -&gt; Osiągnij go -&gt; Nagrodź się -&gt;Wyznacz nowy Cel.
Ok, tyle tytułem wstępu, teraz do rzeczy,
Jak mówiłem saldo początkowe 30$, temat miałem założyć wczoraj, ale trwały prace na serwerze więc nie mogłem tego uczynić, ale już wczoraj zacząłem moją pracę.
Pierwszy Cel: Saldo 50$
Kilka pierwszych greenów:
AEL Kalloni - OFI 0.28$✅
Estoril - Belenenses 2.05$✅
Indepediente - Newells 4.66$✅
Alfreton Town - Tamworth 3.90$✅
Niestety nie mogę wkrzucać jeszcze grafik ani linków (&lt;10 postów) ale mam je na komputerze i wszystkie wyniki będę zastępował screenami.
Co do ostatniej pozycji, złapałem greena, po czym mecz został przesunięty, ktoś się orientuję jakie betfair ma zasady w tym przypadku, pieniądze nie zostaną doliczone do mojego konta ???? ?
Pozdrawiam i liczę na wasze pytania ????

M 0

michalek-74437

Użytkownik
Po pierwsze, miło że napisałeś ????
Co do Twojego pytania, gram tylko i wyłącznie przed rozpoczęciem spotkania, zwykle jest to godzina, czasem dwie przed meczem (płynność nawet na mniej interesujących spotkaniach znacznie się zwiększa). Gram tylko i wyłącznie &quot;Match Odds&quot;, czyli końcowy rezultat. NIGDY nie gram w trakcie spotkań, jeżeli mam wybrać, odczekać 5 minut spotkania i wyjść na &quot;+&quot; czy ciąć straty i pogodzić się z małym &quot;-&quot; zawsze jest to druga opcja.
Dzisiejszy dzień niestety nie należał do udanych, ogólnie nie było żadnego ⛔, ale niespodziewany wyjazd poza miasto uniemożliwił mi kontrolowanie sytuacji przez co musiałem powychodzić ze wszystkich rynków, co dało mi dzisiaj tylko 2$✅. Oczywiście wszystkie screeny będą, jak tylko osiągnę wymaganą liczbę 10 postów.
Przed chwilką skończyłem przeglądać nocne spotkania, ale na chwile obecną nie znalazłem nic, co warte byłoby zainwestowania moich pieniędzy, jeżeli coś się zmieni, na pewno o tym napiszę.
Do osiągnięcia celu (50$) brakuje około 10$, jak znajdę jutro czas, to myślę że będę mógł się pochwalić osiągnięciem pierwszego poziomu ????

V 3

vatrogasac

Użytkownik
Temat wydaje sie ciekawy, szczegolnie ze sam przymierzam sie do gry pre match niesety jeszcze okreslenie strony w ktora pojda kursy sprawia mi problem, ale patrze i obserwuje, bylo by fajnie jakbys cos wiecej napisal o swoich zagraniach zeby byl to temat edukacyjny dla niektorych ;) pozdrawiam i powodzenia

M 0

michalek-74437

Użytkownik
Z przyjemnością opisze wszystko krok po kroku, jednak musisz na to troszkę poczekać, opisywanie jakichkolwiek zagrań bez poparcia screenami jest nie poważne i może nie budzić zaufania, dlatego nie chcę się tutaj rozpisywać nadaremno ????
PS. Zwróć uwagę na kursy u bukmacherów, każdy bukmacher ma odpowiedni algorytm (przykład : Jeżeli bukmacher X ustali kurs na drużynę A - 1.8 to przybliżony kurs na drużynę B wyniesie 4.10 - 4.40, raczej nie więcej).
Na Betfair bukmacherem jest człowiek, taki sam jak Ty czy Ja, każdy ma inny cel, inną strategie, wykorzystaj to, znajdź zawyżony/zaniżony kurs.
Naucz się na początek wyłapywać te różnice na giełdzie, jest ich sporo.
@edit
Na szybko, znalazłem coś ciekawego, mecz Estudiantes Tecos - Altamira, kurs na Altamire lata koło 4, to za wysoko. Spadnie.

Do góry Bottom