>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MG_08

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
1.
Widzew Łódź - Skra Częstochowa
Typ: Widzew -1
Kurs: 1,92
Bukmacher: Unibet
Stawka: 7/10
✅
2.
Widzew Łódź - Skra Częstochowa
Typ: Widzew -2
Kurs: 3,10
Bukmacher: Fortuna
Stawka: 2/10
⛔
Widzew pewnie kroczy do pierwszej ligi, pierwsze miejsce i bardzo pewna gra, u siebie prawdziwa twierdza na ten moment nie do zdobycia, siedem spotkań przed własną publicznością, sześć zwycięstw i jeden remis.
Skra to jeden z kandydatów do spadku, przegrywali już wysoko w tym sezonie i to nie z takimi zespołami jak Widzew, kilkoma golami ograł ich Ruch (4:0), Olimpia (4:0) i GKS Bełchatów (3:0).
Co prawda Widzew zagra dzisiaj bez dwóch swoich młodzieżowych reprezentantów ale kadra jest na tyle wyrównana, że spokojnie są zawodnicy którzy mogą ich godnie zastąpić. Uważam, że 17 tyś ludzi na stadionie będzie dzisiaj oglądać bardzo pewne zwycięstwo swojego zespołu. Przewiduje wynik 3 a może nawet 4:0 dla łodzian.
Spóźniłem się bowiem rano kursy były znacznie wyższe.​

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
3.
Granada - Mallorca
Typ: over 2.5
Kurs: 2,30
Stawka: 4/10
⛔
Do bardzo ciekawe spotkania dojdzie dzisiaj na zapleczu La Liga.
Trzecia w tabeli Granada podejmować będzie szósty zespół ligi.
Mallorca w tym sezonie rozegrała 4 mecze na obiektach rywali i ani razu nie padł wynik overowy, szansa ku temu otwiera się dzisiaj bowiem przeciwnik usposobiony bardzo ofensywnie, zespół z którym &#39;&#39;wyspiarze&#39;&#39; lubią grać otwartą piłkę oraz zespół z którym zawsze pada dużo goli.
Granada bo o niej mowa ma na swoim koncie sześć meczów pod rząd z overowymi wynikami.
Gospodarze bardzo liczą na Puertasa który ma już w tym sezonie 6 trafień.
Jeśli chodzi o h2h to biorąc pod uwagę ostatnie pięć spotkań to aż cztery razy padł wynik powyżej 2.5 goli.
Jeśli chodzi o kadry to na pewno w drużynie gospodarzy nie zagrają Fran Rico oraz Alberto Martin aczkolwiek oni już przez dłuższy czas leczą kontuzję (obaj mają kontuzje kolana)
Z takich ciekawostek jeśli chodzi o zespół gości to są oni wstrząśnięci burzą oraz opadami które nawiedziły w ostatnim czasie tę wyspę, wielu osób nie udało się uratować o czym wspominał na konferencji prasowej trener gości Vicente Moreno, właściwie zaczął od tego, że zauważył, że jego piłkarzy mocno dotknęła ta katastrofa, więc nie wiadomo jak to się odbije na dzisiejszej formie RCDM.
Ja liczę na podtrzymanie formy strzeleckiej gospodarzy oraz na pierwszy wyjazdowy over RCDM.​

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
4.
Rumunia - Serbia
Typ: over 4.5 kartek
Kurs: 1,74
Stawka: 8/10
✅
Mecz w którym już na pierwszy rzut oka widać, że może być bardzo ostry, spotykają się reprezentacje które potrafią &#39;&#39;jeździć na dupach&#39;&#39; i walczyć o każdy metr boiska co często skutkuje dużą ilością fauli a co za tym idzie również i karkami.
Sędziuje Kevin Blom, holender który lubi wyciągać kartki z kieszeni, w tym sezonie w Eredivisie pokazał 18 kartek w 4 spotkaniach, w tym jedną czerwoną.
W ostatnim meczu pomiędzy tymi zespołami sędzia pokazał &#39;&#39;zaledwie&#39;&#39; trzy żółte kartki i liczyłem, że dzisiaj kursy będą nieco inne na minimum 5 kartek ale niestety bukmacherzy myślą dzisiaj tak jak ja, że tych kartek jednak może się posypać i mamy kurs &#39;&#39;tylko&#39;&#39; 1,74 na w/w over.
Z historii wiemy, że między tymi drużynami bywały mecze gdzie linia 4.5 pokrywana była już do przerwy.​

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
5.
Bjorn Fratangelo - Alex Bolt
Typ: 2:0
Kurs: 2,21
Bukmacher: Expekt
✅
Finał chellengera w Fairfield w Stanach Zjednoczonych.
25-latek reprezentant gospodarzy podejmować będzie swojego rówieśnika z Australii.
Zdecydowanie bardziej cenię umiejętności Bjorna, którego miałem okazję dwukrotnie widzieć na tym turnieju i już po zwycięstwie w ćwierćfinale z Thompsonem twierdziłem, że Bjorn bierze ten turniej.
Zawodnik z Pensylwanii stracił na tym turnieju zaledwie jednego seta, w meczu pierwszej rundy z innym z Australijczyków - Smithem, oglądałem go również wczoraj przeciwko Ruudowi z Norwegii gdzie nie był faworytem, ale przebiegł się po swoim rywalu ogrywając go 6/2 6/2.
Fajnie ten zawodnik gra bekhendem.
Bolt to już trzeci Australijczyk którego moim zdaniem Bjorn odprawi z tego turnieju, jest zawodnikiem leworęcznym, oglądałem go w tym turnieju tylko raz przeciwko Altamirano, z tym, że było to niezła sieczka do oglądania, spotkanie zakończone po 3 tajbrekach.
Reasumując Bjorn Fratangelo gra tutaj najlepszy tenis i nie wyobrażam sobie by mógł dzisiaj przegrać, ja idę jeszcze dalej, uważam, że nie straci dzisiaj seta.
Jeśli ktoś szuka jednak czegoś do dubla to kurs na win wynosi ok. 1,45-1,50​

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
7.
Elias Ymer - Maximilian Marterer
Typ: Ymer
Kurs: 2,22
Bukmacher: 1xbet
Stawka 4/10
✅
Dla mnie zdecydowanie valoubet w stronę zawodnika gospodarzy.
Elias doskonale zna korty w Sztokholmie, to tutaj dwa lata temu wraz z bratem wygrał deblowy turniej, to tutaj w zeszłym roku odprawił w pierwszej rundzie Leonardo Mayera, a w drugiej rundzie był o krok od sprawienia niespodzianki w meczu z Fabio Fogninim przegrywając w 3. secie w TB.
Ymer na pewno w lepszej formie był pod koniec ubiegłego roku niż teraz, ale na szweckiej ziemi ma coś do udowodnienia.
Jego przeciwnik Maximilian jest zdecydowanie pod formą, na twardej nawierzchni przegrał 8 z ostatnich 10 spotkań, w tym ostatnie 6. Fakt, że Niemiec jest wyżej notowany i gra z zawodnikami z innej półki, ale wg. mnie dzisiaj kursy na &#39;&#39;farbowanego&#39;&#39; szweda są zdecydowanie za duże, gdzie ma ograć Marterera jak nie u siebie?
Idę w jego stronę.​

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
9.
Irlandia - Walia
Typ: over 3.5 kartek
Kurs: 2,02
✅
Linia na kartki w tym meczu w mojej ocenie jest zaniżona faktem, że w ostatnim meczu między tymi drużynami zobaczyliśmy tylko jeden kartonik. Myślę, że drugi taki sam mecz już nam się nie powtórzy, w tych wyspiarskich derbach kartek nigdy nie brakowało jeśli chodziło o stawkę.
W październiku zeszłego roku zobaczyliśmy 6 kartoników, a w marcu &#39;17 było ich 5.
Sędziuje dzisiaj Bjorn Kuipers który też średnio wyciąga 3-4 żółtka na mecz.
Myślę,że tą linię sama może pokryć Irlandia, która będzie chciała zmazać plamę z porażki z Walijczykami na ich terenie aż 1:4, kilka dni temu mieli 4 żółtka w meczu z Duńczykami u siebie.​

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
Pierwsze podsumowanie po #10 typach.
8W/2L
+6,44
-2

-4
+5,92
+4,84
+4,75
+4,88
+5,53
+4,08
+6,25

Otrzymane punkty reputacji: +1
mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
11.
Stocznia Szczecin - ZAKSA Kędzierzyn Koźle
Typ: over 183.5
Kurs: 1,68
⛔
W końcu inauguracja w Stoczni, po niedzielnych przejściach z inauguracją myślę, że dzisiaj już kibice w Szczecinie zobaczą dobrą siatkówkę i przede wszystkim długi mecz.
Gospodarze od tego sezonu naszpikowani gwiazdami, będą chcieli &#39;&#39;coś&#39;&#39; osiągnąć, miała być w niedziele łatwa wygrana z Gdańskiem, a tutaj trzeba zacząć z grubej rury z wicemistrzem z Kędzierzyna.
Nie wyobrażam sobie byśmy tutaj zobaczyli trzysetowy mecz, co najmniej mocne 4 sety z dużym prawdopodobieństwem pięciosetówki.
Zresztą już w rok temu w listopadzie byliśmy tutaj świadkami bardzo długiego meczu.
ZAKSA w sobotę wygrała w Będzinie 3:1.​

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
12.
Sock - Ymer
Typ: Ymer
Kurs: 2,70
Stawka: 3/10
⛔
Ymera annalizowalem przy typie nr. 7 także nie ma sensu się powtarzać, jeśli chodzi natomiast o Socka to w tym roku tylko równia pochyla, na ostatnich 10 spotkań wygrał raptem dwa.
Na hali w tym roku jeden mecz i to przegrany, Ymer 9W/6L
W tamtym roku nie udało sie przejść drugiej rundy, choc było bardzo blisko wyeliminowania Fogniniego, w tym roku uważam, ze sie uda bo Sock w ostatnim czasie słabiutko, a ściany pomogą gospodarzowi. Kurs bardzo atrakcyjny.​

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
14.
Monfils - Pospisil
Typ: Pospisil
Kurs: 2,41
Stawka: 5/10
⛔
15.
Monfils - Pospisil
Typ: Pospisil +2.5g
Kurs: 1,87
⛔
Ależ mecz szykuje nam się dzisiaj w belgijskiej Antwerpii.
Francuz kontra Kanadyjczyk. Obaj świetnie czują się grając na hali,
Monfi w tym roku bilans 7/0, jest niepokonany, ale Vasek bilans 15/1, robi ogromną wrażenie.
Idę dzisiaj w kierunku młodszego o 4 lata Vaska, który fantastycznie trzyma tutaj serwis, w dwóch meczach (przeciwko Mayerowi i Raoniciowi) dopuścił jedynie do jednej szansy na przełamanie dla rywala którą ostatecznie obronił. Francuz natomiast był tutaj przełamywany dwukrotnie, ale szans rywale mieli znacznie więcej.
Dziwi mnie ten rosnący który bowiem uważam, że to spotkanie na 50/50 nawet z lekkim wskazaniem na Pospisila który sprawę może tutaj załatwić serwisem.
Dodatkowym zakładem jest +2.5 gema na Vaska, w razie gdyby dochodziło do tajbreków i tam lepszym okazałby się Gael.​

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
16.
Stomil Olsztyn - Puszcza Niepołomice
Typ: Puszcza
Kurs: 2,90
Stawka: 9/10
⛔
O problemach finansowych Stomilu było już głośno i na pewno każdy kto się interesuje naszą kopaną to słyszał.
Wczoraj nastąpiło tąpnięcie jeśli chodzi o sztab szkoleniowy i piłkarzy, trener Kamil Kiereś rozwiązał kontrakt za porozumieniem stron, a piłkarze złożyli wezwanie do zapłaty zaległych wynagrodzeń.
Trenerem został Piotr Zajączkowski. Ogólnie rzecz biorąc bardzo nieciekawa sytuacja w Olsztynie.
Przyjezdza dzisiaj bardzo dobrze zorganizowana Puszcza, z dobrym bilansem na wyjazdach (2-4-1)
wygrana w Jastrzębiu i Głogowie, ale remisy w Niecieczy, Katowicach czy Chojnicach.
Dla mnie jedna z lepszych propozycji na dzisiaj po super kursie, jeszcze wczoraj można było złapać ponad 3, ale kursy spadają.​
17.
Ruch Chorzów - Widzew Łódź
Typ: Remis
Kurs: 3,17
Stawka: 5/10
⛔
Mecz przyjaźni na Cichej w Chorzowie.
Święto na trybunach i moim zdaniem podział punktów na boisku, Ruch u siebie 3-3-1, Widzew na wyjazdach 3-2-1.
Widzew jest liderem i ma 9 punktów przewagi nad zespołami poniżej podium dającego awans do pierwszej ligi, komfort psychiczny na pewno jest. Łodzianie wygrali ostatnich 6 spotkań w lidze, więc czas przystopować chociaż na chwilę. Na Cichej wygrała jedynie Odra Opole w tym sezonie tak więc Ruch potrafi się postawić.
Dla mnie najbardziej prawdopodobny jest remis w tym spotkaniu i tak też gram.​

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
Przerwa spowodowana była bardzo słabą formą.
Dzisiaj jedziemy ze składakiem.
#18.
Szwajcaria - Belgia
Modena - Lube Civitanova
Djoković - Zverev

Typ: over 1.5
over 179.5
2:0
Kurs: 3,08
Stawka: 9/10
⛔
#19.
Szwajcaria - Belgia
Modena - Lube Civitanova

Typ: over 2.5
over 179.5
Kurs: 3,07
Stawka: 7/10
✅

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
#20.
River Plate - Boca Juniors
Typ: Będzie czerwona kartka
Kurs: 2,10
Bukmacher: Forbet
Stawka: 10/10
Nie ukrywam, na taki mecz czekałem.
Pokaldam w nim duże nadzieję.
Pierwszy raz w historii Ci odwieczni rywale spotykają się że sobą w finale Copa Libertadores, pierwszy mecz 2:2, dzisiaj rewanż.
Wczoraj na treningu Boca 50k ludzi bo więcej się nie zmieściło, ciśnienie jest ogromne, ceny biletów na czarnym rynku dochodzą do 4800 euro!
U którego bukmachera widziałem podstawową linię na kartki aż 9.5
Bukmacherzy liczą na bardzo ostre granie stąd ten kurs, tylko 2.10 na red card.
W tym meczu już nie ma kalkulacji, nikt nogi nie odstawi, a jeśli wynik będzie niekorzystny dla któregoś zespołu to zacznie się polowanie na nogi rywala. Dla mnie minimum jedna czerwona kartka a nie zdziwię się jak będzie ich więcej.​

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
Mecz River - Boca został odwołany a więc mieliśmy zwrot.
#20.
FC Porto - Portimonense
Typ: Porto over 3.5 gola
Kurs: 3,05
✅
Ależ atrakcyjny kurs na w/w zdarzenie.
Bardzo silne Porto podejmuje Portimonense które na wyjazdach delikatnie mówiąc spisuje się słabiutko, bilans wyjazdowy to 1-0-4 z bilansem bramek 2:9.
Porto jest liderem, ale wykazać się musi pełną koncentracją bowiem ma tylko dwa punkty przewagi nad Sportingiem, trzy nad Bragą a cztery nad Benficą, a więc jak widzimy ciasno w czubie tabeli.
Dziś rywali idealny by nastrzelać bramek, cztery gole tutaj tracił np. Lokomotiv Moskwa w LM, trzy gole w plecak zapakowało Schalke.
h2h, w lutym tego roku odbył się mecz gdzie Portimonense było gospodarzem, wynik 5:1 dla Porto, rok temu na Porto u siebie 5:2 w lidze i 3:2 w pucharze Portugalii.
Porto od dłuższego czasu musi radzić sobie bez Aboubakara i to jedyny ubytek w składzie, natomiast goście zagrają najprawdopodobniej bez podstawowego bramkarza który ma kontuzję barku.
Porto we wtorek ma LM, ale to jest ostatnia kolejka a awans z pierwszego miejsca pewny, więc można skupić się na lidze.​

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
Drugie podsumowanie po #20 typach.
10W/10L

Po słabym okresie była przerwa, wczoraj udało się wrócić na właściwe tory, oby cały czas na plus.

Jedziemy dalej.

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
#21.
Bournemouth - Liverpool
Typ: over 2.5 &amp; over 4.5 rzutów rożnych gospodarzy
Kurs: 3,08
Bukmacher: Fortuna
Stawka: 6/10
✅
Zakład łączony który daje bardzo przyjemny kurs - powyżej 3.
Zacznijmy od overa bramkowego, tutaj mamy kurs 1,63 - Wisienki na 15 kolejek wykręcili aż 12 overowych wyników, Liverpool 7. Fajnie wygląda też h2h gdzie w ostatnich 5 spotkaniach w przeciągu dwóch lat padały wyniki odpowiednio od najstarszego: 1:2, 4:3, 2:2, 0:4, 3:0
Do tego dodajmy, że Wisienki jak grają z topowymi drużynami to wygląda to obiecująco jeśli chodzi o gole, w tym roku z City 1:3, z Arsenalem 1:2, z United (jeśli ich można nazwać topową drużyną) 1:2.
Wszystkie znaki na niebie wskazują, że ten mecz będzie obfitował w gole.
Drugim typem są rzuty rożne gospodarzy którzy moim zdaniem będą mieli ich co najmniej pięć a taki zakład fortuna wycenia na 1,89.
Liczę na otwarty mecz a co za tym idzie na duży sytuacji podbramkowych, gospodarze myślę, że będą grać otwarty futbol, rzutów rożnych potrafią nabijać, w ostatniej kolejce kiedy wygrali z Huddersfield mieli ich 4, wcześniej z Arsenalem u siebie 5 a z United aż 9.
Myślę, że linia 4.5 spokojnie jest do przekroczenia i tak próbujemy.​

Do góry Bottom