>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MFL i jego wizje...

mfl 439

mfl

Użytkownik
Witam, w moim temacie ????
Dawno temu w czasach studenckich, wykładowca przedstawiał Nam pewien schemat działania w ramach działalności biznesowej. Na zakończenie dodał:
&quot;Powiedziałem Wam co miałem powiedzieć, a teraz powiem co myślę: nauczcie się tego, fajnie znać te szablony, schematy, ale jeśli chcecie osiągnąc sukces i wybić ponad wszystkich, nie stosujcie się do nich, bo będziecie przeciętniakami, musicie mieć własną niepowtarzalną wizję.&quot;
Dlatego dla mnie analiza jest ważna, ale nie najważniejsza. Nie lubię słów &quot;analiza&quot;, &quot;argumenty&quot; jakże popularnych na forum. Uważam, że analiza ogranicza. Bo jeśli masz czuja, że wejdzie kurs 3.00, to siłą rzeczy w analizie nie znajdziesz zbyt wiele argumentów za typem, bo gdybyś miał argumenty, kurs nie byłby tak duży.
ponadto:
Prognoza na podstawie analizy przeszłości może nam powiedzieć jaka przyszłość może być, ale nie powie jaka ta przyszłość będzie.
Dlatego przede wszystkim w moich typach kieruję się intuicją, takim właśnie czujem, czasem przeciw kursom, szukam kursów przesadzonych, jak czuję smród to lubię i zagrać wyższy kurs.
W sporcie trendy się zmieniają, staram się wyczuć, kiedy wejść do gry.

SALDO POCZĄTKOWE 200 j.
bukmacher: William Hill
kupon #1
Wozniacki- Kerber 2 @ 2.00 ⛔
Demoliner/ Gonzalez- Arends/Middelkoop 2 @ 1.83 ⛔
AKO: 3.67
stawka: 10 j.
do zwrotu: 36.66 j.
przegrany , SALDO 190 j.

Otrzymane punkty reputacji: +6
mfl 439

mfl

Użytkownik
Kupon # 2
Lacko - Zverev , Zverev 2-0 @ 2.20 ✅
Mannarino- Dzumhur 1 @ 1.67 ⛔
AKO 3.67
stawka 10 j.
do zwrotu 36.66 j.
przegrany, SALDO 180 j.

mfl 439

mfl

Użytkownik
Kupon # 3
Urugwaj - Portugalia
Pepe - zółta kartka @ 2.62
stawka 20 j.
do zwrotu 52.50 j.
Wyższa stawka na to zdarzenie. Nie dlatego, że po dwóch pierwszych kuponach chcę się odegrać, lecz ze względu na to w jakim towarzystwie będzie się dziś Pepe obracał: gryzący Suarez i nie dający sobie w kaszę dmuchać Cavani. Wiadomo dodajmy do tego emocje, łokcie będą pracowały ????. W przypadku gdy Urugwaj bedzie prowadził, będą robić kontry, jak nie będzie szło Portugalczykom, może zrodzić się frustracja, a to przecież ostatni world cup Pepe.

Do góry Bottom