>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Metoda strzelenia bramki zakład przedmeczowy i live, który buk to oferuje?

T 9

tesla33

Użytkownik
Tak jak w temacie. Na razie znalazłem tylko expekta i bet365. Expekt oferuje zakłady live na to, z czego zostanie strzelona bramka, jednak bet365 ma ograniczoną ofertę, ponieważ live w ogóle nie oferuje z tym typem, a zakład przed meczowy to tylko sporadycznie, w kilku meczach/ligach. Może wy się orientujecie, który bukmacher oferuje takie zakłady? Chodzi mi oczywiście o metodę strzelenia bramki (strzał, główka, karny, itp.).

T 9

tesla33

Użytkownik
Nie zakładaj wątku dla zadania pytania , które dawno tu padło - wystarczy skorzystać z opcji SZUKAJ
http://forum.bukmacherskie.com/f57/zaklad-na-to-jak-zostanie-zdobyta-bramka-24242.html
Masz w pewnym sensie racje, jednak ostatni post w tamtym temacie został napisany w 2008 roku :-|. Nie sądzisz, że przez tyle czasu mogło się ogrom rzeczy zmienić? Sam niedawno widziałem wiadomość z paru miesięcy temu, gdzie ludzie pisali, że ten właśnie typ zakładu o który mi chodzi został wycofany w pewnym bukmacherze (nie pamiętam nazwy).

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Ale mogłeś przecież odświeżyć tamten istniejący wątek , a nie zakładać nowego...

Do góry Bottom