>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Metoda na Champioship

N 1

nikobellic1

Użytkownik
Witam ! Zauważyłem pewną zależność w lidze angielskiej Championship.
Mianowicie przeglądając wyniki meczów z chociażby z tego sezonu zauważyłem to iż gdy następuje remis 0-0 w którymś z meczów , w następnych meczach drużyn które bezbramkowo zremisowały zawsze pada chociaż by jedna bramka. Zawsze można wykorzystać to do obstawiania na over 0.5 , wiadomo nie są to wysokie kursy jednak zawsze to jest coś. Równie dobrze można grać na Betfair lay 0-0. Kursy może i podobne co do over 0.5 ale jednak troszkę wyższe. Co do innych lig to za dużo nie sprawdzałem ( problem z łączem internetowym...) jednak w Premier League wszystko podobnie by wyglądało jednak Norwich zremisował 2 razy pod rząd wynikiem 0-0. To samo ma się do Ligue 1 gdzie jedna z drużyn zremisowała 2 razy pod rząd wynikiem 0-0.

Nie jest to być może system, jednak jakaś metoda jest. Wiadomo , nikt nie zainwestuje w to na początku za dużo ale można spróbować.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
gra na over0,5 kazdego prowadziła do jednego wniosku: szkoda się męczyć, ostatecznie się przegra... ach te serie 4-5 meczów z wynikiem 0:0

N 1

nikobellic1

Użytkownik
Przeglądałeś chociaż cały sezon Championship? Nie sądzę ... Poza tym wspominałem że kursy są jakie są , pisałem też jaka jest alternatywa co do tego czli betfair , nie wychodzi ci tam to wychodzisz z małą stratą z rynku. Wiesz nie dla każdego 80 albo 100 zł w ciągu jednej kolejki to jest mało. Akurat da się coś dorobić. Warto się przyjrzeć tej lidze.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Tak jak piszą przedmówcy widać masz bardzo małą znajomość tej ligi prędzej bym grał taki system w League One lub Two i to na wybrane drużyny bo tam jest bramek jeszcze więcej. Słabsze drużyny mają problemy z kondycją i od 70 minuty często już ich system polega na wywalaniu piłki na przysłowiową &#39;&#39;pałę&#39;&#39;

Otrzymane punkty reputacji: +12
K 14

kempmarek

Użytkownik
no coz - ledwo zalozyles temat i juz poleglbys na kursach .......- lepiej nie pisac jakich
blackpool 2 tydzien z rzedu na swoim boisku 0-0

Do góry Bottom